Şimdi Ara

Trafik magandasini sikayet ettim sonuc ne olur ki? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cfiliz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hamdi0555

    Taksi durağı olmayan ancak taksicilerin durak diye kendilerince kabul ettikleri merkezi bir yerde arkadaşımı beklerken "aracı buradan çek burası durak " sözlerine karşılık durak olmadığını söylerken ufak bir atışma yaşadım. Taksici diklendiğimi görünce hemen telsizden iki üç araba daha çağırdı ve ben o sırada beklediğim arkadaşım geldiği için ayrıldım. Ayrıldıktan sonra 155 i aradım. Durumu izah ettim. Dönüşte taksiciler herzaman bekledikleri meydanda beklemiyorlardı.

    Affınıza sığınarak, " ite dalaşacağıma çalıyı dolanırım" diyerek uğraşmadım bile. hemen polisi aradım. Gerekeni çok güzel yerine getirdiler. Bundan sonra da orada beklerken insanlara haksız yere diklenemezler. Ağzımı açıp yorduğuma deymez. Ara polisi gereğini yerine getirsinler.

    Çok benzeri benim başıma gelmişti. Şimdi siz yazınca hatırladım.

    Yaklaşık 1 sene oluyor. Eşim küçük bir operasyon için Bursa Fomara meydanındaki Medical Park hastanesine yatırılmıştı. Bir numune aldılar ve hastane dışındaki laboratuvara götürmem için cumartesi sabahı 10 gibi bana verdiler. Heykel'in bir kaç sokak arkasındaki yanlış hatırlamıyorsam Burtom laboratuvarına götürecektim. Aralardan yolu buldum, ancak park edecek pek bir yer yoktu. Orada bir taksi durağı vardı, toplam 5-6 araçlık bir yer, ancak o anda tek araba vardı. Taksicilere numuneyi de göstererek eşimin hastanede olduğunu, 5 dakikada numuneyi verip çıkacağımı söyledim. Olmaz molmaz dediler, ama gerçekten yeterli alan vardı ve aracı bıraktım.

    İndiğimde duraktaki tek taksi de gitmişti, ama aracın ön panjurunun alt kısmında (radyatöre denk gelen) sıkıştırılmış bir sigara izmariti gördüm. Şimdi polisi arasam elimde onların yaptığına kanıt yok. Bu nasıl esnaflıktır, bu nasıl insanlıktır? Anlamakta güçlük çekiyorum...

    şerefsiz insan çok var etrafta. maalesef bu böyle ve kolay kolay da değişmez. ne olacak 5 dakika araç orada dursa. diyecek çok şey var ama engellenmek istemiyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.