Şimdi Ara

trafik sıgorta yaralanma ücretlerini karsılamıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merheba. 3 hafta once durup geri vitese taktıgımda bir bayana çarpıp yere düşmesi sonucu kolu kırılan bır teyzeyi ambuansı arayıp en yakın özel ersoy sağlık kurmuna goturduk. ilk acil oalrak trafik kazası tutanaga gecildi. tedavisi yapıldı ve kolunda kırık oldugu 4 haftalık iyileşme suradci oldugu belirtilip o gun aksamına taburcu edıldı. buraya kadar hersey guzel ve cıkarken herhangı bır ucret rontgen vs emar için para talep edilmedi. ancak ertesi hafta muaynelerde her seans bası 70 tl ve 15 seansa kadar fizik tedavı vs icin ucretler talep edılmeye baslandı. bende sıgorta sırketımı generalli sigortayı aradıgımda trafik kazası saglık gıderlerını talep ettim. 2011 de cıkan 2918 sayılı trafşik kanunun 59.maddesı degısmesıyle artık sıgorta sırketlerının tedavılere odeme yapmadıgını sgk dırek kendı odedıgını belirtti. sgk yı aradıgımdada ıilk acil tedavı ucretı dısında ıkıncıl tedavi ucretlerını odemedıklerını bıldırdıler. iyide teyzeyı 4 hafta hastanedemı taburcu etmeden tutacaktık. ıyılesınceye kadar eskı halıne gelınceye kadarkı tedavı ucretlerını karsılaması gerekmezmı?
    burdan sıgortacı arkadaslara ve konudan anlıyan basına gelen arkadaslara soruyorum. trafık sıgortası adı altında tonlarda para alınıuyor temınatlar yazılıyor ama ıs ıcrata gelınce ne generallli sıgorta nede sgk doyurucu bır cevap vermıyor. suan ıcın cebıımden seanslar dahil 1000 tl cıktı. dahada ne oalcakgı mechul. olakı amelıyatta denırse ne yapacagız. ceptenmı odeyecegız bu gıderlerı?







  • Geçmiş olsun.

    Kaza sonucu oluşan bütün yaralanmalar sgk kapsamındadır. SGK ödeme yapmıyor ise faturalar ile itiraz edebilir ve ücretinizi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.