Şimdi Ara

TRAFİK SİGORTASI İADESİ ALABİLMEK İÇİN İZLEYECEĞİMİZ YOL NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ankarada geçtigimiz temmuzda zorunlu trafik poliçesini 1200 tl ye yaptırdım. Daha dün tavan fiyat uygulaması geldi bildiğiniz üzere ve bu tavan fiyata göre maksimum 5. basamak poliçemi 749 tl ye yaptırmam lazımdı(GEÇEN YAZ). nerden baksanız 450 tl zarardayım ve benim durumumda olan yüzbinlerce insan var.

    Birkaç gün önce sigortacılarla hükümet görüşüyor iade olacakmı olmayacakmı diye haberler vardı.Hükümet iade yapılmasını istiyormuş sigortacılar bastırıyormuş olmasın diye vs.....(isterseniz haber linki paylaşabilirim) ve sigortacılar bastırmış olacakki iade yapılmayacak deniyor şu anda .Ama ben hakkımı gerekirse dava yoluyla hukuki süreç başlatarak uğraşarak almaya kararlıyım.Mesele sadece 450 tl meselesi değil tahmin edeceğiniz üzere, hukuk devletindeyiz ve haklarımız gasp ediliyor.Benim açacağım dava eğer bu konuda para iadesine hak kazanırsam benim davam emsal gösterilerek herkes para iadesini alabilir. (tabi benden önce hakkını arayacak insanlar olacaktır diye tahmin ediyorum)

    Şimdi bilen arkadaşlardan ricam nereye dava açabiliriz neler yapabiliriz. Bilenlerin yol göstermeleri rica eder; şimdiden teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.