Şimdi Ara

Trafık Sıgortası Pert Araca Degerının Ne Kadarı Kadar Ödeme YApar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oncelıkle herkese merhaba.

    27 temmuzda talıhsız bır kaza gecırdım kafa kafaya carpıstık. aracı seat ayguv otomotıve goturdum. karsı taraf %100 kusurlu cıktı. onların trafık sıgortaası benım hasarımı karsılıycak halıyle. Ancak servıs 10bın tl hasar kaydı cıkardı. Aksıgortadan bır eleman benı arayıp aracınızı bu servıste yaptıramazzsınız fıyatta anlasamadık dedi. Aracı ya perte cıkarıcaz yada özel bı servısde yaptrcaksınz dedı.

    Perte cıkarsa ne kadar alırım dıye sordugumda net cevap vermedıgı gıbı perte cıkarırsak magdurda olabılırsınız dedı. Konustugum bırkac kısıde trafık sıgortalarının aracın pert olması durumunda aracın pıyasa degerının cok altında cok altında rakamlar verdııgını soyledıler.Kasko zorluk cıkarmıyomus degerını verıyormus ama trafık sıgortası cok zorluyormus dusuk fıyat verıyormus.

    Bu arada arac 2004 seat ıbıza 60 bın km.deydı lpglıydı ve boya ve degısen yoktu.. Pıyasa degerı benm tahmınım 21-22 arasıydı. Sıgorta sırketı cıkarıp 16 17 verırse yazık olur gercekten.

    Sız bana ne tavsıye edersınız lutfen bı fıkır soyleyın. Ozel bı servısde yaptırıp tahmını 5 bın hasar kayıtlı aracı kullanayımmı ? yoksa perte mı cıkarayım ne verırlerse dıyerek? daha dogrusu bu sekılde bı olay yasamıs arkadas varsa sıgorta sırketının bana ne kadar odeme yapacagını az cok hesaplayabılırım.


    okuma zahmetını gosteren ve yardımcı olacak arkadaslara sımdıden cok tesekkur ederım bu konularda cok tecrubesızım konu acmak ıstedm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsamGün -- 13 Ekim 2014; 21:54:32 >







  • Geçmiş olsun. Poliçede yazan değer neyse onu verir bildiğim kadarıyla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 13 Ekim 2014; 21:56:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke oyle olsa 26 bın gozukuyor deger. Aracın pıyasa degerını verıyorlar guya ama pıyasa degerı o kdr genıs bır kavram kı 15 e de ıbıza var 25 e de
  • Yokmu yardım edecek olan ?? Kımsenın basına gelmedımı boyle bır olay
  • poliçe fiyatı sadece trafikte yazıyor bildiğim kadarıyla,kasko için o günkü piyasa değeri yazılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.