Şimdi Ara

Trafik Terörü... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • olan adamın çocuklarına oldu. yazık günah..
  • herzaman öldürülen sütten çıkmış ak kaşık olmuyor, kamera görüntüsünden anladığım kadarıyla öldürülen araçla öldüreni kovalayıp durdurup üzerine yürümüş, ötekide benim anam ağlayacağına seninki ağlasın mantığıyla çekip vurmuş... Öldürülen 3 bilemedin 5 sn. durdu diye niye o kadar sinirlenip adamı kovaladıysa ... Ötekide öldürmek yerine ayağına sıkabilirdi ama çok korkmuş olmalı.. kamera görüntülerine göre kovalayan yani öldürülen asıl maganda diye tabir ettiğimiz kişi.. Allah rahmet eylesin yinede...
    Seneryo şöyle olsa siz ne yapardınız,
    farzedin silahınız var, yolda 5 sn durdunuz diye arkadan biri selektör korna yapıyor sonra siz devam ediyorsunuz, arkadaki sizi takip edip durduruyor, araçdan iniyor ana avrat küfrede küfrede üzerine gelip sizi arabadan indirmeye çalışıyor, bu arada üzerinde silah varmı, bıçak varmı yokmu bilmiyorsunuz... bu durumda siz de silahınıza sarılıp ateşlermisiniz yoksa aman dayak da yesem öldürülsemde silahıma dokunmazdımmı dersinzi? (olay böyle olmuşmudur bilmiyorum ama büyük ihtimal buna benzer birşey yaşanmışki önde yoluna giden araçdaki arkadan gelen araçtakini vurmuş)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: djoz

    Herif kayıplara karışmış..

    Kaliteli çeken bir seyir kamerası olsa en azından katil bulunabilirdi.. Giden geri gelmese de, 1 maganda eksilirdi trafikten..

    İnsan dişi yaratıkkk yakalanmıs ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.