Şimdi Ara

Trafikte dolmuşçu yaşadığım tartışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle Tekirdağ/Çerkezköy de ikamet ediyorum. Dün öğle arası bir arkadaşa ikinci el telefon bakmaya giderken yolun kenarına girdim ve tam yanaşmadan arkadaşlar başka araçların park halinde olmasına rağmen parkın yasak olduğunu söylediler ayrıca tam MOBESE kamerasının altıydı. Ayrıca oturaklı bir otobüs durağı olmasa da sık sık dolmuşların falan yolcu indirip bindirdiği bir yerdi. Durum böyle olunca ben de daha parkı bile yapmadan geri çıkmak için sinyal verdim ve yavaşça çıkmaya başladım derken bir dolmuş geldi ve korna çaldı. Ben aniden durdum daha sonra aynadan gördüğüm kadarıyla dörtlü sinyalleri yaktı. Ben de yolcu indireceğini düşünerek tekrar hareket ettim ama dolmuşçu kırmaya basınca uzunca tekrar durdum ve dolmuşçuya baktım. O sırada yanında oturan kişi ile el kol hareketleri yaptıklarını gördüm. Ben de ne oluyor gibi bir kaç hareket yaptım ve adam kapıyı açıp indi aracımın yanına geldi, aracımın kapısını açtı. Ben de aracından inmeye yeltendim fakat yanımdaki arkadaş beni inmemem için ısrarla tuttu daha sonra aracımda bulunan 2 arkadaşım araçtan indi, dolmuş şoförünün ve onunla birlikte dolmuştan inen, kim olduğunu bilmediğimiz adamın yanına giderek onları aracımdan uzaklaştırıp sakinleştirmeye çalıştılar. Daha sonrasında bağrışmalar devam ederken arkadaşlar onları uzaklaştırdı, dolmuşu giderken benim aracımın kapısını sert şekilde kapattı. Ben de buna çok sinirlendim ve sesimin çıktığı kadar bağırmaya başlayınca ortalık tekrardan alevlendi ve bir kısa bir süre daha devam etti. En son dolmuşçu aracına bindi benim arkadaşım da aracına bindi. Ama dolmuşçunun yanında bulunan kim olduğunu bilmediğimiz kişi aracımın plakası gözükecek şekilde fotoğrafını çekmeye çalışıyordu ki ön taraftan. Ben aracımı üzerine sürerek yoluma devam ettim, şahıs kenara çekildi. Ben biraz ilerledikten sonra arkadaşımı unuttuğumu farkedip kenara çektim ve onu bekledim, bu süre içerisinde dolmuş arkamdan geçip gitti ve olay bu şekilde son buldu.

    Arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum. Olayı yorumlar mısınız ve beni yönlendirir misiniz. Teşekkürler.

    Editör: imla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bi cacık olmaz stres yapma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an yapack birşey yok, herhangi bir kavga veya darp olayı yok. Yaşanmış bitmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

    Bu mesaj silindi.
    Hocam herkese saygım var fakat, yorumunuz çok saçma geldi. Ben sizden fikir istedim zaman kaybı olduğunu düşünen okumaz zaten. Saygılarımla. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey olmaz merak etmeyin.İçiniz rahat olsun.
  • bu tip durumlarda tamam afedersin diyip alttan almak en mantıklısı
    at hırsızı terörist kılıklı dolmuşçularla tartışmak yapılacak en kötü hata
  • Trafikte hergün karşılaşılan olaylardan birisini yaşamışsınız;kaza bela olmaması sevindirici,maalesef insanlarda stres ve gerginlik had safhada tolere etme ve tahammül seviyemiz genel olarak oldukça düşük.Verilmeyen bir sinyal dahi kavga sıkıntı sebebi olabiliyor.

    Buna benzer bir olayı yakın bir dostumla şehir dışında günü birlik bir ziyaretimiz esnasında farklı bir ilimizde akşam vakti yaşamıştık,plaka da yabancı olunca iyice çullanmak istediler;arkadaşımın aracının bagajından ruhsatlı silahı çantasından çıkarmak zorunda kaldık maalesef

    Sonra gardaş ayağı beraberinde geldi klasik şekilde.Olay kapandı.Allah'tan iyi kötü görmüş geçirmiş kişileriz,farklı tepki verebilecek birileri olsa o silah ateş edilebilirdi.
  • faho kullanıcısına yanıt
    Yanımdaki arkadaşların üzerinde de ruhsatlı silahları vardı. Biz kullanmak durumunda kalmadık şükür ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.