Şimdi Ara

transfer ve evrim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangi pokemonları hangi amaçla ne zaman trasfer etmeliyiz? bunun mantığı nedir?

    Evrim hakkında da, elimizdeki yüksek cpli pokemonları evirirsek yeni gelen evrimleşmiş pokemon ona göre mi cp alıyor? yani evrimden önce pokemonun cpsini yükseltmeli miyiz?



  • 1. sorun : eğer evrimleştirirsen bir pokemonu sana o pokemonun 1 adet candysini veriyor bu candylerlede o pokemonu evrimleştirebiliyorsun.

    2. sorun : pokemondan pokemona değişiyor bir türk arkadaş bunun hakkında video çekmişti hatta. Ama merak etme fark anca 5-10 cp falan oluyor düşündüğüne değmez
  • yani aynı cins pokemon yakaladığında 3 candy alıyorsun zaten, transfer ederssen +1 candy daha mıı geliyor? doğru mu anladım.
  • kimiferhat kullanıcısına yanıt
    aynen ,

    her aldığın pokemon için 3 cp + transfer edersen 1 cp toplamda 4 candy vermiş oluyor
  • 1. Lütfen Soruların net ve oyundakı cevabını bılmıyorsanız cevap vermeyın ınsanları yanlıs yonlendırıyorsunuz.

    2. Evrımlestırme 3 Amaçla yapılır bu oyunda
    a) Evolve Level Kasmak amaclı bunun ıcın yaklasık 30-40 tane evolve edilecek pokemon yakalayıp luck egg basarsın her bastıgın evolveden 1k Exp alırsın en hızlı level kasma yontemıdır . genelde 9 12 15 levellerınde ve 18 de yapılmalıdır .
    b) Register Amaçlı Bazen evolve ile level atlamaya calısırken kıyıda kosede hep bır kac pokemonun evrımlesme malzemesı bırıkır bunların 1. hallerı hep alımızde vardır fakat 2nci hallerı yoktur bunları regıster ederek exp kazanabılır pokedexınızı genısletebılırsınız.
    c) Nadir Önemli ppokemonlar ıcın evrımlestırme ornegın Gyrados - Dragonite gibi pokemonları evrım ıle kazanmanız mumkun bunları elde evmek amacıylada evrım yapılabılır.

    CP Olayı . Dıyelımkı elınde 100 cp lık bır evee var ve Cp barı Full 2 level sonra 120 Cp lık bır Evee yakaladın aralarında cp farkı yoktur . 2sınınde ulasabılecegı max Cp özellik evrelerine gore hemen hemen aynıdır. Level atladıkca 100 cp olan Evee nın Cp barı genısleyecek ve power up yapabıleceksınız




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.