Şimdi Ara

Transit Connect mi Caddy mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Hafif ticari bir araba almayı düşünüyorum.Ve bu araç için ayırdıgım para 19.000 TL.2006 üstü düşünüyorum.Kazasız ve boyasız olacak.Bu 2 araçtan hangisini tavsiye edersiniz ? Parçası ucuz ve dayanıklı olması gerek aracın.



  • söylediğin kriterlerde caddy biraz zor gibi ama connectte iyi değil çok yakıyormuş dobloda bak istersen tabi sen bilirsin hocam
  • ford transit connect çok kullandım gayet sağlam araç bi sorun yaratacağını sanmıyorum caddy ye gelince iç malzeme kalitesi connectten iyi yanılmıyorsam parçası connectten pahalıdır
  • Kardeşimde FORD CONNECT var. Uzun kasa 230 L güvenlik paketli ve koltuklu camlı model..2003 yılında 0 km alındı. Şu an 350.000 km de ve saat gibi sorunsuz çalışıyor..Bütün bakımları tam ve zamanında yapıldı. Ve sadece bir kişi 50 yaşında bir adam kullandı..İLK DEFA 345.000 KM DE DEBRİYAJ BASKI BALATA SETİ DEĞİŞTİ.....Şu ana kadar iki defa enjektörler bir defa turbo yenilendi..Kasada çarpık, boya, değişen , kaza yok.. Fiyatına 15 istiyor..Yeni Connect almak için FORD a gitti arabayı kontrol edip 12 bin verdiler..Kabul etmedi..İstediğiniz serviste muayene ve expertiz yaptırabilirsiniz..Hiç bir sorunu yok..Elinde kullanıyor. .İlgilenirseniz telefonunu mesaj olarak yazarım..Karar sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Şubat 2012; 15:22:09 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ageofempires

    Merhaba arkadaşlar.Hafif ticari bir araba almayı düşünüyorum.Ve bu araç için ayırdıgım para 19.000 TL.2006 üstü düşünüyorum.Kazasız ve boyasız olacak.Bu 2 araçtan hangisini tavsiye edersiniz ? Parçası ucuz ve dayanıklı olması gerek aracın.


    Caddy nin parcasi biraz daha pahali olabilir connect caddy e gore cok yakiyor bizzat kullandim bide iceri oyle bir motor sesi aliyor ki connectler amanin bence caddy al doblo da alternatif parca bakimindan ucuz ve az yakar ama yinede dedigim gibi caddy daha rahat.
  • sucuklubaklava
    Caddy konforu açısında düşünüyorum.Ama 19.000 liraya bana da zor geliyor.Her sordugum arkadaş caddy farklı diyor.Connect'e fazla yakıyor diyorlar bu bir kült olmuş anlayamadım gitti.


    rewolwer_
    Sağlamlık benim için en onemlisi.Yedek parça olayı korkutuyor caddy'de.Gerçekten pahalı olduklarını biliyorum.Connect ile ilgili goruslerini biraz daha ayrıntılı aktarırsan sevinirim.Bir de 2006 üstü 100.000 i geçmememiş kazasız boyasız 19.000 en fazla 20.000 e connect hayal mi ?


    taşkafa
    Hocam teşekkür ederim ilginize.Km'si yüksek aracın 350.000 km dilek olay.Gerçi bakımlı araçsa km'si sorun değil.Enjektörlerin yenilenmesi çok normal 350.000 km az değil ve bir defa turbo değiştirmesi bilinçli bir Dizel araç sürücüsü oldugunu kanıtlıyor.İlginize tekrar tekrar teşekkür ederim.


    Reepla
    Biraz ? veya epey daha pahalı.Biliyorsunuz Caddy İthal edilen bir araç Connect İhraç değilen bir araç.Doblo berlingo veya partner düşünmüyorum.İndire indire 2 modele kadar indirdim =)




  • Connect daha fazla yakar. Daha konforsuzdur. Ama 20 bine de eli yüzü düzgün Caddy bulmanız zor. Caddy'nin parça fiyatları Connect'ten açık ara pahalı. Connect'in farı 50TL, köşe tampon eki 7TL, hava filtresi 9TL vs. Orjinal parça fiyatları. Bunlar Caddy'de ne kadar acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 19 Şubat 2012; 15:41:13 >
  • Aracın benim için aslında 1 litre veya 1.5 litre fazla yakması pek de problem değil.Dediğin gibi parça fiyatları da önemli yaptıgım ekonomiyi parça fiyatlarından çıkarmak istemiyorum .Orjinal parça fiyatları gerçekten makül sevideymiş connectin.19 bin liraya 2006 üzeri100.000'i aşmamış kazasız bir connect bulabilme ihtimalim nedir :) ( Binek olarak kullanılmış bir 2. el tercihimdir.Kesinlike işte kullanılmış bir araç istemiyorum )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofempires -- 19 Şubat 2012; 15:49:43 >
  • valla o fiyata caddy zor gibi.eğer iç malzemesini sıkıntı etmezseniz connect gerçekten güzel bir araç
  • Bahsettiğiniz kriterlerde bir araç bulmanız mümkün. 90lık almaya çalışın..
  • Aslında çok önemli değil iç malzeme kalitesi. Bir de unutmadan ekleyim Connect 90 beygir versiyonu olacak.19 bin'e 110 isterdim ama 110 luk versiyonu pahalı (chip yaptırmayı düşünmüyorum )
  • 21-22 binin altına ciddi kazası olmayan 110'luk bulamazsınız maalesef. Ama 90lık mümkün..
  • bana da oyle geliyor 90 lık'da yeterli aslında 220 tork var araçta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ageofempires

    bana da oyle geliyor 90 lık'da yeterli aslında 220 tork var araçta.

    6 sene kadar 90lık Connect'e bindik. Çekişi gayet yeterli, 75'likler bile taşıyor o kasayı..
  • Bu iki araç arasında sağlamlık ve yedek parça yönünden connect derim.
  • Yük içinse Connect.

    Binmek içinse Caddy.

    Parça fiyatları arasında kaydadeğer bir fark olmaz diye düşünüyorum.
  • jason
    90'lık ve üstü seçeneklerim arasında :) 75'lik taşır ama bana yetersiz gelir.

    ykaya1983
    Bana da fiyat ucuzluğu parça ucuzluğu ve sağlamlık açısından connect gibi geliyor.Vw nin konforu düşündürüyor

    Ali Dogukan
    Ortaya karışık atarsak ali ? yük+binmek = ? Yük ağır yükler olmaz yani tutup 1 ton yük vurmam araca.Altı yüksek olsun istiyorum bir de.
  • Fazla yük atmayacaksanız Caddy alın kesinlikle.Hafif ticariler arasında en konforlusu Caddy'dir.Yakıt olarak az bir farkla Connect fazla yakar.Performansları arasında hissedilecek bir fark yok.
  • Evet oyle bir soylenti var konfor konusunda.Fazla yük atmayı düşünmüyorum.Yaktığı 1 1.5 litreye kadar benim için onemli değil yani 6 yakıyorsa 7 yaksın çok büyük bir fark yok.Servisiyle yedek parçasıyla ve diğer kullanım giderleriyle bu 1 1.5 litre ekonomiyi çıkarmasın yeter :) .

    Yanlız belirttiğim rakamlara caddy zor gözüküyor.
  • Meslek itibariyle (veteriner hekimiyim) Connect'le girmediğimiz dağ rampa kalmamıştı. O yollarda ne Doblo'lar, ne Caddy'ler heder oldu, pare pare döküldüler bilseniz (: Sağlam, dayanıklı, parçası ucuz olsun derseniz tek seçenek Connect'tir. Fakat konfor ve yakıt önceliğiniz varsa Caddy almalısınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.