Şimdi Ara

Transporter alacağım hangi modeli bana uygun olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
49.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar.

    Kardesim öğretmen,biryandanda serviscilik yapacak diger öğretmenler ile konusup halledildi okul baslamadan arac alinacak.Transporter düşünüyoruz bizde hic Van tipi araclardan anlamiyoruz paket vs gibi birseylerde goremedim bu araclarda..

    Butcemiz 35bin TL
    Hergün 80km yol yapiyor
    Transporterin en cok tercih edilen modeli veya kombinasyonu olacak
    Transporter secmemizdeki neden elden kolay cikartabiliniyor olması.
    8 yolcu tasinacak.

    Bu kriterler dogrultusunda bize hangi Transporter uygun olur kac model veya paketi varsa hangi paket

    Simdiden tesekkur ediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat304h -- 16 Ağustos 2015; 20:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 35 Bin Transportera Az Gibi Ama 2005 8+1
    2.5 Tdi Bulursun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle 2004-2008 model arası uzun şasi T5 kasa 1.9 TDI transporter.105 hp transporterin en sorunsuz motorudur,2.5 lere göre de az yakar.ama fazla performans beklemeyin.caravellede yolcu taşımak için en uygunu.caravelle bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 21 Ağustos 2015; 21:33:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    105ligin 10 kisiyle rampada performansi nasil olur hocam?

    Biriside 2.5 motor uygun oldugunu 1.9 ile ayni yaktigini söyledi dogrumudur ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @PoloClassic75 1.9 TDİ 105 250 Nm tork ise Transporterdaki hiçte sorunsuz bir motor değil. Üst kapaktan yağ atma sorunu vardır ve her servis neden olduğunuda kolay kolay bulumaz. Bizde 1.9 TDİ Caddy de bu sorunu varsa sürekli conta değişti olmadı olmadı sonra özel servis bunlarda kronik atar dedi.En son böle köşe başı mahalle tamircisi olur ya babamın mübaşiri buldu.Adam sorunu çözdü satana kadarda yağ atmadı araba... Sebebi yapan ustanın dediyle içerisinde huni benzeri bişey ters dönüyor onun yüzünden yağ yatıyormuş 20-30 liralık parça komedi anlayacağınız....(ciddi şekjilde yağ eksiliyordu bu yüzden)

    Benim tavsiyem 2.5 TDİ çünkü uzun yol gidecek herhalde çünkü 80 km şehir içi olmaz... Uzun yoldan dolayı 6 ileri olmasından dolayı tercih 2.5 TDİ olsun. Yokuştada sıkıntısız çıkar 340 Tork çünkü kasatı rahatlıkla taşır...

    Yakıt olayına gelirsek Caddy 8-9 Lt yakıyordu ş.içi ş.dışı fln o bu fark etmiyordu. Bu Transporter hem daha ağır daha yüksek rüzgar direnci daha fazla. 1.9 TDİ Transporter 10 Lt yi geçer gibime geliyor 2.5 TDİ da aynı yakar gibime geliyor bişey değişmez. Değişen tek şey performans olur.

    Birde Mercedes Vitoya bakın buda kolay çıkar elden 8+1 koltuklu şekilde olanı olması lazım...




  • Transporter 2.5. 9+1 olmali araciniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 alacaksin 1.9 105 lik rampada bildigin esek oluyor ikisinide kullandik yakit oranlari hemen hemen ayni 2.5 performansli rampada uzmez 10 kisi olacaksiniz kesinlikle rampada siser 1.9

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 te triger zinciri ve kayışı yoktur,dişli vardır. 2.5 alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transporter kamyonettir vergisi pahalıdır ve hız limitleri düşüktür.Ayrıca hicbir fabrikasyon Transporterda 8+1 koltuk yoktur 5+1 dir.


    Caravelle ruhsatta otomobil geçer vergisini minibüs olarak öder.Çok komik vergi meblalari ödersiniz çok uygundur.Hız limitleri otomobillerle aynıdır.8+1 koltuğu vardır.Kimi modeller 9+1 de olabiliyor.Yalıtım olarak Caravelle çok üstündür.Transporterın arka kısmında klima yoktur Caravelle de vardır.

    Daha çok şey yazarım ancak mobildeyim.Almanız gereken araç 2.5 TDI ve Caravelle.

    Almadan önce ilk olarak enjektörlerini kontrol ettirin.Sonra turbosunu kontrol ettirin.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-ilk-sahibinden-ful-orjinal-9-plus1-caravelle-yapim-kombi-cift-klima-226418431/detay

    Sizin için kısaca baktım bu araç uygun görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fat304h

    105ligin 10 kisiyle rampada performansi nasil olur hocam?

    Biriside 2.5 motor uygun oldugunu 1.9 ile ayni yaktigini söyledi dogrumudur ki?

    10 kişi ve 105 hp rampada 2 ye düşersiniz.dedigim gibi performans beklemeyin.

    aynı yaktığını söyleyen üstadlarıma da şunu diyeceğim,2.5 litre 5 silindir ve 130 hp bir araç nasıl olurda 4 silindir 1.9 motorla aynı yakar ? şahsen 1.9 tdi transporter kısa süreliğine kullanma imkanı buldum ancak yakıtı gayet idealdi.7-8 litre yaktı şehir içinde.bu ciddi bir rakam.


    yozgatlee:caddynin fazla yaktığını ve conta olayını yazmışsınız.1.9 tdi bildiginiz üzere 8 valf ve pumpe duse motor.fazla devir çevirmeye gelmez.kullanımınızla alakalı olduğunu düşünüyorum.yoksa o kadar yakması mümkün değil SAKİN KULLANIMDA.

    en sorunsuz motoru şundan dedim.belirli yıllardaki 2.5lerde turbo sorunu vardı.çözdüler mi bilmiyorum.öte yandan şehiriçinde ve dışında canavar gibi yakan araçlar,bunu 10 valf,5 silindir ve 2498cc olmasından anlamak zor değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ekleme: performans isteyip yakıtı önemsemiyorsanız 2.5 TDI lara yönelin,bütçe biraz daha arttırılıp 174 hp 4motion caravelle alınabilir.şuanki bütçenizle 130 luk bir transporter alabilirsiniz en iyi ihtimalle.yolcu taşımak için caravelle çok daha uygun,bence caravelle bakın bir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel olarak 233.000 km de 2007 model caravelle comfortline ım var 130 beygir ve otomatik vites. Aracım gerek turbo gerek motor orijinal, yolcu taşıyacaksanız kesinlikle caravelle alın transporter alıp yolcuları da sefil etmeyin.
    Araçtan genel olarak bahsedeceksem, turbo sağlam esp 2007 sonrası mevcut, manuellerde debriyaj balatası mühim, webastoyu iyi kontrol ettirin kumadayı mutlaka kontrol edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 comfortline 2.5TDI Caravelle aldik uuzuca geldi ilk sahibinden cok memnunz otomatik araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortagim 0 aracini 6 yıl kullandı..yılda 10 bin km yapıyordu.. Ömrümde bu kadar masraf çıkaran bir arac görmedim.. Çok sık kullanmadığı için aman dursun modundaydi aile kalabalık çünkü..ozellikle 40 binden sonra çok sorun acti.. En son sattı kurtuldu.. Yalnız aracın 2. El piyasası inanılmaz.. İlk gün 20 -30 kişi aramisti.. 2 güne de satti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.