Şimdi Ara

Trend, Style, Titanium ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ikinci el Ford Focus almayi dusunuyorum. Fakat internette araclari arastirirken kimisinde Trend, kimisinde Style, kimisinde de Titanium paket oldugu yaziyor. Baktigim aracin hangi paket oldugunu nasil anlarim? Bunun bir yolu var mi? Ayrica arac tavsiyeniz varsa da memnuniyetle dinlerim. Butcem yaklasik 40-50 bin arasi.



  • trend en boşu, style orta, titanium en dolusu yani fulü oluyor. modeline göre disardan bakışta bazı yerlerden anlayabiliriz. mesela jantlardan. ama model yılını bilmemiz lazım. son çıkan makyajli focuslarda trend x ile style görünüm açısından aynı sayılır jantlari farklıdır. titaniumda yine jantlar on izgara krom ve yan cam çıtalari krom. on ve arkalarda sensörler vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trend'ler jant kapaklı, karartmalı camı olmayan, direksiyonda CC tuşu bulunmayan, döeşeme rengi siyah olanlardır.

    Trend X, çelik jant,karartılmış ayna ve CC sunar,iç döşeme rengi bejdir.

    Trend X ve Style dışardan ve içeriden birbirine çok benzer. Ancak 2013-2015 arası style paketleri ön tampondaki sensörlerden ayırabilirsiniz. Diğer bir görüntü farkıda dikiz aynasının arkasında far,yağmur v.s gibi sensörlerin olduğu bir kutu vardır. Trend ve Trend x'lerde bu yoktur.

    Titanium'u ise farklı jantlarından, siyah zeminli farlarından ve kromajlı cam kenarlarından tanıyabilirsiniz dışarıdan,içeride ise dijital klima,kol dayama gibi ekstralarla farkedilebilir. İç döşeme rengi siyah olup, trend den farklı döşeme tasarımına sahiptir.
  • Himmm anladim arkadaslar, yani araba modellerini bilmek gerek, yoksa kagit uzerinde yazmiyor. Birsey daha sormak istiyorum, bu dediginiz ozellikler 2015 modeller icin mi gecerli, yoksa eski modeller icinde gecerli mi? Cunku bi siteye bakiyorum ornegin adam 2011 model aracina titanium paket demis ama park sensorleri yok. Salliyolar mi???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty61 -- 9 Ekim 2015; 19:31:48 >
  • Musty61 kullanıcısına yanıt
    2015'ten önceki Focus 3'ler için geçerli bunlar,makyajla donanımlarda değişiklikler oldu. Ve evet titanium donanıma ek bir paket almazsanız araç park sensörsüz geliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.