Şimdi Ara

Trendyol Cüzdandan Karta Para Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trendyol Cüzdandan Karta Para Aktarma Nasıl Yapılır?. Yeni bir ödeme aracı olarak ifade edilen trendyol cüzdan banka kartı ya da kredi kartı yerine kullanılır. Alışverişlerde kolaylık sağlayan bu araç ile kartı kaydetmeden ya da kart bilgilerini girmeden Trendyol üzerinden alışveriş yapılabilir. Cüzdan hesabına istenilen anda para yatırılabilir ve bu tutar en fazla 1250 TL’ye kadar olabilir. Eğer kullanıcılar kimlik doğrulama işlemi yaparlarsa hesap bakiyesi için toplam tutar 10.000 Türk lirasına kadar çıkarılabilir.

    Onaylama işlemi için trendyol cüzdanım sayfasında ilgili alana cep telefonu numarası yazılır ve ilgili numaraya tek kullanımlık onay kodu gönderilir. Bu kod yazıldıktan sonra onayla sekmesine tıklanır ve kimlik doğrulama aşaması tamamlanır. Aktivasyon işleminin ardından istenilen miktarda bakiye yüklemesi yapılabilir.

    Trendyol cüzdan hesabına hep bilgisayarlardan hem de android ve ios uyumlu cep telefonlarından ulaşılabilir. Siparişlerin tamamlanabilmesi için cüzdan bakiyesi ile alışveriş bakiyesinin uyumlu olması gerekir. Minimum sepet tutarından fazla olan bakiyelerde geriye kalan tutar cüzdanda saklanmaya devam eder.


    Trendyol Cüzdan İle Ödeme Nedir?

    Trendyol Cüzdan İle Ödeme kullanıcıların alışverişlerinde ödemelerini daha pratik şekilde yapmasını sağlayan trendyol cüzdanım alışverişleri keyifli hale getirir. Cüzdanım hesabı hem kullanım hem de iade konusunda kullanıcılara kolaylık sağlar. Hesabındaki tutarı kullanmak istemeyen üyeler bu bakiyeyi kredi kartlarına geri alabilirler. Her para aktarım işlemi için sistem 3D Secure onayı ister. Bu sayede tüm işlemleri güvenli şekilde gerçekleşir. Daha kontrollü ve tasarruflu para harcama olanağı sağlayan cüzdan hesabı ekstra bonus kazanmak için idealdir. Yeni bir düzenleme yapılmadığı takdirde standart alışverişlerden %2 oranında cüzdan bakiyesi kazanılır. Bu bakiyeler biriktirilerek istenen alışverişte kullanılabilir.

    Trendyol Cüzdana Para Nasıl Aktarılır?

    Trendyol Cüzdana Para aktarmak için hesabım kısmından trendyol cüzdanım sekmesine tıklanır. Açılan sayfada yüklenmek istenen tutar ve kart bilgileri girilir. Bakiye belirlendikten sonra yükleme için cep telefonuna ona mesajı gönderilir. Mesajda buluna kod ile birlikte cüzdana bakiye yüklemesi tamamlanır. Cüzdana gönderilen para ortalama on dakika içerisinde trendyol cüzdanım hesabına aktarılır. Her alışveriş öncesinde cüzdana para aktarmak mümkündür. Bu işlem birkaç dakika içerisinde sonlandırılır. Eğer cüzdan hesabındaki bakiye ile alınan ürün iade edilirse harcanmış olan tutar yine aynı şekilde hesap bakiyesine geri aktarılır. Sipariş iadesi onaylandıktan sonra en geç on dakika içerisinde geri ödeme hesaba yansıyacaktır. Ürün iadelerin süreç satın alma sürecine paralel şekilde ilerler. Yani ödeme sırasında hangi kart ya da hesap kullanıldıysa ödenecek bakiye yine o hesaba veya karta aktarılır.

    Trendyol Cüzdandan Karta Para İadesi Nasıl Yapılır?

    Sıklıkla yapılan işlemler arasında yer alan trendyol cüzdandan karta para aktarma işlemi web tarayıcısı ya da mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilebilir. Trendyol cüzdanda bulunan bakiye hızlı bir şekilde istenen banka hesabına aktarılabilir. Bunun için ilk olarak uygulamada oturum açılır ve hesabım kısmına tıklanır. Bu bölümde trendyol cüzdanım sayfası açılır ve mevcut cüzdan bakiyesi görüntülenir. Sağ üst tarafta üç nokta şeklinde ya da doğrudan yazı halinde bulunan hesap özeti sayfasına girilir. Bu bölümde cüzdan hesabında gerçekleşen hesap hareketleri gösterilir. Cüzdan ayarları bölümünde de bulunan hesap özetim kısmındaki kartıma geri yükle seçeneğine tıklanır. İşlemin gerçekleşebilmesi için yeterli miktarda bakiyenin olması gerekir.

    Uygun bakiye olması halinde paranın aktarılacağı karta ilişkin bilgiler yazılır. Ardından işlem için ona verilir. Bakiyenin aktarımı en kısa süre içerisinde gerçekleşir. Bu işlemden tüm trendyol cüzdanım kullanıcıları yararlanabilir. Bakiye yükleme ya da iade işlemleri için kullanıcılardan herhangi bir ücret talep edilmez. Ayrıca transfer işlemleri için zaman ve süre sınır da yoktur.

    Trendyol Cüzdandaki Para Kaç Günde Hesaba Aktarılır?

    Trendyol cüzdandan karta para aktarma süresi işleme ve yoğunluğa göre değişiklik gösterebilir. Bu işlem genellikle en az 2 en fazla ise 10 iş günü içerisinde tamamlanır. Aktarım gerçekleştikten sonra cüzdanda geriye kalan para ya da ilgili karta geçen nakit aynı şekilde kullanılmaya devam edilebilir. Cüzdan kullanımı için yeterli tutarda bakiyenin olması gerekir. Cüzdandaki bakiyeler trendyol para olarak gösterilir. Bu tutar olduğu gibi Türk lirası bakiye olarak değerlendirilir. Eğer hediye para varsa bunu kullanabilmek için de önceden aktifleştirilmiş olan cüzdana ilgili alan kodu yazılmalıdır. Eğer cüzdan kuponu kazanıldıysa bu kupon altın, mücevher ve cep telefonu hariç olmak üzere tüm kategorilerde kullanılabilir.



    Kaynak : https://ufku.org/trendyol-cuzdandan-karta-para-aktarma/








  • Trendyol cüzdan kapanalı 1 ay oldu 😁
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.