Şimdi Ara

Trendyol express taşıyıcı ol (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
291
Cevap
26
Favori
508.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende dün go da 1 saat online eğitime girdim 4 saat sonra mesaj geldi 10 soru çözdüm gönderdim. Araçlıyı daha çok istiyorum ama bakalım ne olacak.

  • Arkadaşlar ben temmuzda trendyol express araçlı kurue mülakatına girdim şu zamana kadar olumlu veya olumsuz dönüş olmadı durum nedir çağırırlarmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi saygılar
  • Arkadaşlar ben peugot partner için teklif aldım ancak tredyoldan yazı getirirseniz 10.000 lira ekstra indirim yapıyoruz dediler bu yazıyı nasıl alabilirim. Ben trendyol express in sitesinden başvuru yaptım 2 gün önce ama ne zaman dönüş olur?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgimos

    Arkadaşlar ben peugot partner için teklif aldım ancak tredyoldan yazı getirirseniz 10.000 lira ekstra indirim yapıyoruz dediler bu yazıyı nasıl alabilirim. Ben trendyol express in sitesinden başvuru yaptım 2 gün önce ama ne zaman dönüş olur?

    İşe alınmadan yazıyı alamazsın. Trendyol çalışanı olman gerekiyor indirimli alman için.
  • İnternetten başvuru yaptım. Araç alabilirim seçeneğini işaretledim. Şirket kuracaktum. Şirketim yok işaretledim. Başvurunuz alınmıştır diye sms geldi. Bir gün sonrada başvurunuz olumlu olmadı diye mesaj geldi. Nasıl oluyor neye göre kabul ediyorlar? Araç da alacaktım. Her şeyim hazırdı.
  • Böyle telefonla internetle olacak bir iş değil. Bunların depoları var ve orada müdürleri var. Oraya gidip yüzyüze görüşme yapın. Ayrıntıları detaylı bir şekilde paylaşırlar
  • O şekilde adres bulup gitsem görüşürler mi? Siz de bu işi mi yapıyorsunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catil -- 10 Ekim 2021; 18:49:25 >
  • catil C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tanıdık vasıtasıyla başladı. Tabi yüzyüze görüştü. Yolda gördüğün express çalışanlarından bilgi alabilirsin
  • Beyler Bursa'da Trendyol'da çalışan var mı ?


    En son Nilüfer tarafına yeni bir depo açılcaktı bilgisi olan var mı acaba..

  • motosiklet ile dağıtıcı olan varmı acaba? çalışma şartları maaşı vs nedir bilgi verebilecek varmı ? Muğla

  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Evet ben express olmayınca motora başladım İzmir’de yeni oluşuyor şuan. Saatlik 20₺ + paket başı 6₺ veriyor ancak işler oturduğunda paket başı 6-7 ₺ + km başı 1-1,5 ₺ te döneceklerdir. Şimdilik günlük ortalama 20 paket düşüyor. Aylık ortalama 10bin ₺ fatura kesilebilir görünüyor.
  • Trendyol araçlı kurye maaşları, kazanç oranları ve diğer hususları sayfasında ayrıntılı olarak anlatılmış. https://www.devletdestekli.com/trendyol-aracli-kurye-maaslari-ve-sartlari/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz4111 -- 5 Kasım 2021; 18:43:3 >
  • catil C kullanıcısına yanıt

    Bu şekilde işe başlayan bir tanıdığım var hocam, sempatik kanalları kullanarak da Trendyol Express işine başvurabilirsiniz.

    https://www.kozba.org/trendyol-express-isi-nedir-kac-para-kazandirir-2021

    İlgili bağlantıda konu hem videolu hem de resimli anlatılmış, incelemeni tavsiye ederim.

  • Sakın diyeyim.


    Trendyol Express çalışanlarının yoğun olarak uğradı bir makanda sık sık karşılaşıyoruz, haliyle diyalog gelişti aramızda. Yeni sisteme geçilmiş ve hepsi arayış içerisinde olduğunu söyledi.


    BU YENİ BİLGİ YANİ önceki duyduğunuz herşeyi unutun.


    Eskisi kadar kazanamıyorlarmış, dağıtım için aldıkları paket sayısı yarı yarıya düşmüş.


    Sürekli sistem değiştiriliyormuş, kodlu teslimat çıkmış mesela teslimat süresi uzamış, haliyle bir günde 1-2 saat mesainin uzamasına neden oluyormuş. Hemen hemen her gün farklı bir sistem deneniyormuş.


    İki aşamalı dağıtıma geçilmiş. Sabah 06:00 bir kamyon geliyormuş ve ikinci kamyonda öğlen saatlerinde geliyormuş. Kamyon indirip, ürün ayrıştırmaktan sahaya çıkmadan bitiyoruz diyorlar. Ayrıca bir günde 50 km yapan kişi tekrar depoya git tekrar dağıtıma çık derken 100 km mesafe kat etmesi dememiş. Yani yol masrafı x2 olmuş.


    Şube müdürünün vicdanına kalmışsınız mesela her hataya örneğin mesaiye 2 dk geç kaldın ya da paketleri zimmetine alırken trendyol depo çalışanlarının şube zimmetine almadığı paketi zimmetine almadan sahaya çıktığında tutanak+ceza uygulanıyormuş.


    Mesala bu son yazdığım bin lira (ohaaa) Şube çalışanın hatasını bile sana çıkarabilirler gık çıkaramazsınız diyorlardı. Zaten sürekli tehdit, sürekli baskı altın olduklarını söylüyorlar.


    Özetle aylık kazançları arabanın kira bedeli mi dersiniz yoksa kredisi mi dersiniz bilmem 4.500 TL sadece arabanın aylık maaliyeti var. Aynı arabayı aylık 4 bin Tl'ye kiralandığını düşünün.


    Bağkur + Muhasebe Ücreti + Aracın amortismanı + yakıt masrafı (depoya iki defa gelinip iki defa aynı rota geziliyor bu yeni maaliyet) + aracın periyodik bakımı + vergisi şu bu derken kazançları bildiğin ASGARİ MAAŞ düzeyinde. Birde şube müdürü gıcık çıktı bir iki ceza yersen üstüne borçlu çıkarsın. Kargo kayboldu mesela kargonun maddi hasarını ödeyeceksin (anlaşılır) üstüne birde para cezası kesecekler.


    Zaten son zamanlarda yakıta aşırı zam geldiği düşünürse herhalde trendyol kargo petrol şirketleriyle anlaşmalı  


    Asgari maaş alabilmek için 200 bin tl (2020 model bir panelvan) yatırım yapmış oluyorsun ki o da sen dört dörtlük olursan. 2 dk geciktin, bir müşteri basit bir sebepten şikayet etti bitersin diye sitem etti elemanlar.


    Valla çocukları dinleyince psikolojim bozuldu   Yani abiiiiii aylık hiç yoksa on bin lira temizzz para diye atlamayın. Eskiden öyle olabilir ama çalışanların bugün için söyledikleri ortada.





  • paganra kullanıcısına yanıt

    Benimde yakın arkadaşım isyanlarda son zamanlarda dediğiniz gibi devamlı yeni birşeyler deniyorlarmıs ediyorlarmıs yakıtların zammı falan hep olusmuz seyler olmaya başlamıs. İlk yıllar kaymak yiyenler bile şuan isyanlarda dusunun ilk yıllar yapıyordu arkadasım bu işi.

  • trendyol toplayıcı çalışma sistemi konusında bilgisi olan var mı

  • İş eskisi gibi değil.. araba fiyatları uçtu. 200 bin bağlayan adam kafayı kullanırsa yine 10 bini rahat rahat kazanır.. sabah 6-7 de başlayıp akşam 6 da işini bitiremeyenler var.. ilk mesajlar tarih oldu artık...
  • Vay be şuraya bak arkadaş her işin boku çıkmaya başladı.. 

  • vector x-31 kullanıcısına yanıt

    Normal.


    Her işin bir zirve noktası vardır. Girişimci, bu noktayı bilip buradan sonra işi bırakır. Toplumun anlamadığı kısım bu. Özel sektörde hiçbir şey, devlet memurluğu gibi sonsuza kadar uzama yapısına sahip değil. Millet bu yüzden KPSS ile uğraşıyor.


    İşe ilk girenler en azından uygun fiyata araç aldıkları için şu an kârlı olabilirler ama bu saatten sonra en az 200,000 TL para verip van araç alarak borçlanan insanlar zarar eder. Üstte de arkadaşlar yazmış zaten, eskisi kadar kazancı kalmamış. Hele hele son zam komedisinden sonra firmanın kuryelere olan bakış açısını rahatlıkla anlayabiliyoruz. Bu işi yapıp taksici gibi bütün gün araba kullanmak yerine herhangi bir yerde asgari ücretle girip çalışan birisi daha az risk maliyeti ile kazanç sağlayabilir diye düşünüyorum.

  • Şuanda da Trendyol Gel Al Noktası olayı var.

    Bu şekilde de kazanç elde edebilmek mümkün.

    Trendyol Express ile kazanç elde etmek zorlaştı çünkü araç fiyatları şuanda uçmuş durumda.

    teknoloji, finans ve seo platformu
    Trendyol Gel Al Noktası 👌 2022 - KOZBA.ORG
    https://www.kozba.org/trendyol-gel-al-noktasi/

    İlgili bağlantıdan Trendyol Gel Al Noktası konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.