Şimdi Ara

Trendyol yanlış ürün gönderdi ve üstüne iadeyi reddetti, resmen dolandırıcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    Trendyol üzerinden Comedones satıcısından Unaan Yna-800 temassız ateş ölçer aldım. Unaan yzm-011 model ürün gönderildi. Normal bir şekilde iade sürecini başlattım ve yanlış ürün gönderildi olarak iade ettim.


    -Firma ürünün doğru olduğunu ve ürünü kullandığımı, ürünün artık 2. el olduğunu söyleyerek iadeyi reddetti ve ürünü tekrar bana gönderdi.

    -16 Kasımda elime ulaştı ve Trendyola ürün fotoğrafını gönderip satıcının beni dolandırmaya çalıştığını, ürünü kullanmadığımı, başka modelde bir ürün gönderdiğini söyledim. Markası bence Unaan bile değildi. Daha önce almıştım aynı model başka satıcıdan.

    -Gün aşırı Trendyol'a yazıp incelemenin ne aşamada olduğunu sordum. Cevap olarak inceleniyor ekiplerimiz bilgilendirecek sizi beklemenizi öneriyorum dendi.

    -03-12-2020 tarihinde 18 gün sonra Trendyol'a incelemenin hangi aşamada olduğunu sordum. Herhangi bir şikayet kaydı oluşturulmamış, görünmüyor isterseniz analiz aşaması başlatalım dendi.


    Bu aşamadan sonra hukuki yollar görünüyor sanıyorum. Tüketici hakem heyetine internet üzerinden başvurulabiliyor. Şikayet edeceğim firma burada Trendyol mu yoksa Comedones mı oluyor ?


    Trendyol'u da ayrıca şikayet etmek istiyorum. Adamlarla bir olmuş bizi dolandırıyorlar. Ürün fotoğrafını gönderiyorum inceliyoruz diyip sonra kayıt açılmamış diyorlar.

    Trendyol yanlış ürün gönderdi ve üstüne iadeyi reddetti, resmen dolandırıcılık


    Trendyol yanlış ürün gönderdi ve üstüne iadeyi reddetti, resmen dolandırıcılık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.