Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar tridentten msj geldi şimdi. w-t3 internette her videoyu DESTEKLEMEMEKTEDİR diolar. ulan bide pürüzsüz olsun bee. hangileri oluo bunlar acaba. askın50 youtubeda facebookta falan izlemiş.
  • Trident pazarlamadan biraz önce baktım stoklar çok hızlı tükeniyor. Netten sipariş vermek istemiyorum deneyerek alırım her zaman tellerimi. İnş. Ankaradaki bayilere gelir kısa sürede. Ankarada alan arkadaş olursa haber verirse sevinirim.
  • arkadaşlar bu tridentin kafası iyi değil ulan ben kendim nette video izleyebiliorum trident nasıl izlenmio dio anlamış değilimmmmmmmm bvgra kardeş bana sorarsan siteden alma kendin git bayiden felan al inceleme şansın olur ben öle yaptım gittim kendim aldım şuanda çok memnunum kutu içerisinde kılıfıda var telefonun o iyi oldu iştee telefon çizilmioo :D
  • askın kardes. izlenmio demediler. nette her videoyu desteklemio dediler. yani bazıları açılır bazıları açılmaz demek bu. opera mini 5 beta 2 çıkmış sitesinde. acaba sendeki bu sürümmü? bu sürüm diilse, bu sürümü yükleyince tam ekran video açılırmı acaba bunu çözmenin bi yolu varmıdır?
  • Model-------------------Ebatlar---------------------------Batarya Gücü
    I Phone 3G S----------115.5 x 62.1 x 12.3 mm--------(bilinmiyor)
    Trident S321---------- 108 x 56 x 12.5 mm-------------850 mAh
    Trident SL93-----------115 x 62.1 x 12 mm-------------850 mAh
    Trident W-T1----------117 x 63 x 13.7 mm-------------900 mAh
    Trident W-T2----------117 x 63 x 13.7 mm------------1050 mAh
    Trident W-T3----------115.5 x 62.5 x 13 mm ----------1050 mAh

    Almayı düşünen arkadaşlar için bir ebat karşılaştırması yaptım kendi çapımda. Ebat olarak W-t3 modelinde biraz daha iyileştirme yapılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bvgra -- 28 Ocak 2010; 13:25:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztyfnp

    askın kardes. izlenmio demediler. nette her videoyu desteklemio dediler. yani bazıları açılır bazıları açılmaz demek bu. opera mini 5 beta 2 çıkmış sitesinde. acaba sendeki bu sürümmü? bu sürüm diilse, bu sürümü yükleyince tam ekran video açılırmı acaba bunu çözmenin bi yolu varmıdır?

    Ben opera mini 5 beta 2 yi ilk aldığımda yükledim maalesef o da açmıyo. Askın da hangi sürümü yüklü operanın eğer bizdeki sürümlerden biriyse demek ki video izleyememe sorunu yazılımdan değil donanımdan kaynaklanıyo demektir. WT3'de bir de ön kamera yok galiba resimlerden öyle görünüyo. İşin ilginci WT2 yi daha pahalıya satıyodu tridentpazarlama şimdi wt3 fiyatı daha düşük.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: askın50

    arkadaşlar bu tridentin kafası iyi değil ulan ben kendim nette video izleyebiliorum trident nasıl izlenmio dio anlamış değilimmmmmmmm bvgra kardeş bana sorarsan siteden alma kendin git bayiden felan al inceleme şansın olur ben öle yaptım gittim kendim aldım şuanda çok memnunum kutu içerisinde kılıfıda var telefonun o iyi oldu iştee telefon çizilmioo :D


    Yeni yeni aklıma sorular geliyor. Kulaklık olayında bir değişim yapmışlar mı? Şarj girişi nasıl i phone benzeri mi yoksa direkt USB girişi olarak mı kullanılıyor???
  • bvgra kardeş şarz girişi hiç iphoneyle aynı olabilirmiii w-t2 yle aynı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sago Çuf Çuf

    arkadaşlar bildiğin taklit çin malı telefonlar..kulaktan dolma bilgi değil deneyimlerimi yazayım size..

    yaklaşık 2 hafta kadar ben de bu çin mallarından kullandım..2 haftada kafa mafa kalmadı acayip başım ağrıyodu..sonra zaten ekranı çatladı attım çöpe..nasıl rahatladım nasıl..sanki yeniden doğmuş gibi oldum..

    gerçekten söylüyorum bu telefonları kullanmayın kendinize yazık edersiniz çok zararlı sağlığınıza..internetten girin araştırın bu telefonu kullanmak demek cebinde bir baz istasyonu taşıyorsun demek...zaten 300tl falanmış o 300tl ile gidin noika,samsung vs...'nin orta düzey telefonlarından alın gitsin..

    dandik bi wifi'si dokunmatiği var diye sağlığınızdan olmayın..


    Arkadaşım ! Birebir W-T1, W-T2, W-T3 modellerinden birini mi kullandın yok . Almışsın bir telefon yaşadığın şeyi buraya yazıyorsun. Belki sebebinin Ondan dolayı olup olmadığını bile kesin olarak bilmiyorsun. Burda söylemek istediğim bu modelleri korumak yada taraftarlık yapmak değil, seni eleştirmek.. Belkide yalan yanlış şeyler söylüyorsun. Burda konu belli sorulan sorular belli. Şu modellerde oluşan bi sorun varsa Çıkar söylersin. Ama sen anca başka şeylerden bahsedip burda insanlara yanlış bilgiler veriyorsun. Şu topic de birsürü sorusoran yada cevap bekleyen arkadaşlar var Boşuna parazit yapmayın. Biri gelir Başka modelin reklamını yapar, biri gelir eline almaz şöyledir böyledir der. Biliyorsan , ELine alıp kullandıysan, garantisinden şundan bundan faylandıysan, Yada bi şekilde bu modelden kötü bi sonuç aldıysan yazarsın bizide bilgilendirirsin.




  • b]Arkadaşlar Dün Trident WT2 Aldım Çok Memnunum Çalışması Gayet Güzel Yanlız Özelliklerinde Yazan Bişeyi Bulamadım Kullanan Arkadaşlar Belki Yardımcı Olabilir... Arayan Kişinin Resmini Ekleme Olayını Bi Türlü Bulamadım Telefonda Girip Çıkmadığım Yer Kalmadı Muhtemelen Gözden Kaçırdım Mümkünse Kullanan Bi Arkadaş Nasıl Yapıldığını Adımlar Halinde Açıklarsa Çok Sevinirim... Şimdiden Teşekkürler..
  • Arkadaşlar Dün Gittim Ve Telefon Aldım Trident mi Aldım Hayır...
    Aslında Kafamda İki Telefon Vardı Trident Wt3 Ve General Mobile DSTL1 Gittiğim Yerde İkisinide İnceleme Fırsatım Oldu...
    Karşılaştırmak Gerekirse.... Trident Çok Daha Şık Duruyor Ama Dokumatiği General Mobile ye Göre Çok Zayıf Kalıyor Ayrıca General Mobilede Android Yazılımı Yüklü Bu Zaten Çok Büyük Bir Artısı... Ayrıca General Mobile Dokumatik Ekranını Sharp Marka 5 Mp Kamerasını Sony Kullanmış ( Yalan Değil Garanti Belgesinde Bile Belirtilmiş Durumda ) Ben General Mobile Aldım Çok Memnunum Gerçekten Süper Bir Telefon Almayı Düşünen Arkadaşlara Öneririm...
    Sorusu Olan Olursa Cevaplarım...
  • BU ARADA FİYATLARINI SÖYLEMEYİ UNUTTUM

    Trident wt3 : Gittiğim Yerde Adam En Son 310 Lira ya Bıraktı
    General Mobile DSTL1 : En Son 405 Lira ya Bıraktı Ve Aldım xD

    95 Lira İçin Fazlasıyla Değer Arkadaşlar...
  • 95 tl general Mobile trident farkına değer dostum..en iyisini yapmışsın.bence güle güle kullan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysa1992

    BU ARADA FİYATLARINI SÖYLEMEYİ UNUTTUM

    Trident wt3 : Gittiğim Yerde Adam En Son 310 Lira ya Bıraktı
    General Mobile DSTL1 : En Son 405 Lira ya Bıraktı Ve Aldım xD

    95 Lira İçin Fazlasıyla Değer Arkadaşlar...



    co kıyı yapmıssın aldıgın telefon u ınceleme fırsatım oldu 4 4 luk bır cıhaz ayrıca general mobıle saglamdır da
  • Evet güzel telefon General Mobile DSTL1 tv de olsa mükemmel olurmuş :) şu wt-3 ün kamerası nasıl düzgün olsun yeter kullanan biri açıklayabilir mi? önde kamerası yok sanırım wt-3 ün =( illa birşeyi eksik yapacaklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsk1907 -- 29 Ocak 2010; 2:00:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbsk1907

    Evet güzel telefon General Mobile DSTL1 tv de olsa mükemmel olurmuş :) şu wt-3 ün kamerası nasıl düzgün olsun yeter kullanan biri açıklayabilir mi? önde kamerası yok sanırım wt-3 ün =( illa birşeyi eksik yapacaklar


    onde kamerası olmamasına cok uzulme bızde varda ne oluyor kalıtesı cok kotu
  • fbsk1907 w-t3 kamerası w-t1 ve 2 ye göre çok iimiş askın50 öle sölüo. dstl1 gerçekten güzel telefon kalite hissi uyandırıo ama kalın bi tasarımı var ve ekranıda daha büyük olabilirdi o yüzden tercih etmedim. ama gerçekten kof deil yani...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mcroper

    b]Arkadaşlar Dün Trident WT2 Aldım Çok Memnunum Çalışması Gayet Güzel Yanlız Özelliklerinde Yazan Bişeyi Bulamadım Kullanan Arkadaşlar Belki Yardımcı Olabilir... Arayan Kişinin Resmini Ekleme Olayını Bi Türlü Bulamadım Telefonda Girip Çıkmadığım Yer Kalmadı Muhtemelen Gözden Kaçırdım Mümkünse Kullanan Bi Arkadaş Nasıl Yapıldığını Adımlar Halinde Açıklarsa Çok Sevinirim... Şimdiden Teşekkürler..

    Arkadaşlar bilen yokmu nasıl resim koyulduğunu...Ayrıca bu bölümde trident hakkında sorulan sorular ve cevapların yer alması gerekiyor.Tridenti kötülemek yada dandik falan demek için msj yazılmasın lütfenherkezin bi telefon zevki vardır bu zevkine dayanarak gider telefon alır.Telefon hakkında hiç bişey bilmeyipte sadece çin olduğu için burda kötüleyen arkadaşların boş yere reklam yapmasını kınıyorum.. Soru soranlarda onlar sayesinde cvp alamıyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcroper -- 29 Ocak 2010; 13:58:38 >




  • kardeş kötüleyenleri hiç takmayın buraya yazıpta kötüleyenlere he diyip geçin kendisi alamıo kıskanıoyo heraldeee:D
  • Arayan kişiye resim eklemek için resmin boyutunun en fazla 20 kb olması gerekiyo. O zaman resim ekle diyebiliyomuşsun ama ben 20 kb.den az resim editleyemedim daha. Deneyecem birazdan.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.