Şimdi Ara

tripsta dan bilet alma güvenlimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
7.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bir akrabam Rusya/Nalchik den İstanbula gelicek. Ona uçak bileti veya rezervasyonu yapmak istiyorum fakat uçaklar konusunda bilgili değilim. En uygun uçağın rusline firmasına ait olduğunu öğrendim. Fakat Türkçe destek vermiyen bir firma yani adamları arıcam fakat Türkçe konusamıcam yani derdimi anlatamıcam. Fakat tripsta adında aracı bir firma buldum ordan almayı düşünüyorum(kredi kartı veya banka kartı ile).

    Bu aracı firma ile ilgili bilgilenizi görüşlerinizi paylaşırsanız çok faydalı olucaktır. güven sorunu yaşamak istemiyorum.



  • Uçuş detaylarını seçerken dikkatli olmalısın. Yanlış bilgi seçtiğinde ve sonrasında değiştirmek istediğinde havayolu kuralları devreye girer. Bunları da "Okudum ve imzaladım" bölümünden okuyabilirsin. Böylece daha sonrasında hayal kırıklığına uğramamış olursun.

    Şirket olarak güvenilmeyecek bir durum yok. Sen biletin sahibi olduktan sonra biletini iptal edecek halleri yok.

    Şunu unutmayın. Bir biletin fiyatı ne kadar düşükse kuralları da o kadar katıdır.

    Tam 3 defa bilet satın aldım. 2'sini uçtum. 1'ini kaçırdım. Şirketi arayıpta para geri iadesi istemedim. Kamil Koç bileti değil bu. Uçak bileti. Uçmazsan yanar gider. Kendi suçunuzu başkalarına atmanın alemi yok yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eisaimalaka -- 9 Temmuz 2012; 22:59:34 >
  • biraz öncewww.tripsta.com.tr sayfasından paris bileti aldım. 102tl aktarmalı. tek gidiş. havayolundan daha ucuz gibi görünüyor. merak ettiğim acaba biletim gerçek mi değil mi nasıl öğrenebilirim?
  • Mayonez24 M kullanıcısına yanıt
    Bileti aldıktan sonra genelde onay maili gönderirler onun içerisinde E-ticket number yazar, uçuşu yapacağınız havayolu sitesinden çok byük ihtimal bilet kontrol etme sayfası vardır oradan bakabailirsiniz.
  • Istanbul- Paris yolculugu icin Tripsta'dan bilet aldim, hic bir sorun yasamadim... Tamamiyla guvenilirmi bilemiyorum, bir cok negatif yorumlar var ama sahsen hic bir sorunla karsilasmadim.
    Tabiki biletinizi aldiktan sonra emin olmak icin hem Tripsta'yi hemde ucus yapacaginiz ajansi ( benim icin Turkish airline ) arayip bilgileriniz hakkimda bilgi isteyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.