Şimdi Ara

Tronsmart Prometheus inceleme (Resim ve video eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kumanda yok piyasada. Ben artık Himedia Q5 II'yi bekliyorum, o yüzden kumanda aramayı bıraktım. Sanırım iişletim sistemindeki remote.conf dosyası ile oynayarak başka bir kumandanın kodlarını tanıtmak mümkün ama uğraşmak lazım. Q5 II geldiğinde memnun kalırsam Tronsmart'ı satacağım.
  • Az evvel Antutu testi yaptırdım 11813 puan aldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seko92

    Kumanda yok piyasada. Ben artık Himedia Q5 II'yi bekliyorum, o yüzden kumanda aramayı bıraktım. Sanırım iişletim sistemindeki remote.conf dosyası ile oynayarak başka bir kumandanın kodlarını tanıtmak mümkün ama uğraşmak lazım. Q5 II geldiğinde memnun kalırsam Tronsmart'ı satacağım.

    Hocam bu alet hakkında bilgi verebilir misiniz. Bu çokmu iyi diğerlerine göre
  • korcerrah kullanıcısına yanıt
    Valla şöyle diyeyim, mesela hemen hemen aynı fiyatta olan ve bir sürü custom yazılıma sahip MK808 ile kıyaslanamaz bile. Bu cihazı aldıktan sonra Android cihazlarda yazılımın donanımdan çok daha önemli olduğunu anlamış oldum. Son derece stabil bir cihaz. Video oynatmada kusursuz, internet hızlı ve XBMC çalıştırabiliyor. Giriş çıkışlar tam boy olduğundan OTG kablosu, mini HDMI kablosu gibi dertleri yok. Gücünü adaptörden aldığı için harddisk çalıştırmada sorunu yok. Fiyatı kategorisinde en iyi cihaz olduğunu sanıyorum. Ev sinemasında DTS veya AC3 fşlm izlemek gibi bir ihtiyacın yoksa düşünmeden alabilirsin. Hatta benimki satılık, onu al :).
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ben bu cihazdan aldım. Turkcell tv'yi kurdum ama tv kanalları ekranda görünmüyor.Neyi acaba yanlış yapıyorum.
  • Onu bilmiyorum ama muhtemelen Turkcell TV cep telefonu dışındaki cihazlarda ve Turkcell hattı olmadan çalışmıyordur. TVYO çalışır, Digiturkplay de çalışır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.