Şimdi Ara

TRT İspanyolca Geliyor Mutlumusunuz? Memurseverler?? Milletin Sırtına Binmeye Devam. Sözde Tasarruf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu memurluk sisteminin tamamen milletin selameti için kaldırılması şarttır. Aksi halde ülke her yıl her ay dahada geriye gidecektir..



    TRT İspanyolca Geliyor Mutlumusunuz? Memurseverler?? Milletin Sırtına Binmeye Devam. Sözde Tasarruf
    TRT İspanyolca Geliyor Mutlumusunuz? Memurseverler?? Milletin Sırtına Binmeye Devam. Sözde TasarrufProf. Veysel Ulusoy (@ekonomikanaliz) on Xtwitter
    Kamuda tasarruf konuşuluyor ya! TRT World kanalımız var, kamyon dolusu para gidiyor oraya. 213 kişi izliyor şu an, toplamda. Şimdi de TRT İspanyolca açacaklar. 100 bin dolar yıllık maaşla çalışan arıyorlar. 2-3 kişi seyretsin diye.. Maliye Bakanının haberi vardır sanırım.
    https://twitter.com/ekonomikanaliz/status/1783502830877249627



  • Trt Avazı büyütmeli. Her yatırımı buraya yapmalı. Tüm türk dünyasından çalışanları olmalı. İspanyolcayı kim ne yapsın ya. Ulaşamayacaksın bir de asıl sıkıntı o

  • 12 (?) tane memur sınıfı sayılmış kanunda;

    Mesela sağlıkçı "sen doktora gitmeyecek misin"

    Mesela eğitim "sen okula gitmedin mi, çocukların gitmeyecek mi"

    Mesela jandarma "kapını biri tekmelese kimi çağıracaksın"


    Devlet dediğin teşkilat ile oluşur. Teşkilat memurla. Toplum içinde , bir devlete bağlı yaşamak istemiyorsanız gidin kutuplarda yaşayın. Bir ili boşaltacaksın, "memor çaloşmoor yan gelip mayış alıyor" diyenleri dolduracaksın. O ildeki tek memur da ilin sınırındaki jandarma olacak. Yandım anam deyip kaçmaya çalışanı bacağından...

  • BBC niye türkiyede sputnik niye türkce haber yapiyor dw neden türkce yayin yapiyor?


    Eger bilginiz yoksa konusmayin elestirileek cok sey var ama gidip trt world elestirmeyin trt diyaneti elestirebilirsiniz birde diyanet cocuk cikarmis bunlar normali yetmiyormus gibi

  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

    BBC nin dünyadaki her dilde yayını var

    bu şekilde hem kendi ülke propogandasını hem de gerçekte olmayan ama konu gündem oluşturmak için yapabilecek bütçesi var


    senin ülkenin hastane okul yol eğitim gıda iş sorunları (ki yapılan yolların - köprülerin kaç tanesi ücretsiz ?) varken ?


    almanya 1945 den sonra kan parası öderken gelişmeye devam etmedi mi ? o sırada askeri olarak bütçesi olmayıp ama dünya için her türlü silah üretimi yaparken dw veya diğer kanallarına bütçe aırırken sorun oldu mu ?


    bak senin bir vekil olan sıfatsızların 1 aylık giderinin ülkeye getirdiği yük ne kadar bir araştır. sonra bir bakanın kişisel harcamalarına bak.. sonra da git sararın 1 aylık harcamasına bak.


    ve o makam ve mekanlarda araçlar ile gezerken; bahsettiğin kanalların ülkesindeki vekil - bakan veya liderin aylık gideri ile kıyas et sonra tezini yeniden düşün


    kürtçe trt yi bile izlmiyorlar iken...


    istihbarat veya düşman ülkelerde propoganda amaçlı yapılan harcamalar bir gerekliliktir ama ispanyolca bir kanal ile hangi propogandayı veya istihbaratı yapacaksın ?





  • Güney Amerikalılar Türk dizilerini çok takip ediyor ama TRT ispanyolcayı takip ederler mi bilmem. Kar getirir mi ki bu?

  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    Hiç olmazsa Türkiye'yi daha yakından tanıma fırsatı bulurlar. Bu da Türkiye açısından Güney Amerika ülkeleriyle diplomatik ilişkilerimizi güçlendirme şansı tanır. Onun için TRT İspanyolca ile birlikte TRT Portekizce'nin de gelmesi bence yararlı olur.

  • Türk pasapotunun Guatemala pasaportu kadar gücü yok, dünyaya yayın yapıyoruz.



    TRT İspanyolca Geliyor Mutlumusunuz? Memurseverler?? Milletin Sırtına Binmeye Devam. Sözde Tasarruf
    TRT İspanyolca Geliyor Mutlumusunuz? Memurseverler?? Milletin Sırtına Binmeye Devam. Sözde TasarrufPassport Index - All the world's passports in one place.
    Global Passport Power Rank | Passport Index 2019
    https://www.passportindex.org/byRank.php
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.