Şimdi Ara

TSI motor ile ilgili birkaç sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 1.4 TSİ 140PS 2008 JETTA kullanıcısıyım. Öncelikle TSI motor kullanan arkadaşlara şunları sormak istiyorum.

    1) Klima açıkken aşırı performans düşüşü yaşıyor musunuz? ( Mutlaka klima çıkken performans düşecek ama sizi rahatsız edecek şekilde bir düşüşten bahsediyorum)

    2) Yokuşlara yüksek vitesle girdiğinizde yada devirsiz gaza yüklendiğiniz durumlarda araç avans vuruyor mu ? Yada aracınızın avans vurduğuna şahit oldunuz mu ?


    Tecrübelerinizden yararlanarak bu sorulara cevap verirseniz çok memnun olacağım, iyi forumlar..



  • Merhaba 2008 model 1.4 tsi 170 hp dsg şanzıman jetta kullanıcısıyım,bir talihsizlik sonucu 98 bin km deki aracımı vw özel servisine götürdüm,sorunu anlayana kadar motoru yarısına kadar söktüler aracın triger zinciri uzamış diyerek değişim yapıldı,buna rağmen motor arıza (sarı motor ışığı) ışığı servisden çıktıkdan 40 km sonra gene yandı ama bu sefer aracta çekiş düşmesi yada farklı bir şey hissetmedim,araç şu an km de 0.65 krş benzin yakıyor.Dün park ettiğim yerden aracı aldığımda arac altında yağ birikmesi olduğunu farkettim,araç altından yağ damlatıyor ve nerden damladığını göremiyorum,benim düşüncem özel servisdeki bu işten anlamayan adı usta olan kişilerin bir hatasıdır diye oldu..bu sorun ne olabilir,bunu öğrenmek için doğuşun yetkili servisine gitmeyi düşünüyorum,belki biraz tuzlu olur ama sorun kesin olarak çözülebilir..
    Bu arıza hakkında yorumu olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..
    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIHAN -- 10 Eylül 2014; 10:09:09 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.