Şimdi Ara

TSI MOTOR LPG UYGULMASINDA BİLGİ KİRLİLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bol bol laf ve 2011 tarihi var.

    Şu an Mayıs 2012 hiçbir şey yok.

    Varsa da doğru düzgün bir konuda ilk mesajda derli toplu yazan da yok.


    Derli toplu bilgi vermeden hemen reklama girmiş hemen herkes...


    LPG ciler kendi kendilerini bitiriyorlar. Millete bıkkınlık getirdi şu tsı,tfsı,fsı vs konusuna net açıklama getirilememesi... Biz müşteriler olayı anlayamadık daha romanocu tsı de en iyi biziz diyor. Prinsçi vsı 2 var olmadı onu veririz diyor. O zaman niye dlm yi bekledik. Brc bir şey diyor vs vs vs vs Aylardır ve bugün 3 saat forum okudum hala kafam karışık. Ve görüyorum ki hemen herkes öyle tüketicilerden

    Teknik tabir, ar ge diye diye batırdılar meseleyi...

    Biz kullanıcılar şunu merak ediyoruz.

    1- Ne zaman takılır?

    2- Motora olası sorunlarda şartsız koşulsuz servis raporuyla garanti altına alıyor ve para ödüyor musunuz? (ekstra sigorta parası da olabilir)

    3- Yine Ankraya sivasa göre değil, İstanbul LPG fiyatına göre (Shell-opet-total vs) kullandığı benzinde olacaksa o da dahil yüzde kaç tasarruf sağlayacak.

    4- Kanuni mevzuatında bir değişiliklik var mı?

    5- Kaç tl kaç taksit?

    6- Tüm bu bigilere yönelik arge, test raporları, fiyatlar açıktan siteden sunulacak mı?

    7- Her araca olmuyorsa Marka/model/yıl/motorhacmi/şanzıman/motor kodu hemen karşısını da olacak sitemin adı ve fiyatı olarak TAM SIRALI LİSTE yayınlanacak mı?

    BU kadar işte...

    Gerisi lak lak...

    Ve ne olur bu konuya montaj fotosu koymayın. Gına geldi forumda montaj fotosu görmekten... Biz merak etmiyoruz. Edersek kendi sitelerinize koyun bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabatak58 -- 28 Mayıs 2012; 0:14:43 >







  • valla arkadaşım çok haklısın bu konuda. bende aynı fikirdeyim. bende vw jetta 1.4 TSI highline alıp LPG taktırmayı düşünüyorum ancak çok fazla bilgi kirliliği var. kimisi olur, kimisi olmaz diyor. her kafadan bir ses çıkıyor. taktıranlar yorum yapsa amenna ama sadece fikri olanlar yorum yapıyor.
  • bende de 2005 octavia 1.6 fsi var. ben de bekliyorum iyi ve verimli bir sistemin getirilmesini.benim aracım şehir içi azami km 350 kuruş şehir dışında ise km 23 kuruş yakıyor. Ancak garanti bile veremedikleri sisteme 3500 tl istiyorlar? Ne için ? Sözde %30 tasarruf için. Elalem %45 tasarruf edeceği sisteme 1200 tl versin ben niye % 30 tasarruflu sisteme 3500 tl veriyim. Benim tavsiyem taktırmayın. Çok yakıt tasarrufuna ihtiyacınız varsa bin lira aşşağısına satın dizele geçin. kafanız rahat olsun. Neymiş araca özelmiş de o yüzden pahalıymış. Neyse fazla sinirlenmeden yorumu noktalayayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chronoide -- 20 Haziran 2012; 3:24:20 >
  • aslında dizel arabalar yakıt konusunda daha hesaplı ancak arabaların güzelliği yok. benim için arabanın güzelliği ve yakıtının hesaplı olması eşit. bunların ikisinden biri eksik oldu mu o araba bana eksik gelir. örnek vereyim bugün 45 bin liraya hem dizel hemde full fiat linea alınır. ama arabanın güzelliği malesef sıfır. öte yandan 50 bin liraya da full donanımlı vw jetta 1.4 TSI alınır. arabanın güzelliği linea ile kıyaslanmaz. ancak yakıt ekonomisi yönünden linea bir hayli önde. ben ne yapacağımı şaşırdım. şuanda bende 2001 model renault 19 1.6 var. sıralı sistem LPG ile karma 25 kuruş yakıyor.
  • 1.2 seat leon alıcam yakıtından korkmuyorum ama plg uyumunu merakediyorum kimse ben 2 3 ay önce takırdım kullanıyorum hiç sorun yok demiyor birisi var 3 5 mesaj atmış foruma yeni üye olmuş skoda aracına takırmış 300 km yaptım demiş okadar gerçek olduguna nasıl inanalım ? biraz daha beklemek gerekicek zannederseim

    biryerdede 5000 tl fiyat vermiler çok büyük para 5000 TL benzin farkına versek belkide 2 3 yıl yapar aracın garantisinden mahrum kalıp lpg derdi çekmek onuda geçtim kapalıotoparklara girememek en büyük sıkıntısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.