Şimdi Ara

TSK Vurdu ABD'yi S-400 Telaşı Sardı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kemal bey soba borusu demişti niye aldığımız oratada.


    Haber Globalyoutube
    Henüz Abone Değilseniz, Türkiye ve Dünya'dan En Güncel Haberler İçin Haber Global'e Abone Olun: https://www.youtube.com/channel/UCtc-a9ZUIg0_5HpsPxEO7Qg?sub_confirmation=1 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCtc-a9ZUIg0_5HpsPxEO7Qg/join https://haberglobal.com.tr/ https://www.facebook.com/HaberGlobal/ https://www.twitter.com/HaberGlobal https://www.instagram.com/haberglobal/ Abone Olun ► https://bit.ly/2FnCDeW Haber Global Frekans Bilgileri; Digiturk 47. Kanal D-Smart 42. Kanal Tivibu 46. Kanal Kablo TV 71. Kanal (HD) Kablo TV 910. Kanal (SD) Turkcell TV+ 59. Kanal Türksat 3A HD Frekans: 12685Mhz Pol:H S.Rate:27500 FEC:2/3 Türksat 4A SD Frekans: 12379Mhz Pol:V S.Rate:27500 FEC:3/4 #haber #gündem #sondakika
    https://www.youtube.com/watch?v=1eLZZCtyxgo



  • Kaç yıl oldu şunları alalı hala konuşlandıracaklar, yapsınlar da bari kullanalım ama ben sanmıyorum yine kullanmazlar, dünyanın parasını verdik ama kullanmadan çürüyüp gidecek böyle giderse.  

  • onlar havai fişek atmıyor bjk efendi. 

  • Türkiye fırsatı kaçırıyor. S400 lerin radar sistemlerinin Adana / Hatay tarafında etkinleştirilmesi İsrail in kullandığı F35 leri ve füzeleri tespit etme yeteneği kazandırılması gerekiyordu.

    Lancerleri kurmaya gerek yok. Radar sistemlerini hedefi tespit etme ve kilitleme yapma yeteneğinin güncel teknolojilerle desteklenmesi önemli olan. F35 lerin radar menziline girmeden atış yapabilme kabiliyeti var.

    Lübnan ve Suriye operasyonları düzenleyen İsrail in kullandığı savaş mühimmatlarına karşı TÜRKİYE demir hutbe benzeri hava kalkanı projesini başlatabilmesi gerekiyor. S400 ler zamanla atıl durumda kalacak belli ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RElS kullanıcısına yanıt

    demir kubbe. bir filistinli sistemi çökertmiş kaçmış malezya'da mit almış gelmiş böyle değil miydi?


    yabancı kaynaktan baktım forbes hatta söyleyeyim sınır dışına çıkarın TR'den deyip duruyorlarmış biz de ırak sınırına koyacakmışız yazın pkk'ya yapılacak geniş harekat için. kamyon üzerinde sistem bunlar yere çakmıyorsun ki bugün orası yarın burası yani kurduk burada kaldı değil. sen şimdiden israil'in f35'leri diye Hatay'a dikersen bu sefer yanlış olur adamlar der ne demek istiyorsunuz? israil'den bir tehdit gelirse o zaman getirir kurarsın ve radar konusunda biz de iyi değilsek kimse değildir.

  • RElS kullanıcısına yanıt

    F35 NATO uçağıdır, S-400 gibi bir sistemi üyesi olduğun NATO ve NATO silahlarına karşı etkinleştiremezsin.

  • furerg kullanıcısına yanıt

    Yunanistan S300 ler ile NATO uçuşu yapan F16 larımıza kilit atabiliyor ama yakın tarihte bu yaşandı. Envanterimizde Patriotlar olsaydı dediğiniz doğruydu NATO ya karşı tetik butonu çalışmayabilirdi. Ama S400 rus yapımı bir sistem Yunanistan ın S300 lerle yaptığı gibi NATO üyelerinin envanterindeki her türlü aracı hedefleyebilir.


    Yunanistan a F35 satışı da gündemde.Yunanistan a verilecek F35 lerin Türk F16 larına karşı etkinleştiremeyeceğinin garantisini verebilir misin? Zaten 1 amaç doğrultusunda veriliyor bu uçaklar Rafaela uçakları da dahil.

  • furerg kullanıcısına yanıt

    yuananlılar nasıl kilit atıyor nato tatbikatlarında yapılanları unutmadık madem natodayız neden abde yunanistana yığınak yapıyor neden bize f16 dahi satmıyor. 

  • BJK kullanıcısına yanıt

    S400'ü aktifleştirdiğimiz andan itibaren 24 saat içerisinde Türkiye ekonomisi çöker. Trump'ın bir tweetiyle neler olduğunu, "Ben bu görevde oldukça papazı vermem" derken papazı nasıl tıpış tıpış teslim ettiğini unuttunuz galiba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 10 Mayıs 2024; 17:27:35 >
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Bu hükümet, Abd'den izin almadan hiçbir şey yapamaz.  

  • RElS kullanıcısına yanıt

    Ben bu şekilde bilmiyordum, sadece NATOya karşı kullanılmaması gerekiyor diye okumuştum. Anlattığınız iyi oldu.

  • Tamam oldu babuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sen ilk önce askerliğini yap!  

  • s400'lerin alınması neden hala tartışılıyor ki? bir teknolojiyi sayfalarda görmek, okumak ve tanımak var. bir de o teknolojiyi ücretiyle satın alıp, test etmek ve denemek var. bu yetiyor mu? tabi ki hayır. gerekirse teknolojiyi inceleyip bilgi edinmek için o sistem parçalarına bile ayrılabilir. teknoloji hibe bile edilebilir.


    bu işin görünen bir kısmı. en gelişmiş bir ülke bile kendisinden fersah geride olan bir ülkenin herhangi bir teknolojisini, sadece incelemek için bile satın alabilir. veren satışta sınırlama getirmiyor ise alan zaten memnun kalır. bu işin bir de siyasi yönü var. sonra coğrafi yönü de var. gizli yönü de olabileceği gibi, geleceğe yönelik de bir yönü olabilir. bu zamanda bir karar alıp, uygulanırken günlük hareket edilmiyor. buna en güzel örnek ingiltere'nin ab'den çıkışıdır.


    sabit olmayıp, hareketli bir savunma ve saldırı kabiliyeti olan bir sisteme sahip olmamızı, içimizden kim neden eleştirir? bu s400 konusunda eleştiri yapanları, her daim acımasızca eleştirebilirim. böyle bir sistemin 1 adet varlığı bile birilerinin planında mecburen yer alacağı için rahatsız edici olması gayet normal. çünkü bütün planları bozabilir.  


    ayrıca şu da var. alır, geliştirir, daha iyisini yaparsın. daha iyisini yapamasan bile en kötü benzerini yaparsın. yani hala s400'ü diline dolayacak olan var ise bu bir utanma sorunu değil, olsa olsa vatandaşlık sorunu olabilir diye düşünülebilir. savaş karşıtı olma, silaha para yatırıyor olma konusunda eleştiriyorum diyenin haklılık payı var ama bazı gerçekleri ve geleceği de görüp, eleştiri konusunda aşırıya kaçılmaması da gerekir. hatta rahmetli erbakan son zamanlarında gazeteciler ile yaptığı bir röportajında, "füzeler konusunda, düşünmek bile istemiyorum" demişti galiba. bu hesap, s400 konusunu hiçbir tc vatandaşının gündem konusu haline getirmemesi gerekir.





  • BJK kullanıcısına yanıt

    o sizin kemal amcanızdı.  abdnin uşakları birerbirer etksizi hale getiriliyor siz üzülsenizde.

  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Reisi en çok isteyenin Abd ve Avrupa olması ayrı bir ironi
    Amerika biliyor ki Erdoğan başta olduğu sürece ekonomimiz çöp olacak,
    Avrupa da biliyor ki 2 kuruşa Erdoğan bütün mültecileri ülkesine doldurur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

    o yüzdenmi feyötü abd kurdu.  türkiyenin ekonomisi hangi dönem iyiydi nezaman bir atağa kalsa hep bir bizim çocuklar darbe yapmıştı takii reiss milleti sokağa dökene kadar abd artık her istediğini alamaz bu topraklardan

  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Şuan alamıyor mu diyorsun yani?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.