Şimdi Ara

TT'den geçiş işlemleri ve Netspeed Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar Hatay da ikamet ediyorum.İnterneti 8 yıldır TT hep.2 sene once kapattıracaktım ama bunlar ben evde yokken hat sahibi annem olduğu için onu arayıp kandırıp 2 sene daha uzatmıslar ..... 16 mb internet güya ama altyapımız son yıllarda bayağı kötü oldu.Millenicom da falan sorguluyorum max. 8 mi 7 mbps mi ne cıkıyor .Bırakın hız testinde 9 10 mbpsi 7 mbps gorunce güneşi görmüş gibi oluyorum 2 senedir.Ping de cabası alt caddede ki adamlar 100 mbpse kadar vdsl de bizim cadde de can çekişiyor.Burayı biraz uzattım galiba kusura bakmayın.

    Şimdi ben 1 yıldır netspeed araştırıyorum neredeyse ona geçeceğim Mayıs 25 de taahhhüt bitiyor TT.
    Ben şimdi direk arasam hat taşıma yaptırsam TT kapattırmadan yine herhalde netspeedde de aynı hızı alacağım.TT hattı kapattırıp aboneliği iptal ettirip yani başvursam taahhüt bitiş günündemi iptal ediyorlar hemen ve netspeed ne kadar zamanda cozuyor yeni porta bağlanırsa ve en onemlisi sizce yeni porta bağlatmak hat değerlerimi pingi ve hızı arttırırmı.
    Birde Türk telekom benim no yu ve annemin no yu hiç aramadı taahhüt bitimine de az kaldı bizi ararlarsa ne demeliyiz eğer abonelığı iptal ettirmeden netspeede geçeceksek tt ye ne demeliyiz veya abonelik iptali durumunda biz mi aramalıyız cunku şaşırıyorum ikna ekipleri tt nin gecen donemde kac gun onceden aramıslardı :)
    modemim Asus Dsl N17 U son sürüm yüklü hep guncellemeleri kontrol ediyorum gelince yükleyip sıfırlıyorum yine bişey değişmiyor maalsef :) iptv izlemek zaten hayal gibi

    YARDIM EDEN ETMEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER :)
    Buyrun hat değerlerim
    TT'den geçiş işlemleri ve Netspeed Hk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r4deon -- 20 Mayıs 2018; 12:40:28 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.