Şimdi Ara

TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
16
Favori
95.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
719 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkayselcuk

    Bu mesaj silindi.
    Amacımız sözleşmeleri feshetmek değil. Bize dayatılan kota uygulamalarından hakkımızdan feragat etmeyerek kurtulmaya çalışıyoruz. BTK kararında genel bir ifadeyle ''AKN uygulamasının kaldırılması'' kararı açıkça yer alıyor. Ne isim değişikliği, ne de eski-yeni kullanıcı diye bir girişimde bulunamazlar.

    1 Aralık'ta verilen yüksek hız sadece 31 Aralık'a kadar lehte olur. O tarihten itibaren sözleşmenin tüketici aleyhine olmaması için BTK kararının uygulanıp mevcut kullanıcıları tamamen AKN'siz tarifeye geçirmeli ve yeni tarifeleri de AKN olmadan yapmalılar.

    Ayrıca AKN uygulaması kaldırılırken daha kötüsü olan kota onun yerine ikame edilemez.Bu tamamen tüketicinin korunması hakkındaki mevzuatlara aykırı bir durum olur. Sonuç olarak ne kota, ne de AKN bu saatten sonra tüketici lehine olabilir. Hepsinin kaldırılıp tüketicinin erişebileceği gerçek sınırsız tarifelerin satışı başlamalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 15 Kasım 2018; 22:47:56 >




  • Yüzsüz telekomun bu hamlesi biz sol kullanıcılarını da etkilecek, öne çıkardık gerekeni yaptık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kota kalksa internet fiyatlari gene zamlanir. Gene tuketici magdur olur. Bu ulkede kaliteli yasamak hayal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT nin yaptığı uyanıklık, lehte ve aleyhte olarak ikiye ayrılıyor. 2018 için lehimize gözükse de 2019 ün ilk gününden itibaren aleyhte bir durum oluşturmaktadır ki, asıl sıkıntımız budur. Ha birde ek paket olayı sadece taahhüt boyunca ücretsiz olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi Sözlüğü Pek Sevmem Ama Bence Bu Konuya Ekşi Sözlükte de Yer Verilmesi Lazım. Bakarsınız O Zaman herşey Değişir...
  • Sadece ilk mesajı okudum. Türk Telekom abonesi değilim. Ben de şikayet etmek istiyorum. Örnek bir metin var mı?
  • Nasil edeceksiniz gecen konusunu actim btk gibi interneti yöneten kurum kafasini kuma gommus sikayet sitesini kapatmis girilmiyor bizde ulkede yaşıyor sanıyoruz kendimizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok doğru bu ulkede kaliteli yasamak hayal avrupanin asya nin standardini bize luks diye sunan bu kohnemis zihniyetlere artık bir dur demek lazim . Ulkede yas ortalamasi 30 ama ulkeyi yonetenlerin ortalamasi 60-70 lerde benim zihnim onlarinki gibi çalışmıyor ve ben onun bana dayattığı standardı yasamak istemiyorum. Ya bu yüzyıla ayak uydururuz yada tarihin tozlu sayfalarina gomerler bizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Evet, sadece 1 ay ''avantajlı'' oluyor. 31 Aralık itibarıyla ise AKN'size geçiş yapılmazsa eskisinden daha kötü ve haksız bir durum oluşuyor. Türk Telekom da bu art niyeti taşıdığı için kabul etmiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atomcu

    Sadece ilk mesajı okudum. Türk Telekom abonesi değilim. Ben de şikayet etmek istiyorum. Örnek bir metin var mı?
    Abone bilgileri gerektiği için farklı İSS kullanıcıları bu konuyu şikayet edemiyor. Türk Telekom geri adım atana kadar baskı kurmaya devam edeceğiz. Sosyal medya hesaplarımız ve buradaki konuyu desteklerseniz de önemli bir katkı sağlarsınız.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilinçli tüketici olduğumuzu ve hakkımızı sonuna kadar arayacigimizi bilsinler, bu bile bir yerde gözlerini korkutur. Şuan TT efelik yaptı diğerleri TT ye verilecek tepkileri ölçecek o yüzden ben başka iss kullanıyorum yada kullanacağım demeyin bir şekilde sizde etkilenirsiniz. O yüzden mümkün olduğunca destek verelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT paketlerini BTK onayı ile yayınlıyor diye biliyorum. TT kendi söylemişti bunu bana fakat doğruluk derecesini bilemem. Şayet bu gerçek ise bu durumda TT nin yayınladığı ek düşük paket ile yola devam etme olayı BTK haberinde olan bir şey sanırım. Bu durum da BTK şikayetleri göz ardı edecektir fakat kendi yayınladığı karar ile çelişecek bu sefer.

    TT bir kısım da devlet tekelinde olduğundan dolayı kar etmek amaçlı insanları kotaya hükmediyor sanırım. Yani bu kotalama sınırlama devletin işine gelen bir sistem değil mi? Devletin bir yaralı parmağa işemediği düşünülürse sonuçsuz kalabilir çabalar. Bundan dolayı bir B planınız var mı ?
  • kota olayını TT çıkartıyor... tek kotacı TT...
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili kaynakları derleyip bir haber yapacağız. Şu an tamamen hazır olmadığından eksik olmaması amacıyla paylaşamıyoruz ancak şu kadarını söyleyelim: İşler tam olarak yazdığınız gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazımla ilgili sürekli tekrarlanan bir sorun vardı ve Kontratak'ın özel mesajdan bana verdiği bilgiler sayesinde paramı kuruşu kuruşuna geri almıştım. Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum ve başlattığı bu hareketin altından başarıyla çıkacağına inanıyorum. Konu sahibi arkadaş bilgili birisi, hatta kendisinin tüketicilerle ilgili bir kurumda çalıştığını düşünmüyor değilim Neyse uzun lafın kısası arkadaş bilgili birisi dikkate alıp örgütlenirsek hakkımızı çok rahat alırız.
  • daytone1 kullanıcısına yanıt
    TT bir şekilde BTK'yı ele geçirmiş yada takmasam bana bir şey olmaz kafasında...
  • Size özel diye başlayan not emaillere mi geldi? Faturaların neresinde yazıyor ayri bir metin olarak mi geldi ? Ben göremedim de acaba bana gelmedi mi diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl cevap

    Sayın XXXXX



    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.



    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun düzenlemesi kapsamında 31.12.2018 tarihi itibarıyla AKN uygulamasına son verilecek ve adil kullanım noktası içeren limitsiz paketler sabit genişbant portföyümüzde yer almayacaktır.



    Bu tarihten önce abone olmuş ve AKN’li paket kullanan müşterilerimize; yeni tarifeleri kapsamında kullanım hakları dolduğunda daha iyi bir internet deneyimi sağlamak için daha yüksek hızlar ile limitsiz ek kota paketleri ücretsiz olarak tanımlanacaktır.



    Bu doğrultuda NETLİMİTSİZ 50GB internet paketiniz mevcut tarifenizden daha avantajlı olacak şekilde NETLİMİTSİZ 50GB paketine dönüştürülecek ve ücretsiz 5 Mbps hızında ek kota paketi otomatik olarak, HİPERNET LİMİTSİZ(24 Mbps'ye kadar)35 GB AKN internet paketiniz mevcut tarifenizden daha avantajlı olacak şekilde HİPERNET (24 Mbps'ye kadar)35 GB AKN paketine dönüştürülecek ve ücretsiz 10 Mbps hızında ek kota paketi otomatik olarak hattınıza tanımlanacaktır. Ek paketinizden yeni bir kampanya katılımı yapana kadar ücretsiz olarak faydalanmaya devam edebileceksiniz.



    Full limitsiz paket ve kampanyalarımızla ile ilgili çağrı merkezi ve websitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz.



    Bilgilerinize arz ederiz.



    Saygılarımızla.

    15/11/2018 11:13:07



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD386127B -- 15 Kasım 2018; 23:56:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    Bilinçli tüketici karşısında duramazlar. Hakkını arayan insan sayısı arttıkça köşeye sıkışacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.