Şimdi Ara

TT mobil veri salonda 40mbps cekerken 3 metre ötedeki odada 1mbps çekmiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Anladim hocam yanlis anlamayin benim hayatim boyunca marka bagimliligim olmadi. 98 yilindan bugune cep telefonu kullanan biri olarak operatorleri gozlemlemeyi seven ve gezende biri olarak ayrica yapilan yatirimlara da bakildiginda Turkcell onde diger operatorlerden. Tirtcell demeniz ve turkcell kullanmaniz anlamsiz gelmisti. Size yine gelip hiz testi falan yapmislar. Ben Ankara Cankaya Birlik mahallesinde yasiyorum ve TT 4.5g yok mesela. Burasida Ankara nin en buyuk ilcesi ve birlik mahallesi de merkezi yerlerden. Bildirdim tam adrese kadar yazdim ve donus yapip adresi bulamadiklarini söylediler. Her hangi bir navigasyon programina yazmalari yeterli halbuki. Neyse herkes tabi ki yasadigini kendisi biliyor. Oncede yazdigim gibi şu viruslu gunlerde gereksiz polemiklere gerek yok. Hepimize saglikli gunler diliyorum. Saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam niye yanlış anlayayım.

    Kablosuz gelen birşey sonuçta, her bölgede aynı olacak diye birşey de yok tabi.

    Rizenin yılda 2-3 ay kullanılan yaylalarında bile Telekom ve Turkcellin 4.5G şebekesi var. Vodafone Edge'deydi en son gittiğimde bir tanesinde. Ama gel geleim merkezde turkcellin sinyal zayıf.

    Teşekkür ederim size de sağlıklı günler. Saygılar
  • Bunun sebebi bölgede sayıca yetersiz baz istasyonu sayısı. Sizin bölgenize hizmet veren baz istasyonu biraz uzak kalıyor ve bundan dolayı baz istasyonuna bakan odalarda sinyal durumu iyiyken diğer tarafa geçildiğinde sinyal kötüleşiyor ya da hatta farklı bir baz istasyonuna bağlanıyor. Belki genel olarak bölgede bir problem yoktur ama istasyonun kör noktasında kalıyorsanız bu tür problemler olur yine. Operatör bağımsız bir sorun bu arada. Bölgede sinyali iyi olmayan operatörde yaşanır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.