Şimdi Ara

TT net acayip bir cayma bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır ev interneti için TT net kullanıyorum.İki ay önce taahhüdüm bitti ve müşteri temsilcisiyle tekrar taahhüd konusunda anlaştık. İlk ay da faturanız bizden dediler. Taahüd'den sonraki ilk ay fatura onlardan olduğu için 27 tl ödedim. İkinci ay normal olan faturaya geçip 11

    TT net acayip bir cayma bedeli


    TT net acayip bir cayma bedeli

    2 tl ödedim. Ama üçüncü fatura 129 tl çıkınca kafam bozuldu. Neye göre bu faturayı çıkardılar hiç bir fikrim yok. Müşteri temsilcisi sadece 2 ay kullandığım hattın cayma bedeli olarak 400 tl hesap çıkardı. Beynim döndü. Hani sağlanan indirimler bedavalar vs avantajlar kullanım süresine göre müşterinin avantajına olacak şekilde olacaktı ? Ben sadece 2 ay kullanım yaptım ve tt net resmen ceza kesti. Allah belanı versin TT net. Tez zamanda batarsın inşaallah.








  • Okadar çok dolandırıyorlar ki batmaları mümkün değil

  • TTnet dediğiniz firmanın temeli bu ülkenin altyapısıdır. Bu yüzden batamaz. Devlet desteği ile tekrar ayağa kaldırılır. Çünkü o batarsa arkadaşınıza mesaj yazmak için posta puluna ihtiyacınız olur TT net acayip bir cayma bedeli 

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Burada bir yanlış anlaşılma var. Daha doğrusu bu illüzyonu Türk Telekom markaları birleştirdik diye kendisi yaptı. Altyapı sağlayıcı şirketin adı Türk Telekom ancak perakende hizmet sağlayıcı adı hâlâ TTNet. Sanıldığı gibi TTNet batarsa altyapı falan çökmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alizeo kullanıcısına yanıt

    Kağıt üstünde öyle görülebilir ama pratikte hepsi PTTnin devamı. Altyapının sahipleri ve Kamu Malı, Ttnetin batsması ülkemiz için hoş olmaz, devlet el koyar, az miktar yapılan altyapı çalışmaları da durur artık 40 sene daha VDSL devam ederiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 15 Kasım 2021; 13:46:34 >
  • Çıkarılan bu haksız fatura yüzünden tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum. Fakat ben taahhüdü telefondan müşteri temsilcisine vermiştim. Hakem heyeti için taahhüt evrakı gerekiyor mu ? Müşteri temsilcisi ben veremem bölge müdürlüğüne gitmelisin dedi. Bölge müdürlüğünde sorun çıkarmadan alabilir miyim ? Bu konuda deneyimi olan var mı ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.