Şimdi Ara

TTNET 8mbit olan hızımı 1,5mbite indirdi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TTnet ten 8mbit sınırsız bağlantım var, normalde 6,8mbit hız çıkıyodu hız testlerinde. Dün akşam 17:30 gibi açtım pc yi,bi oyun atayım dedim, pingler rezalet, BF:BC2 de 400 pingler falan gözüküyo tabi server atıyor yüsek ping yüzünden.

    Hemen girdim ttnet in hız testine 1,5mbit download hızı çıkıyo test sonucu. Neyse aradım ttnet i arıza kaydı açtırdım, bana pc nizi ve modeminizi açık bırakın dediler, bende tamam dedim.

    Bugün 13:00 suları yine bi test ettim yine aynı, aradım callcenter daki eleman, dediki sizin hat hakkında ekipler çalışma yapmış buraya "modem kapalı" diye not düşmüşler.Yalan. Çünkü bütün gece elektrik kesilmedi ve modem ve pc açıktı.

    Çocuğa dedimki eğer bu sorunu 1 saat içinde halletmezseniz başka internet sağlıyıcısına geçicem, ayda 110 tl para alıp böyle hizmet vermek ne demek falan dedim, çocukta tabi hiçbir tepki yok.

    Sonuçta bekliyorum.Ama artık yetti yani.

    Aynı durumda olan var mı? 4.levent civarındayım bu arada.







  • Bir kaç gündür bende aynı sorunları yaşıyorum. Gece bağlantı güzel pingler 20 civarında falan. Ama şuan da dahil olmak üzere hiçbir şey yokken 290 300 civarı ping var. Dün digiturkwebtv'den maçları izleyemedim bunlar yüzünden. Belirli saatler arasında pingler berbat durumda şuanda. Geçici bir durum mu bilmiyorum ama şuanlık sabrediyorum bende.
    Fatih'teyim bende.
  • sultanbeylide 8 mb 1 e düşürdüler şimdi 2 yaptılar kısmetse yükselecek yükselmezse smile akar
  • Son beş gündür aynı sorunlar bendede olmaya başladı evim santralin hemen yanında fakat akşam 17:00 - 01:00 arası türkiye içi bile pinglerim 275-500 arası diğer saatlerde gayet normal bende müşteri temsilcisini aradım durumu anlattım arıza kaydı aldılar ne arayan var nede soran bugün ttnet'i arıyorum 4440375 sürekli meşgül çalıyor ttnet'in sitesi bile açılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lizard_King

    4.levent civarındayım bu arada.


    yokmu sizin orada fiberoptik?
  • arkadaşlar bendede aynı sorun var 8megabite kadar tarifem normalde 6megabitde oluyordu hız 300 400 megabaytlarda şimdi ttnet müşteri hizmetlerini aradım paso mesgul çalıyor kontürlü cep telefonnundan arayınca acıyorlar normal ev telinlen arayıncada acmıolar cep telimdede kontur yok off deli olacam
  • heh bi destek mesajı çaktım düzeldi 5megabit çıkıyor 1megabitte içerden leptoptan çekiyolar tamamdır bu iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.