Şimdi Ara

TTNET abonelerine Casper fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

    TTNET abonelerine Casper fırsatı

     

    TTNET avantajıyla son teknolojiye sahip Casper bilgisayarlar 24 ay taksitle!

     

     

    Türkiye''de bilgisayar okur yazarlığının yaygınlaşması için çalışmalarına devam eden TTNET, abonelerine Casper marka bilgisayarlara uygun ödeme koşulları ile sahip olma imkanı sunuyor.

     

    31 Aralık 2008 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında müşteriler, TTNET Abone Numaralarını (ADSL Hizmet No), anlaşmalı Casper Satış Noktalarında belirterek 24 ay taksitle Casper bilgisayarlara sahip olabilecekler.

     

    Kampanya kapsamındaki bilgisayar modellerine, fiyatlara ve diğer tüm detaylı bilgilere anlaşmalı Casper Satış Noktalarından,  www.casper.com.tr adresinden ve (216) 528 6565 Casper Çağrı Merkezi''nden ulaşılabiliniyor.  

     

     

     

     

     

    TTNET Hakkında

    TTNET, 5 milyonu aşkın abonesi ile Türkiye''nin lider geniş bant internet servis sağlayıcısıdır. Yaygın bir satış ağına sahip olan TTNET, müşterilerine son teknolojilerle internet erişimi sunmaktadır. Kurumsal ve bireysel hizmetleriyle müşterilerinin değişen ve gelişen iletişim ihtiyaçlarını göz önüne alarak hizmet ve servislerini sürekli iyileştiren TTNET, pazardaki ihtiyaçları en etkin ve hızlı şekilde karşılamaktadır. Türkiye''nin 81 ilinde hizmet veren TTNET''in ürün portföyünde ADSL- hızlı internet erişimi, dial-up çevirmeli ağ erişimi, Wi-Fi kablosuz internet erişimi, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM ve Frame Relay internet erişimi hizmetleri bulunmaktadır. www.ttnet.com.tr

     








  • hıımmm yeni bilgisayar alma aşamasındayım... bu kampanya cazip görünüyor
  • 2 sene önce aynı kampanya oldu ve çoğu tanıdığım o kampanyadan pc aldı hiç bir sorunda yaşamadılar.
  • Güzel kampanya
  • bende var çok iyi bir bilgisayar 24 ay 42 tl taksitle aldık metin2 gta 3 euro truck simulator gta san andreas generals oyunları yüklü hiç tık demiyor maşallah daha yüklücem cd yok 2 gb ram var hemde dandik ram değil 1333 mhz hızı var donanımdan anlayan bu özelliğin iyi olduğunu anlar 1 gb intel gma 4500m ekran kartı var harici ama olsun çok güzel hiç kasmıyor 2 hafta oldu hiç donmadı kaspersky full sürüm aldım hiç kasmıyor kasperskyde çok iyi ama çok kasan virus programlarındandır yani almaya değecek bi bilgisayar işlemcide çok yüksek güzel hemde markasıda intel pentium dual core 2.93 bunun benzerleri var 2.4 en fazla işlemci hızı en iyilerinden bu süper



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanpazar1 -- 17 Ağustos 2010; 22:56:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.