Şimdi Ara

Ttnet Akn (Resmen dolandırıcılık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Az önce kotamın kaç Gb'sını kullanmışım diye ttnet online işlem merkezine girdim. Baktıktan sonra gözüme birşey takıldı.

    Geçen ay yani Eylül ayının 21'i gibi internet hızım düşüktü. Akn mi bitti acaba diye online işlem merkezine girdiğimde 220 GB gibi bir kullanım yapmış olduğumu gördüm.

    Fakat bu geçen ay için imkansızdı. Olsa olsa 150 GB olmuştur ki şuan abartarak söylüyorum yani.

    Neyse ttnet ile falan görüştüm dedim ki ben bu kadar kullanım yapmadım, ya yanlışlık söz konusu ya da kullandıysam bana hangi gün ne kadar kullandığımı gösteren bir belge, mail yani ne olursa gösterin dedim. Konuştuğum hanfendi bana dedi ki herhangi bir yanlışlık yok kullanmışsınız ne kadar kullandığınızı görmek için de genel müdürlüğe gidip başvuruda bulunmalısınız dedi. İnandırıcı gelmedi ama yine de kötü niyetli düşünmeyip telefonu kapattım ayın 1'ine kadar hızım düşük kullandım.

    Öncelikle geçen hafta online işlem merkezinde birşeyler arıyordum bi baktım ki gün gün hatta yanlış hatırlamıyorsam saat saat kullanımlarımı gösteren bir ekran..

    Neyse dedim yine hani belki görüştüğüm hanfendi yeni başlamıştır bilmiyordur (fakat takım liderinizle görüşmek istiyorum dedim beni hatta bekletti daha sonra kendisi tekrar bağlandı ben takım liderime de sordum sadece genel müdürlükten başvuru ile öğrenebilirsiniz dedi.)

    Ben yine ttnet bu, olur öyle şeyler diyip geçiştirdim kendi kendime.

    Fakat az önce gördüklerim karşısında inanın şok oldum.

    Tamam artık yapacak birşey yok fakat ttnetin bu kaçıncı olayı ya gerçekten sabrım kalmadı. Daha önce başına gelen oldu mu böyle birşey?

    Bu arada olay tam olarak şu:

    Eylül ayının 21 i gibi 220 GB olan akn az önce baktığımda Eylül ayı için kullanılan miktar 178 GB falan yazıyor. Yani Eylül ayında hala kalan bir 22 GB kullanım hakkım varmış. Fakat ne hikmetse Eylül ayında bütün kotayı doldurduğumu söylediler.

    Ben bu sefer dava açmak istiyorum bu şirkete. Bunlara böyle tilkilik yapma hakkını kim veriyor?

    Dava açarsam boşuna mı açmış olurum arkadaşlar?

    Bu arada aylık 200 GB akn hakkım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreaterS -- 5 Ekim 2018; 2:6:2 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.