Şimdi Ara

Ttnet altyapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FİBERNET LİMİTSİZ (20 Mbps'e kadar) paketini kullanıyorum ve bulunduğum bölgenin altyapı nedeniyle hem ttnet roket servisinden yararlanamıyorum hem de 20mbps fiber hızını yaşayamıyorum. TTnet e arıza kaydı açtırsam altyapı çalışmaları yaparlar mı?



  • Fiber dönüşüm olup hat modu Adsl2+ olmamıştır inşallah.
  • Dediğinizden anlamadım ama altyapı için başvursam yaparlar mı ücret alınır mı?
  • Sizin dediğiniz gibi otomatik dönüşümden beri yaklaşık 1.5 yıldır bu paketi kullanıyordum 20mpbs'ye kadar olan. Portum vdsl olduğu halde vdsl sinyal gelmiyordu. Bu hafta müdürlükten 24 mbps olan pakete geçmemi söylediler ve ona geçince sinyal vdsle döndü ve roket kullanabiliyorum. 1.5 yıl boşu boşuna adsl2+ üzerinden internet almışım yani.
  • Tek kişi talep etti diye altyapı yapmazlar. Bina olarak ve bir kaç binanın başvurması gerekir hatta o başvurunun bile kabul edilmeme durumu olabilir. Sokağınıza Fiber altyapı yapılmış ama binanıza fiber kablo çekilmemiş ise onu bina olarak talep etmeniz lazım.

    Tahminen 20 Mbp kullandığınıza göre sokağınızda fiber altyapısı vardır sma binanıza o tutulardan gelen kablolar fiber değildir diye düşünüyorum sokağınızın her hangi bir yerinde beyaz büyük boyutlarda kutu varsa fiber alt yapı var demektir.

    Bu arada sokağınız da fiber altyapı varsa bina olarak başvuruda bulunmanızda yeterli olmayabilir.

    Bizim şehir de sokağa geçen sene fiber altyapı yapıldı ve binamıza fiber kablo çekilmedi ve doğal olarak binanın içine de kutu konmadı. Sonradan sorduk soruşturduk önce yıl sonunda kutu gelecek bekleyin dediler sonra öğrendikti altyapı yapılırken o zamanki bina yöneticimiz kutu koymayın demiş. Binada oturan kimseye danışmadan böyle yaptı. Telekom yani Ttnet firmasının bu alt yapı işlerini yapan elemanları da kutu talebinde bulunsanız bile kutu konmayacak çünkü nereye kutu konacağına ofis değil biz altyapı işlerini yapan ekip karar veriyoruz dedi.

    Yani saha elemanları nereye isterlerse oraya kutu konuyormuş. Yani dilekçe yazıp kutu istesen bile kutu konmama olasılığı var..

    Forumda ne zaman bu tür başlıklar görsem eski yöneticimize salgılarımı iletiyorum. Tabi bunu içimden yapıyorum çünkü yüzüne karşı yapsam kavga çıkar.

    Salgılarımı iletiyorum derken ne ima ettiğimi sanırım anlamışsınızdır.




  • _death_123 _ kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerini atarsanız durumu anlayabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 19 Nisan 2015; 17:56:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sokaktaki kututa fiber yazısı yazıyor binada yok herhalde dediklerinizi yapmaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.