Şimdi Ara

TTNet Bağlatamıyorum, Bulunduğum Bölgede Yeterli Port Yokmuş! (Yardımcı Olabilecekler?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evime TTNet adsl internet bağlatmak istiyorum, telefonla arıyorum ve bulunduğum binanın altyapısının desteklediğini fakat yeterli Port olmadığı için internet başvurumu kabul etmediklerini söylüyorlar.

    Türk Telekom Müdürlüğü'ne gidip bu konuda dilekçe vermem gerektiğini söylüyorlar. Yani bu işlemi yapmak, Türk Telekom'a durumu sizin iletip yeni port açmayı söylemek bu kadar mı zor? Birisi Türkiye'nin internet sağlayıcısı, diğeri telefon sağlayıcısı ve iki firma arası iletişim olmadığından mağdur oluyoruz. Daha önce internet bulunan dairemde tekrar internet bağlatmak istiyorum ve port olmadığını söylüyorlar.

    Dediğim gibi Türk Telekom Müdürlüklerine gidip, bulunduğum bölgede yeni port açılması konusunda dilekçe vermek gerekiyormuş fakat çalıştığımdan dolayı gidecek zaman bulamıyorum.


    Acaba Türk Telekom'da veya TTNET'te çalışıp, veya yakınlarında oturup bana bu konuda destek olabilecek veya yerime port açılması konusunda dilekçe verebilecek var mı?







  • Oturduğunuz bölgede oturan bir arkadaş ancak bunu yapabilir ama bizzat sizin imzanız gerekebilir. Aksi durumda kabul edeceklerini sanmam. Başka bir şehir veya bölgeden dilekçe verilmesini kabul edecekleri sanmıyorum.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Arayıp konuştum da başka birisi de olsa verebiliyormuş oturduğum bölgede olmasa bile. Sadece istanbul içinde olması yeterli.
    Yani yakınlarında oturan veya türk telekomda çalışan bir arkadaş varsa bu konuda bana yardımcı olabilecek çok sevineceğim.
  • kngbld K kullanıcısına yanıt
    İstanbul bu konuda anlaşılan daha anlayışlı. Bizim burada TTnet ile ilgili işlemlerde illa internet sahibi olan veya interneti almak isteyen kişinin imzasını istiyorlar.
  • kngbld K kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir hocam bir gelişme var mı? Mart sonundan beri bize de altyapı port yoktur diye söyleyip duruyorlar haziran oldu dediklerinizin hepsini belki de daha fazlasını yapmamıza rağmen bir sonuç alamadık.
  • Son durum nedir hocam bir gelişme var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kngbld K kullanıcısına yanıt
    Devamlı BTK sorununuzu iletin.Başka İnternet Servis Sağlayıcıları port hakkında bilgi verdiler mi?
    Her Servis sağlayıcılara ayrı ayrı portlar ayrılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.