Şimdi Ara

TTnet Dava Açmış : ) TTnet Pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2016 yılında bu ttnetin 3 aylık yazlık internetini aldım, 3 ayı peşin ödedim. Neyse 3 ay kullandıktan sonra çat kapattılar zaten.

    Bende aradım, dedim internetim kapandı hattım iptal, aboneliğim silindi değil mi diye çağrı merkezi elemanına teyit ettirdim.Bakın kendi çağrı elemanları teyit etti, borcunuz ve aboneliğiniz yok diye.

    Neyse askerdeyken, çat bir mail geldi dönem borcunuz 110 tl gibi. Bende aradım bunları, bu borç nedir diye. Yok efendim işte 3 aylık yazlık internet sadece donduruluyor, bir sonraki yazlık dönemde otomatik sizin onayınıza gerek kalmadan açılıyor, kapatmanız için türk telekom müdürlüğüne gitmelisin dedi.

    Daha sonra dedim ki araştırın telefon kayıtlarını çağrı merkezi elemanınınz borcumun olmadığına ve aboneliğimin kapandığına ve başka bir işlem yapılmaması gerektiğine dair bilgi verdi dedim. Ama gel gör ki, papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyorlar. Yok şikayetinizi kayıt altına alıyoruz, yok değerlendireceğiz. Neyse ben ödemem dedim, unuttum gitti.

    Bugün edevlette bir bakayım hakkımda dava var mı derken, birde ne göreyim? icra mahkemesinde dava açmışlar.

    	 TTnet Dava Açmış : ) TTnet Pişmanlıktır



    Böyle utanmaz ve aç gözlü şirket görmedim. Ailem, çevrem, arkadaşlarım dahil hepsinin aboneliğini iptal ettireceğim. Ve bu borcu da mahkeme aleyhime sonuçlansa dahi ödemeyeceğim.







  • Hicbirinden bir cacik olmaz bunlarin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İcra dairesinden ödeme emri tarafınıza tebliğ edildikten 7 gün içerisinde icra dairesine borca itiraz başvurusu yapmazsanız borç kesinleşir ve evinize icra gelir. Bu nedenle tebligat sonrası süreyi kaçırmadan itirazınızı yapın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lunarstrain

    İcra dairesinden ödeme emri tarafınıza tebliğ edildikten 7 gün içerisinde icra dairesine borca itiraz başvurusu yapmazsanız borç kesinleşir ve evinize icra gelir. Bu nedenle tebligat sonrası süreyi kaçırmadan itirazınızı yapın.
    ödeme emri gelmeden gidip 14. icra müdürlüğüne itiraz ettim :) bakalım nasıl sonuçlanacak
  • Bu pis firmadan kurtuluyorum az kaldı 10 gün taahhüt kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici hakem heyetine başvurmadan ilamsız icra yoluna gidemezler. Ayrıca ödeme emri size ulaşmadan itiraz etmenize gerek yoktu, keşke ödeme emri geldikten sonra bu yönde itiraz etseydiniz. Bırakın onlar uğraşsın.
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben itiraz ettim. Geçen gün ttnet in hukuk bürosu bana ulaşamadığı için dayımı araşmış. Dayımdan aldım numarayı, siz ne hakla dayıma yeğeninize ulaşamıyorum, icralık oldu, şu kadar para ödemesi var dersiniz diye fırça kaydım ama adamlar hiç umursamadı.sonra bana mesaj attılar, ödemezseniz banka hesaplarınıza bloke koyulacak yada üzerinize varsa gayrimenkül icra edilecek vs.

    Ben tanıdık avukat arkadaşı aradım, yok birşey yapamazlar. itirazın 20 gün içinde sonuçlanacak ona göre haraket ederiz dedi.
  • savcılığa git.

    bana çağrı merkezi aboneliğimin tamamen sonlandırıldığı bilgisini verdi de.

    çağrı kayıtlarına baksın savcı.
  • quote:

    Dayımdan aldım numarayı, siz ne hakla dayıma yeğeninize ulaşamıyorum, icralık oldu, şu kadar para ödemesi var dersiniz diye fırça kaydım


    Arkadaşım, eğer T.Telekom' a dayının telefon numarasını iletişim numarası olarak vermediysen dayın savcılığa gitsin TCK 123. Huzur ve Sükunu Bozma, TCK 136. Kişisel verileri izinsiz ele geçirme, yayma, kullanma sebebiyle arayanlar hakkında suç duyurusunda bulunsun. Arayan numarayı ve saat dakikasını eklemeyi unutmayın. Savcılıktan dayına ifade kopyasını verecekler. Daha sonra bu ifade kopyası ile İstanbul Barosuna E-Devlette adı geçen avukatların ismini vererek disiplin suçu verilmesi talebiyle şikayette bulunun. Avukatların isimlerini google' dan aratarak hangi hukuk bürosu adına çalıştıklarını öğrenebilirsin. Yine dayını arayan numarayı google üzerinden aratıp kim olduları hakkında bilgi edinebilirsin. İcra davasında adı geçen avukatlar ya da çalıştıkları hukuk bürosu ile dayını arayan numaranın bağlantısı var mı mutlaka teyid et. Telekom ile sözleşme yaparken "size ulaşamadığımız zaman ulaşabileceğimiz yakınınız" bölümüne dayının ismini telefon numarasını vermediysen, dayının bilgilerini ele geçirme yöntemleri ve onu arayıp taciz etmeleri suçtur.

    (Merak edip avukat isimlerinden Hukuk Bürosunun adına ulaştım. Şikayetvar üzerinden okudularım kadarıyla maaşallahları varmış)

    Yakınlarınız, eşiniz, dostunuz borcunuz yüzünden rahatsız/taciz ediliyorsa yukarıda söylediklerimi aynen uygulayın ve ondan sonra eğlenceyi izleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 30 Haziran 2018; 16:20:40 >




  • işleri müşteri kandırmak paralarını çarpmak ticari sahtekarlık yapıyorlar
  • Gelişmeleri konu altında haber et hocam. Böyle şeylerle sık karşılaşılabiliyor, görüp öğrenelim ne olup bitecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.