Şimdi Ara

TTNET'den Depremzedelere Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • TTNET, Van Merkez ve Erciş’de “TTNET İnternet Erişim Merkezi” Kuruyor



    TTNET, Van'da Tabanlı köyü merkezli meydana gelen depremin ardından internet erişimi konusunda kesintisiz destek sağlamak üzere harekete geçti.  TTNET, depremin hemen ardından Van Merkez ve Erciş’de internet erişim merkezi kurmaya hazırlanıyor. Deprem bölgesinde bulunan WiFi noktalarından 3 ay bedava internet hizmeti sunacak olan TTNET, bu noktalardan sunduğu hizmetin hızını arttıracak. TTNET ayrıca Van ili ve ilçelerinde faturasını ödeyemeyen abonelerinin hatlarını kapatmayacak ve borcundan dolayı kapalı olan hatları hizmete açacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, “Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı diliyoruz. TTNET olarak Van’daki vatandaşlarımızın iletişim ihtiyaçları konusunda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız“ dedi.


    Topluma duyarlı yaklaşımı ilke edinen TTNET,  tüm vatandaşlarımızın iletişim konusunda daima yanında oluyor.   

    Van’da Tabanlı Köyü merkezli meydana gelen deprem üzerine harekete geçen TTNET, Van Merkez ve Erciş’de iletişim merkezi kuracak.


    Ayrıca bölgedeki vatandaşlara 3 ay boyunca ücretsiz WiFi internet erişim hizmeti sunmaya hazırlanan TTNET, faturasını ödememiş olan abonelerin hatlarını bu ve önümüzdeki ay kapatmayacak.

    Van ili ve ilçelerinde faturasını ödemediği için hattı kapalı olan abonelerin ise hatları açılarak internete bağlanmaları sağlanacak.


    Depremden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını ifade TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, “Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı diliyoruz. TTNET olarak abonelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Felaket zamanlarında iletişimin önemi daha da artıyor” dedi.

    TTNET, gerektiği takdirde bölgeye ek WiFi noktaları kuracak. Van’da bulunan abonelerine sürekli destek sağlayacak olan TTNET, kuracağı iletişim merkezlerinde ücretsiz internet hizmeti sunacak ve merkezlerde uzmanlar bulunduracak.









  • Kopmalarada çözüm bulsa
  • İyi güzel yaptınız da bizim internetlerimize asıl hızlarına ulaştırmanız için başımıza birşey mi gelmesi lazım ?? Tüm Van'a geçmiş olsun !!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgehan.

    Kopmalarada çözüm bulsa

    aynen
  • Evet Van ve ilceleri ile ilgilenildigi cok belli!...Tam 3 gundur(cuma dan beri ) Bahcesaray ilcesinde hic kimse internete giremiyor.Bu artik klasik oldu ayda bir hafta internete giremiyoruz ve ayni ucreti oduyoruz.Ilginiz icin cok tesekkurler TTnet mutesekkiriz...
  • Hala net yok TTnet hala...helal etmiyorum verdigim parayi..
  • Komik ? bu ne resmen terbiyesizlik !!! ben depremzede olarak size tek diyecegim beddualariniz ttnetle olsun resmen bizimle dalga geciyorlar 44 lira fatura geliyor 1 aydir evimize giremiyoruz bunlar bize hala fatura gonderiyorlar!!!
  • TTNET KADAR TERBİYESİZ VE AŞAĞILIK DUYGUSU OLAN PİSLİK BİR FİRMA YOK ! E-FATURAYA GEÇİRMEK İÇİN SAPIK GİBİ TELEFONLARIMIZI ARADI. UYUYAMAZ OLDUK GECE GÜNDÜZ DELİ GİBİ ARADILAR. HALADA ARIYORLAR NEYSE 70 LİRA BORÇ GÖZÜKÜYOR ORTADA NE NORMAL FATURA NEDE E-FATURA VAR . MAİL ATMIYORLAR FATURA YOLLAMIYORLAR !!! AMA BORCU ÖDEYİN DİYORLAR FATURAYI YOLLAYIN DİYORUZ TAMAM DİYORLAR GENE YOLLAMIYORLAR YOLLADIK DİYORLAR GENE YOK . DOLANDIRICILAĞA BİLE BAŞLAMIŞ !! DİKKAT EDİN
  • TTNET ucuz değil ama çok da kötü değil ayrıca, konuyu saptırmayalım arkadaşlar,
    bu haber iletisinde dediği gibi...
    * ttnet sadece, borçlu olup da, hattı kapananların hattını açık tutmayı söylüyor...
    bedavaya faturayı ödüyeceğiz demiyor, ok ?
    * ayrıca, hakikaten, e-fatura olayı çok güzel oldu, bir zahmet elektronik posta adresinizi güncelleyin, ne apartmanda girişte yığılma oldu n de ağaç-kağıt masrafı...
    yani, ben memmunum, sanki turkcell superonline çok bedava sanki !!!
  • O kadar insanda o durumda internete girelim diye uğraşıyorlardı, salakça bi durum, o yatırımı yiyecek ve erzak olarak yapsalar daha iyi olurdu, görülmemiş salakça bi durum anca Türkiyede olur zaten.
  • ttnetin yaptığına bak 3 ay bedava sunacakmış milletin karnı internetle doyuyor sanki Sen interneti ucuzlat biz burda normal ücret ödeyelim diğer ülkelere göre biz yardımımızı yaparız ama sen bizde para bırakmıyon ki sömürüyon resmen.
  • BEN DE BİR TTNET KULLANICISIYIM BAŞLARDA BİRAZ TEREDDÜT ETTİM AMA ŞU AN MEMNUNUN.BEN DE VAN LI BİR DEPREM ZEDEYİM VE DEPREM OLDU OLALI ALLAH'A ŞÜKÜR BİR KOPMA VE KESİLME YAŞAMADIM VE DE İNTERNET HIZIMDA İYİ BAZI ŞANSSIZLIKLAR OLABİLİR AMA SONUÇTA KOCA BİR FİRMA VE SÜREKLİ DE EKSİKLİKLERİNİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORLAR BEN CE İYİ BİR İLETİŞİM FİRMASI TTNET ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • helal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    ttnetin yaptığına bak 3 ay bedava sunacakmış milletin karnı internetle doyuyor sanki Sen interneti ucuzlat biz burda normal ücret ödeyelim diğer ülkelere göre biz yardımımızı yaparız ama sen bizde para bırakmıyon ki sömürüyon resmen.

    çok doğru
  • Cok ıyı bır calısma

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.