Şimdi Ara

TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yer: İSTANBUL- Esenyurt: ilk 6 ekran görüntüsü resmi fiber diye satılan hipernet (TTNET 35 mgbt ÇAKMA FİBER diyorum ben buna)
    diğer 4 ekran görüntüsü resmi 100 metre ilerimde oturan arkadaşta bulunan SUPERONLİNE FİBER.(50 mgbt)
    apartmanımızın bulunduğu caddeye superonline fiber hat çektiremedik ,Ttnet in fiber diye sattığı ve insanı sinir hastası yapan fiberi( hipernet) kullanmaya mecburuz!
    şimdi konuya cevap yazacak arkadaşlara söyleyeyim: port değişikliği,modem değişikliği yaptık.ankastre ile modem arası cat 6 çekili.
    daha önce açtığım konu başlığıda bu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_102868979/tm.htm
     TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI TTNET FİBER İLE SUPERONLİNE FİBER KARŞILAŞTIRMASI







  • Yapıcak birşey yok kafaya takma.
  • para veriyoruz karşılığı yok.Daha kötüsü çözüm bulamıyor Ttnet ve türk telekom ( soylesenize : kapasitemiz yetmiyor,sizleri kandırıyoruz, ceza verecek yaptırım uygulayacak kurum yok,TEKELİZ.)
  • Fiber internet konusunda Superonline bu ülkenin en iyisi. Zaten siz de görseller ile kanıtlamışsınız bu durumu. Diğerlerine başvurmak akıl işi değil.
  • Superonline fiber kablo çekerken bina yöneticimiz ve yan binaların yöneticilerine rica ettik , anlattık ne olur bu caddeyide kapsama alanına aldıralım.Fakat nafile,şimdi ttnet in çakma fiberine mahkumuz.PİŞMAN OLDULAR AMA ARTIK ÇOK GEÇ!
  • O hat degerleri ile cok rahat 36 mbit görebilmeniz lazım. Turk Telekom müdürlüklerine gidip sikayet edin, ekip gelsin kontrol etsin. Portta sikinti olabilir.

    Bence ttnetin vdsl'i, superonline fiberden daha iyi Ping acisindan. Ama sol fiyat ve upload hizi acisindan one çıkıyor, ben de o yüzden sol fiber kullanıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal et bir kaçgün sonra yeniedn abonelik alın hocam.
  • bahsettiğiniz çözümü denedik.Yazımda da var...
    değişen bi şey yok.çözümde yok.böle kullanın ya da iptal edin şekli yani....
  • apollonm A kullanıcısına yanıt
    Cok ilginç. Muhakkak çözümü vardır ama bilgili personel yoktur. Ben olsam iptal ederim. Gerekirse yakında sol kullanan arkadaşımla cati anteni kurar öyle paylaşırım interneti. Açık alan anteni ile rahatlıkla baglanirsiniz eger binalar çatıdan birbirini görüyorsa.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igorparker

    Bence ttnetin vdsl'i, superonline fiberden daha iyi Ping acisindan.

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.