Şimdi Ara

TTnet in hipernet diye yolladığı mı, yoksa mevcut modemim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Airties 5650 MODEL modemi uzun suredir sorunsuz kullaniyorum. Ben memnun kalinca babamada ayni modemden aldik. O da aylardir sorunsuz kullaniyor.

    2 gun once ttnet babami aramis ve 24 mbit hipernet internet diye tanitarak babami ikna etmisler ve sizin modeminiz uyumlu degil (?!? Airties AİR 5650, 300 MBPS, 4 PORT, KABLOSUZ VDSL2/ADSL2 MODEM !?!), diyerek Zyxel vmg3312-b10b model bir modem gondermisler. Simdi benim ogrenmek istedigim;

    1 - Airties 5650 bu kampanya ile gelen interneti gercekten desteklemiyor mu? Desteklemiyorsa gönderdikleri modemi kursam ve kullanmaya baslarsam 5650 deki tadi ve kaliteyi alabilir miyim?
    2- Diyelim ki benim mevcut modemim bu hizmeti destekliyor yani ttnet babami herzamanki kelime oyunlariyla kandirmis, o zaman gonderilen modemi dukkanima goturup orada kullanabilir miyim? Teknik ya da hukuki açıdan bir sıkıntı yaratır mı ?

    Fikri olan arkadaslar yardimci olabilirlerse cok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler...







  • 5650 destekliyor 240 lira almak için gönderiyorlar o modemleri. 35mbps down 2 up kullandım 1'5 ay boyunca. 2-) bence iade edin o fiyata çok daha güzel modem alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babama herhangi bir ucret yok demisler . Acaba o mu yanlis anladi. En iyisi su ttneti bi arayip konusayim. Cevap icin tesekkurler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.