Şimdi Ara

TTNET'in Verdiği Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ttnetden dün zyxel marka Vmg3312-B10B modemi aldım. Modem ücretsiz geldi ama 2 yıl taahhüt verdim. Fakat eve geldiğimde modem kurulmadı. Telekomun söylediğine göre modem ip almıyormuş. Yarın gel değiştirelim dediler. Bugün gittim biraz kapıştık oradakilerle ama değiştiremedim modemi. Şimdi ben bu cihazı istemiyorum. Cihaz kesin değişecek ama bunun yerine taahhütü iptal ettirebilir miyim. Ya da airties bir modem isteyebilir miyim?

    Orada taahhüt diyerek korkutacaklar beni. Ben ne dersem bunlar cevap veremez. Olmazsa ceza ödemeden taahhütü iptal ettireyim. Sonuçta hizmet vermediler. Tüketici mahkemesi işe yarar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİSC0VERY -- 27 Şubat 2016; 19:06:06 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

    Arkadaşlar ttnetden dün zyxel marka Vmg3312-B10B modemi aldım. Modem ücretsiz geldi ama 2 yıl taahhüt verdim. Fakat eve geldiğimde modem kurulmadı. Telekomun söylediğine göre modem ip almıyormuş. Yarın gel değiştirelim dediler. Bugün gittim biraz kapıştık oradakilerle ama değiştirmedim modemi. Şimdi ben bu cihazı istemiyorum. Cihaz kesin değişecek ama bunun yerine taahhütü iptal ettirebilir miyim. Ya da airties bir modem isteyebilir miyim?

    Orada taahhüt diyerek korkutacaklar beni. Ben ne dersem bunlar cevap veremez. Olmazsa ceza ödemeden taahhütü iptal ettireyim. Sonuçta hizmet vermediler. Tüketici mahkemesi işe yarar mı?

    Taahhüt daha dün vermissin. Ne kadar cezası olacak. 1 TL mi


    Sadece modem ücreti yansıtırlar sanırım. Ancak modem değiştiremezsin galiba. Ne verdilerse o. Seçim şansınız yok maalesef. Ancak o modem kötü bir modem değildir. Alacağınız airties modem zyxel den kat kat daha iyi olmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 27 Şubat 2016; 17:24:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cezası 240 TL. Modem ücretini yansıtıyorlar. Ama verdikleri modem bozuk. Taahhüt iptal olması için ne gibi şartlar lazım. Taahhüt alttadır.

    TTNET Taahhüt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİSC0VERY -- 27 Şubat 2016; 18:13:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

    Cezası 240 TL. Modem ücretini yansıtıyorlar. Ama verdikleri modem bozuk. Taahhüt iptal olması için ne gibi şartlar lazım. Taahhüt alttadır.

    TTNET Taahhüt

    Değiştirelim demişler işte neden değiştirmiyorsun. Adamlar neden iptal etsin ki. Sana sözleşmelerinin karşılığı internet mi vermiyorlar. Ancak sozlesmenin karşılığını yerine getirmezlerse iptal etme şansın olur ama çok uğraşırsin. Eğer internet istemiyorsan iptal et. Sadece modem parası istiyorlar işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 27 Şubat 2016; 18:17:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı şekilde bendede bazen oluyor ip alamıyor modem tekrar kurunca düzeliyor ayrıca modem çok dandik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ttnet'in verdiği modemler çok iyi değil.
  • Bu işten kurtulmanın formülü yok herhalde. Modemi satayım yenisini alayım o zaman :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİSC0VERY -- 27 Şubat 2016; 18:57:04 >
  • Konuyu anlatırken 1 harf yanlış yazmışım olay iyice karıştı. Değiştiremedim modemi hat sahibi yok diye kabul etmediler. Modem arızalı internet yok hat sahibi de gelemez diyorum anlamıyorlar. Ayrıca benim sorunum ttnetde değil modemde. Verdikleri ürün hep aynı arızayı yapıyormuş telekomdaki kişi dedi bunu bana. Eğer gene arızalı çıkarsa sözleşme iptal olur mu ben onu merak ettim. Zaten internet iptali gibi bir durum söz konusu değil. 1 yıl taahhütüm var şu anda memnunum hızımdan. Sadece modem taahhütü iptal olabilir mi onu öğrenmek istedim.

    Bir harfi eksik yazmışım yukarıda "değiştirmedim" değil "değiştiremedim" olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİSC0VERY -- 27 Şubat 2016; 19:12:46 >
  • Tüketici olarak 14 gün cayma hakkınız var. Gidin geri verin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soickan

    Tüketici olarak 14 gün cayma hakkınız var. Gidin geri verin...


    Sadece mesafeli satışlarda geçerli değil mi o?
  • celestial_fury kullanıcısına yanıt
    Hayır... Hatta ayıplı mal diye modemide geri verebilirsiniz. Almiyolarsa tüketici hakem heyetine başvurma hakkinizda bulunuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TTNET teknik ekip bağlayamadı modemi. Ben bilgisayar programcılığı okuyorum bende bağlayamadım. Türk telekoma götürdüm orada çalışan adam gözümün önünde kabloyu taktı çalıştı. Ben de anlamadım. Şu anda sorun yok. Ama internetim hala hızlanmadı.

    Ben 16'lık pakete ilk geçtiğimde hızım 9-10 mbps arasındaydı. Türk telekoma gittim hızımı 13-14 mbps'ye kadar yükselttiler. Şimdi tekrar 10'a düştü. 10 mbps altına da iniyor. Modemden dediler değişti. Nasıl düzeltilir bu durum sizce? Merak ettiğim konu şu. Eğer benim hızım 10'da kalacaksa ben neden 16'lık paket kullanıp daha fazla vereyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

    TTNET teknik ekip bağlayamadı modemi. Ben bilgisayar programcılığı okuyorum bende bağlayamadım. Türk telekoma götürdüm orada çalışan adam gözümün önünde kabloyu taktı çalıştı. Ben de anlamadım. Şu anda sorun yok. Ama internetim hala hızlanmadı.

    Ben 16'lık pakete ilk geçtiğimde hızım 9-10 mbps arasındaydı. Türk telekoma gittim hızımı 13-14 mbps'ye kadar yükselttiler. Şimdi tekrar 10'a düştü. 10 mbps altına da iniyor. Modemden dediler değişti. Nasıl düzeltilir bu durum sizce? Merak ettiğim konu şu. Eğer benim hızım 10'da kalacaksa ben neden 16'lık paket kullanıp daha fazla vereyim.

    ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10B/ linkinden en son firmware yazılımını indirip modeme yükleyin. Bu işlemden sonra modeme reset atmayı unutmayın. Ayarlar otomatik yapılıp modem internete bağlanacaktır. Sorununuz yine de çözülmezse sorununuz size tahsis edilen port veya hattınızla ilgilidir.

    Bu arada bu modem piyasadaki birçok modemden çok daha iyidir. Hatta TTNet'in şu ana kadar verdiği en iyi modem de diyebiliriz Zyxel HNLU 2812'den sonra.




  • bende ttnetten internet almayı düşünüyorum modemi oradan mı alsam yoksa kendim mi alsam diye düşündüm oradan almayıp kendim alsam ne önerirsiniz en fazla 100 tl var
  • Echo351 E kullanıcısına yanıt
    100 ile anca ADSL modem alırsınız VDSL ve Fiber geldiğinde modem işe yaramaz şuan TTnet in dağıttığı Zyxel modem bu güne kadar dağıttığı en kaliteli modem. Normal bir kullanıcı olduğunu yüksek bekletin olmadığını var sayarsak, TTden almanı tavsiye ederim.

    Modem arıza konusunda ilk 3 gün( 1 haftaya çıkmış olabilir. ) içerisinde ayıplı ürün olması durumunda TT müdürlükleri değişim sağlıyor. Bu süre geçtiyse modemi servise gönderiyor yahut firmaya siz kargoluyorsunuz. Firma genelde giderilmeyecek arızada değişim verip memnuniyet sağlıyor.
  • En sonunda ttnet aldım fakat sizinde dediğiniz gibi modem şans işi bize exper ewvm 04 verilecekmiş, bu modem nasıldır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.