Şimdi Ara

TTNET kullanıcıları Dell Inspiron 15R veya Inspiron 1545 sahibi olabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • TTNET kullanıcıları Dell Inspiron 15R veya Inspiron 1545 sahibi olabiliyor


     


    TTNET, başlattığı yeni bilgisayar  kampanyası ile Dell dizüstü bilgisayarları çok uygun ödeme koşulları ile tüketicilerle buluşturuyor.


     


    Dünyanın teknoloji liderlerinden Dell, TTNET?in yeni bilgisayar kampanyası ile Inspiron serisi dizüstü bilgisayarları  internet kullanıcılarıyla buluşturuyor.


    Kampanya kapsamında Dell bilgisayarları için sunulan 24 veya 36 ay taksit fırsatlarından tercih edilen ödeme seçeneği TTNET ve ADSL faturalarına yansıtılıyor. İnternet kullanıcıları böylece, peşin ödeme yapmadan ve kredi kartına ihtiyaç duymadan Dell dizüstü bilgisayarına sahip olabiliyor.TTNET?in bilgisayar kampanyasına Inspiron 1545 ve Inspiron 15R modelleriyle dahil olan Dell, özellikle ailelere ve öğrencilere ulaşmayı hedefliyor.


    Aileleri bilgisayar kullanımına teşvik eden benzer kampanyaların içinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirten Dell Türkiye Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Ülke Müdürü Gülfem Çakmakçı, "Tüm Türkiye genelinde, kullanıcılara TTNET aracılığıyla direk ulaşmaktan ve bu kampanyanın önemli bir oyuncusu olmaktan memnunuz. Her bütçeye uygun olabilecek  iki farklı Dell ürününü tüketicimiz ile buluşturuyoruz. Dell hem zevke hitap eden hem de teknik altyapısı ile fark yaratan bir marka. Biz müşterimizin teknik destek ihtiyacı olduğunda, ?bekletmez, gider ve çözeriz?. Bu hizmetimiz sayesinde tüm Türkiye genelinde hizmet veren bir teknik yapı ile bilgisayarınızda bir sorun olduğunda bulunduğunuz adreste sorunu çözüyoruz." dedi.


    "TTNET ile yaptığımız işbirliğimizin başarıyla süreceğine ve devamının geleceğine inanıyoruz. Yeniden yapılanmamızın sonucunda artık tüketiciye dokunacak ve Dell?e yakışır pek çok çalışmanın içinde mutlaka bizi göreceksiniz" diyen Çakmakçı sürekli büyümeye verdiği önemin altını çizdi.


    Havalı tasarımıyla Dell Inspiron 15R


    Yuvarlak kenarları, fırçalanmış metal desenleriyle çok estetik ve havalı bir tasarım sunan Inspiron 15R, 15.6" geniş ekrana, ATI 5470 ekran kartına ve SRS ses sistemine sahip. Entegre mikrofonlu webcam ile sevdiklerinizle video görüşmeler yapabileceğiniz Inspiron 15R, 2 yıl yerinde destek hizmeti sunuyor.


     


    Sade şıklık Dell Inspiron 1545


    Göz alıcı parlak iç gövde tasarımıyla çekici olduğu kadar sade bir şıklık sunan Inspiron 1545, 15.6" beyaz LED ve Truelife parlak ekran sunuyor. Yine entegre mikrofonlu webcam barındırırken, 2 yıl yerinde destek hizmeti ile kullanıcılar için önemli bir gereksinimi karşılıyor.









  • bende dell 15r laptop aldım pazartesı gunu elımde olacak fakat tek merak ettıgım sey bu laptop kac cekırdek ozellıklerını falan cok begendım ama kac cekırdek oldugunu merak edıyorum bunu ogrenebılırmıyım acaba?
  • benim bluetooth sorunum var açilen yardım istiyorum daha yeni bilgisayar
  • i3 işlemciler iki çekirdekldirler.
  • dell 15r serisini düşünüyorum teknik donanımları iyi fiyatıda uygun acaba grafikle ilgili (grafik tasarım programları coreldraw & photoshop)bir soru yaşarmıyım? onu merak ediyorum bilgisi olan varsa msj yazarsa sevinirim teşekkürler.
  • bu özelliklerde çok daha ucuza makinalar var.türktelekom yine firmaların elinde kalan sezon sonu malları iki katı fiyatla satmaya çalışıyor aman dikkat!!!
  • türk telekom yine firmaların elinde kalmış sezon sonu ürünleri taksitlendirip iki üç katı fiyata halkımıza satıyor.aman dikkat!!!
  • bu ürünlerin normal fiyatlari ne kdar?
  • haydar sana ne bılader alan alır.
  • haydarxx 14.10.2010 Saat: 17:29 türk telekom yine firmaların elinde kalmış sezon sonu ürünleri taksitlendirip iki üç katı fiyata halkımıza satıyor.aman dikkat!!!

    ----------------

    abi atiyosan destekli at bari 2,3 kat fazla fiyata veriyo demişsin... sen nerede yasiyosun göster bize nerede o pc ler...

    internetteki fiyatlar zaten ortada hadi defolu desen ne kadar asagi cekersin ki...
  • arakdaşlar 1545 modelini piyasadan raştırdım peşin 930 tl ye veriyorlar. ama bence 36 taksit 1070 tl uygun
  • ciyazı aldım oldukça iyi ilk win 7 ve ilk 64bit deneyimim bir kaç sorum olacak üzerindeki işletim sistemini silersem garanti kapsamından çıkarmı ?

    hdd yi üç bölüme ayırıp her bölüme ayrı bir işletim sistemi kurmayı düşünüyorum fakat bulduğum partition programları disk bölümünü değiştiremiyor birde büyük disk bölümünün önünde 14.gb lık gizli bir yedek alanı var bu ne içindir ? bu işlemleri yapabilmem için önerebileceğiniz programlar varmı ?
  • bende kullanıyorum DELL insipiron 15R kullanıyorum çok memnunum
  • arkadaşlar bende haftalardan beri bu leptopu araştırıyorum ve karearımı verdim yarın alıcam leptopu herkese tavsiye ediyorm..haydarxx nickli üye ttneti kötülemiş ama leptopu alırken kutusu açılmışmı diye bak kutusu açık değilse ve leptop hiç kullanılmamışsa isterse 3-4 senelik olsun hiç bişey olmaz :)
  • merhaba.. ben ttnetin kampanyasından dell inspiron N5010 marka dizüstü bilgisayar aldım..bilgisayarda şöyle bir sorun çıktı..ana sayfayı açmıyor.. ve msn gibi bazı kurulumları açmıyor... bunun sebebi nedir.. bir de garantiye göndersek nasıl olur..
  • Geçen kuzene aldık bu kampanya ile güzel bişey.
  • ben bu bilgisayarı yeni aldım özellikleri arasında blutooth u var yazıyordu ama ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • bende N5010 alıcısıyım benim sorunum f tusları ile araç tuşları ters yani ben fn+f2 yapmak zorunda kalıyorum bunun bi çözümü varmı? yardımcı olursanız sevinirim
  • bende aldım ttnet DELL 15R çok memnunum Valla kim ne derse desin umrumda değil pc bomba bomba
  • arkadaşlar bende alicam ama kampanya yenimi onu öğrenmek istiyorummmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.