Şimdi Ara

Ttnet Netlimisiz ile ilgili BTK'nın açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla olan bize olacak, zaten yalın adsl yeterince kafa karıştırdı, buna 1 TL'ye internet + 14,99'a bilgisayar reklamı da katılınca insanlar iyice meraklandı. Bir de bu tarifeler, ve doğal olarak kampanyalar değişecek olursa, çağrı merkezi çalışanlarına çok yük binecek. Zaten, laf aramızda, nakil, ISS değişikliği ve hat iptali gibi işlemler de yakın bir gelecekte çağrı merkezi üzerinden yapılabilecek gibi görünüyor.
  • bende sanmıyorum 43 lira gibi bir durum olmasını ama btk'ya sundukları teklife %18 kdv ve %5 öiv eklediğinizde 43 tl çıkıyor ama bize nasıl yansır orasının bilemem.. bizim için 1-2 lira pek fark etmez ama ttnet için büyük bir kayıp olur
    quote:

    Orijinalden alıntı: SNIPER82

    Türk Telekomun BTK onayına sunduğu BTK sitesinde yer alan kurul kararına göre (03.11.2010 tarih 2010/DK-07/620 sayılı karar) kabul gören tarife fiyatları ile geçen sene sunulan tarife fiyatları aynı olurken NetLimitsiz tarifenin 42 TL olacağını düşünmek biraz garip geldi bana. Belirtilen fiyatlar Türk Telekom tarafından "xDSL Al-Sat (Toptan) Tarifeleri" adı altında sadece ISS'lere sunulan fiyatlar olup; bireysel kullanıcıya yansıması ise ISS'lerin kar marjlarını eklemesiyle ortaya çıkacaktır. O nedenle 1 mbps limitsiz paketi 45 TL civarında kalacak ancak Net Limitsiz 42 TL olacak demek biraz pembe gözlüklerle bakmak gibi bir şey olur. Ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur. Fiyatlarda düşme olur ama hiç zannetmiyorum.



    NOT : Konu sahibi konunun başlığını değiştirebilir mi TBK değil BTK olacak




  • Kar marjını unuttuk ama mesela 8mbit 4gb kotalıda en yüksek fatura tutarı 43.90 TL olacak diyor. Bu kar marjı dahil mi yoksa hariç mi demek, yakında görürüz.
  • Ya basta bu "ADİL KULLANIM" lafı bile beni gıcık ediyor, sen önce 8MB, sınrısız falan diyecen sonra küt 512 MB'e indircen sınır koyacan falan, olcak iş mi bu mu adil olmak? Su anda cektigim baglantı sıkıntıları da cabası .. Sınırsız 1MB deyim anlasmasız boyle devam her an herseye gecebilirim
  • İnternet fiyatları çok pahalı hala arkadaşlar. Asgari ücret kaç para ki sınırsız internetin maliyeti 70 lira oluyor? Yazık bu millete.
  • evet hem yazık hem kazık
    quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    İnternet fiyatları çok pahalı hala arkadaşlar. Asgari ücret kaç para ki sınırsız internetin maliyeti 70 lira oluyor? Yazık bu millete.
  • Adana'da internet hizmetini alabileceğim en kötü noktalardan birindeyim. Evim de, işyerim de santrallere çok uzak. İşyerim Mahmutpaşa adında bir santrale bağlı, internet 2005'ten bu yana HEP YAVAŞ, ne gece ve ne de gündüz HIZ'ın tadına bakamadım. Yolun karşısında olsaydım Cemalpaşa santraline bağlı olacak, hem Kablo-TV, hem hızlı internet, istersem de KabloNET'e bile geçebilecektim ama beni bu imkanlardan yol ayırdı. Evde de durum aynıydı, 56 kbps'den hızlı değildi NetLimitsiz 8 mpbs'ye kadar ayda 49 TL'lik sınırsız aboneliğimiz ama şimdi 5 mbps'ye yaklaşmaya başladı, en azından bu sevindirici.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.