Şimdi Ara

Ttnet şaşırtan performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar. Yeni eve tasindigimda yaptigim internet basvurusu port yok diyerek beklemeye alinmisti. Dun interneti bagladilar. 16 mbit akksiz pakedi 98 tl ye baglattim. Fakat internette okuduklarimdan kafam bulandi ve 16 mbit bana yetmez diye tribe girmeye basladim. Aradim ttnet i dedim bana diber verin. Dediler altyapi yok. Dedim ne var en yuksek. 54 mbit e kadar vdsl hiper mi ney varmis.

    32 mbit 75gb akk li yaptirdim. Akk bittikten sona 16 ya dusuyormus zaten hizi . Ama upload yine 2 de kaliyor dusmez dedi. Ulan dedim 98 lira buna odeyecegime buna gecerim. Dedim gecir kardesim.

    70,90 tl he yalin internet ucreti de dahil (her sey dahil) bu pakede gectim.

    İste sonuclar

    Ttnet şaşırtan performans

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tam olarak hangi paketi kullanıyorsunuz acaba upload kafamı karıştırdı da ?
  • 1231243 kullanıcısına yanıt
    Upload pakete göre değil hıza göre oluyor her pakete geçin sonra önceki paketinize dönün upload güncellenir muhtemelen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Olayın farkındayım nasıl işlediğini biliyorum ama 35/3 paketi var sizin upload nasıl oluyor 3'ün üstünde merak ettiğim o.
  • Ttnetin performansı hepsinden iyide adamlar vermiyor yüksek hız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 35/2 75 gb akk li pakedi aldim. Evde telefon hatti yok, yalin internetin ucreti de dahil 70,90 tl dediler. Su geri donme olayi nedir bu arada arkadaslar ? Ben simdi 1 tane paked degisikligi yaptim. Daha kac tane hakkim var ve her gectigim pakedin kotasini veriyorlar mi bana ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknete geçeydin iyiydivkrdeş. Öncelikle tek paket ücreti vardı 65TL ve bu fiyatın içinde sabit hat ücretide dahil her yöne 1000dk görüşmesiyle birlikte. Alabileceğin hıza gelirsek eğer aktif alt yapılarının olduğu bölgedeysen (YAPA) 100mb hıza kadar hattının kaldırabileceği en yüksek hızı veriyorlar ve upload hızın 30mb civarı alabiliyosun başka hangi ISS de bu fiyata 30mb upload var bir araştır istersen Diyelim hattın yapa bölgesinde değil VAE olarak hizmet alıyorsanda en yüksek 35mb hız verebiliyorlar ve upload değerin 4mb oluyor. Yani hattın 50mb destekliyorsa ttnetle anlaşmaları gereği VAE yani ttnet altyapısı üzerinden hizmet verdikleri müşterilerine 50de desteklese 35 veriyorlar. Diyelim hattın 35mb bile desteklemiyorsa kopma yaşamyacağın en iyi değer kaç ise mesela 16mb ise 16mb hız veriyorlar ve en önemliside hangi hızı alırsan al ister 100mb kadar ister 35mb kadar akn yok yani kotan doldu hızın düştü derdin yok. Sabit ev telefonu hattıda dahil toplam tek rakam 65TL bilgi vereyim dedim




  • Mobil uygulama ve speedtest Windows uygulamasında upload yüksek gösteriyor aslında gerçek değer o değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.