Şimdi Ara

TTNET sonrası servis sağlayıcı seçimi. / Acil yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,

    TTNET kullanıyorum şu anda.2-3 gün içinde başka bir eve taşınacağımdan dolayı bir bakmak istedim tüm firmalara ve kampanyalarına.Taahhütüm yok TTNET ile.

    Ev telefonunu da kapatmak istiyorum.Böyle bir durumda bana önerebileceğiniz en iyi firma ve paketler neler olabilir ?

    -Tabi ki çağ dışı bir uygulama olsa da AKN'ye çok takılmıyorum çünkü çok çok aktif bir kullanıcı değilim.75 GB olması yeterli.
    -16 ya da 25 mbps sanırım yeterli olacak.
    -Bildiğim kadarıyla taşınacağım yerde Fiber altyapı yok.O yüzden ADSL tavsiyeleri daha iyi olur.
    -Aylık 40-65 TL arası bir fiyat uygun, taahhütlü fiyatı da olabilir bu.

    Uydunet sanırım en makul seçimlerden biri ama hangi kampanyası iyidir, ya da bu firmanın sorunları var mıdır, sürekli problemlerle mi uğraşırım bunları öğrenmek istiyorum.

    Ya da TTNET'te aktif olarak güzel bir kampanya varsa ona da geçebilirim.(Diğer firma tavsiyelerine de açığım)

    Lokasyon : İstanbul-Küçükçekmece.

    Acil bir şekilde yardımcı olursanız gerçekten çok memnun olurum.Bahsettiğim gibi 2-3 gün içinde taşınacağım ve hızlı bir şekilde karar verip, eyleme dökmem lazım.

    Şimdiden teşekkür ederim.







  • Ben doping kullanıyorum telefon+internet adsl durumu her sağlayıcıda aynı 8 mbps tarifesini kullanıyorum santrale baya uzağım 8 mbps hızıda sorunsuz alıyorum fiyatlarıda çok uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göknet binet bi dene istersen yada daha uygun kampanya veren uydunet altyapısı varsa ona geç direk en azından fiber ve pek sorun yaşamassın 14gün içinde cayme hakkında var
  • Taşındığın bölgede fiber yoksa demekki TTNET altyapısını kullanıyor diğer firmalar ve kendi altyapısını kullanmadığı takdirde başka bir firmaya geçmenin sana bir faydası olacağını sanmıyorum.Uydunet var ise ona geç bir arıza oluşmadığı takdirde uydunet iyi ama arızalara cevap verme konusunda biraz yavaşlar diye biliyorum.
  • Merhaba tekrardan,

    Cevaplar icin cok tesekkur ederim, konuyuda tekrar uplıyorum ama bu sefer farklı birşey soracagım.

    İlk defa tasındıgım icin bu tur durumlarda cok bilgili degildim.Ttnetin bir yalın fiber kampanyasına basvuru yaptım.Sozlesmeyı imzaladım vs ekibin gelip baglamasını bekliyorum.

    Ama daha sonra forumda bakındıgımda yeni yapılan, 0 eve tasınıp telekom hattı olmadıgı icin belki bir senedir,belki daha az-fazladır internet kullanamayan arkadaslar gordum.

    Simdi benim tasındıgım evde sıfır-yeni biten bir bina.Binanın giriş kapısının yanında turk telekom kutusu var bir tane.Sokaktaki fiber altyapı kutusuda karsı apartmanımda.

    Boyle bir durumda baglantı yapılabilir mi ? Vakit bulamadıgım icin apartmandan kimseye soramadım altyapı durumunu.Bahsettiğim bilgilerden yola cıkarsak sizce durum nasıl olur ?

    Bir de eger sorun oldu internet baglanmadı.Dedigim gibi ben taahhutnameyi yaptım.Bu durumda nasıl hareket etmeliyim ? Bu baglantıyı yapamasalar bile normal taahhutname fesh etme sartlarını yerine getirip ben ucret odemek zorunda mıyım ?

    Yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğer sıkıntı olsa sana söylerlerdi. Gerçi Telekom'a gitdi isen söylüyorlar genelde. Tel ile müracaat edince karşı taraf bakmıyor altyapı hazır mı değil mi diye.

    Aynısı benim başıma gelmişti,alt yapı hazır değilmiş. Tel ile Müracaat yapmıştım. Sonra ya ben aradım yada oto iptal oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.