Şimdi Ara

ttnet sunduğu tarifeyi sağlayamıyorlar?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 1-8mbps arası altyapıya göre dalgalanan hıza sahip tarifem vardı. yılbaşından sonra ttnet beni otomatikman 1-16mbps arası tarifeye geçirdi. her neyse hepsini geçtim benim sorunum başka. sorun şu ki ttnet in vaadettiği en düşük hız 1mbps olmasına rağmen ben 0.3mbps-0.7mbps arası kullanabiliyorum.

    benim şimdi 1-16 denince anladığım şu oldu; size nerede olursanız olun (altyapımıza o kadar güveniyoruz ki) en az 1mbps internet hızını sağlıyacağımza garanti veriyoruz.

    bana bir yol gösterebilecek var mı acaba?
    ttnet i aradım oturduğunuz bölgenin altyapısı çok düşük vs doğal hızının düşük olması dedi ama 1mbps in altında olduğunu yaptığım testlerden sonra yeni öğrendim. şimdi tarifemi mi değiştirmeliyim, dava mı açmalıyım bu konuda bilgini olanınız varsa yardımlarınızı bekliyorum.



  • resimi şurda

     ttnet sunduğu tarifeyi sağlayamıyorlar?!
  • Sana sürekli 1mbit in altında hız veriyorlarsa ayıplı hizmete girer. Ya iptal et ya da sorunu çözmelerini iste. Çözmeyeceklerin neredeyse kesin olduğundan iptal et

    Süperonline Fiber, Uydunet, Metronet, Vodafone Cepnet gibi alternatifler var. Hiç biri uymuyorsa Doping dene derim.
  • Dikkat ettinizmi 16 mbit reklamları hiç dönmüyor televizyonlarda, çünkü biliyorlar bu hızları herkese veremeyeceklerini. Paso mümkünlü köyünü dayıyorlar, yok düğün oluyor kamerayla almanyayla donmasız konuşuyorlar peh peh peh ttnetin köyü orası döşemiştir telekom oraya 2 x 1 gbit fiber.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 2 Ocak 2011; 16:07:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    Dikkat ettinizmi 16 mbit reklamları hiç dönmüyor televizyonlarda, çünkü biliyorlar bu hızları herkese veremeyeceklerini. Paso mümkünlü köyünü dayıyorlar, yok düğün oluyor kamerayla almanyayla donmasız konuşuyorlar peh peh peh ttnetin köyü orası döşemiştir telekom oraya 2 x 1 gbit fiber.

    yakında reklam yaparlar köydeki herkes 100mbit alıyo felan diye.




  • arkadaşım bence ilçe tükteci mahkemesine git bi konuş ? onlar anasını beller ttnetin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vsclub

    arkadaşım bence ilçe tükteci mahkemesine git bi konuş ? onlar anasını beller ttnetin


    Adamlar mahkeme kararlarını iplemiyor ki. Ayrıca her yerde tüketici mahkemesi bulamazsın. İstanbul' daki sanırım Bakırköy Adliyesi' nde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.