Şimdi Ara

ttnet superonline birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. ben ttnet müşterisiyim. yazın 1 yıllık taahhütüm bitti. ben de yeni bir pakete geçtim , 16mbps'ye kadar paketine. istediğim zaman 8mbps'ye geçiş yapabileceğim ve ücret ödemeyeceğim söylendi. ancak biraz önce geçmek istediğimde ,bunun yanlış bilgilendirme olduğu, ücret ödemem gerektiği söylendi, ben de size danışayım dedim bu konuda bir bilgisi olan var mıdır ?

    başka bir sorum da şu.soruya geçmeden söyliyim müşteri hizmetlerini aradım ama hiçbir şekilde bilgi edinemedim. superonline'ın fiyatları daha cazip geldiği için oraya geçmeye karar verdim. ancak daha taahhütüm bitmedi, ya bu temmuz ya da bir sonraki temmuz'da bitecek tam hatırlamıyorum şuan. bu şekilde taahhüt bitmeden superonline'a geçersem superonline bu ayrılma ücretini karşılıyor diye duydum var mı böyle bir şey ?

    superonline'da asıl geçmek istediğim kampanya gece kuşu kampanyası ancak bizim burada fiber altyapısı yok.altyapı getirmek için gerekli işlemler nelerdir bunu da öğrenemedim müşteri hizmetlerinden.

    şimdiden teşekkürler







  • brandagamba kullanıcısına yanıt
    8 mbit paketler kalktı. 1 mibt bile hız alsanız 16 mbit pakete geçirirler. Yani size 8 mbit'e geçebilirsiniz diyen tamamen cahilliğinden sallamış. adsl'de superonline'a bulaşmayın ttnet altyapı sahibi türk telekom'un şirketi olduğu için adsl'de rakipsiz diyebiliriz. superonline adsl'de 120 liraya kadar (sadece internet ile ilgili ücreti karşılar cihaz, tivibu, telefon vs. karşılamaz) Fakat size nakit para vermiyorlar, siz cayma bedelini ödüyorsunuz, faturayı gönderiyorsunuz onlar kendi faturalarından tutarı düşüyorlar. Tabi bunda da taahhüt bozarsanız bu karşıladıkları ücreti de alırlar.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    o yeni olmuş o zaman ondan benim de haberim yok.taahhütüm bitmeden 8mbps'ye kadar paketindeydim de, o olay yazdan sonra olmuş o zaman ondan bilmiyorum.adsl'de geçmiyim mi superonline'a ? baya bi fiyat farkı var da ondan dedim.bu cayma bedelini internetten bir şekilde öğrenebilir miyim ? ttnet müşteri hizmetleriyle uğraşmak istemiyorum da şimdi.
  • brandagamba kullanıcısına yanıt
    Maalesef en iyi cevabı müşteri hizmetleri verecektir. İlla uğraşmak istemiyorum derseniz faturaları inceleyip kendinizin hesap yapması gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 5 Ocak 2015; 15:45:03 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    tamam o zaman ben bi bakıyım , teşekkürler cevaplar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.