Şimdi Ara

Ttnet Tarife ücretlerine zam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hazir akk devreye sokulmusken zamlari da yapalim ikisi de ayni anda olsun, zaten bizim millet pek ses cikarmaz, tek tuk uye kaybederiz, yaptigimiz zamla zaten onlarin parasini cikaririz diye dusunduler heralde. olacagi da bu zaten.
  • Arkadaşlar TTNET le alakası yok bu işlerin. Onlara bu özgürlüğü verenlere yazıklar olsun. Balık baştan kokmuş. Baştaki büyük balıklar temizlenmedikçe bunlara sıra gelmez malesef.. Alan razı satan razı olduktan sonra kimse seni beni düşünmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 16 Mart 2012; 13:52:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mellun

    yalın internet kullanmak isteyince her ay ekstra 15tl para mı ödememiz gerekiyor?
    arkadaş bi kullağımız arkası kalmıştı bile diyemiyoruz artık.

    evet ekstradan 15 TL ödemek (soyulmak) zorunda kalıyoruz.
  • Paramızla rezil oluyoruz. Dünden itibaren adil kullanıma takıldım. Hızım yerlerde. Youtube'da video bile izleyemiyorum.
  • Yeni aradılar sesli mesaj ile kota 25 gb'den 50 ye çıkarılmış ve ücrette herhangi bir değişiklik yok 49 tl. Buna da şükür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Birde foruma sponsor gibi bişey olmuşlar iğreniyorum resmen. En dandik alt yapıyı sunan sen, fiber diyip milleti kandıran aylardır bekleten sen birde tarifelere zam yapıyor 60 lira diyor hız ne 8 mbit ? Lanet olsun böyle firmaya tez vakitte komple başına bişey gelir inşallah komple hatları mı yansın ne olsun artık kurtulalım internet falanda olmasın razıyım bu ne ya.

    Hız düşmez diye eskiden savunurdum TT yi. 8 mbit sınırsız kullanıyoruz okadar download yapıyoruz (dizi den başka bişeyde indirmem aslında 4 tane falan takip ettiğim dizi var) arttık adil kullanım kotası da devreye girmiş modem kapatıp açılınca da düzelmiyor. Ve bu dandik hizmet 60 lira. Bunca kullanıcının dediklerini yorumlarını dikkate almayan ttnetin bu foruma yamanmasına yönetimden biri olarak ben şahsen kendi adıma utanıyorum kesinlikle.

    60 lira nedemek arkadaşlar 60 lira nedemek ya ? Millet avrupada 50 euroya ayda 100 liraya sınrısız 20mbit internet, sınırsız ip tv, sınırsız konuşma paketleri ve bir çok sınırsız multimedia özelliklerden yararlanıyor.

    Bizde lanet olası dandik internet altyapısını 60 liraya veriyor.

    Adil kullanım kotasının artık katı şekilde devreye girmesinden sonra hiç bir anlamı ve özelliği kalmadı TTnetin. Dsmart falan alırım hrhalde interneti içinde 4gb kotayla falan geçiririm günlerimi. ÇAKALLARA DA PARA KAPTIRMAMIŞ OLURUM.

    merhabalar çok güzel diyorsun sınırsız olması gerekli ancak yaptığımız sözleşmeyi kaç kişi okuyup imzaladı desek kaç kişi çıkacaktır merak ediyorum adamlar tarifelere ayırmış onlarca tarife var seç birini hangisine geçmek istiyorsan geç diyor.
    dsmart, koçnet falan nerden alacak da çakallara para kaptırmamış olacaksın yine kürkçü dükkanına uğrayacağız
    gsm operatörleri bile telekom olmadan bişey yapamaz durumdalar o zaman telefonları da kapat işlem tamam olur




  • Bana göre TTNET'i boşuna suçluyoruz. Meydanı bu şekilde boş bulan kim olursa olsun aynı şeyi yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpceren

    Bana göre TTNET'i boşuna suçluyoruz. Meydanı bu şekilde boş bulan kim olursa olsun aynı şeyi yapar.

    ben telekomun başında olsam böyle koyun milleti bulsam fiyatı 2 kat arttırıdım
  • Bugün eve yazı göndermişler GÜNCELLEME YAPTIK diye... Daha 2 ay önce 39 TL den 24 ay NET12 paketine taahhüt vermiştik. 24 ay aynı fiyat olması gerekmezmiydi? Tivibu Ev alacaktım vaz geçtim. Fiyat değişirse Doping moping ne varsa geçicem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalnizca

    Bugün eve yazı göndermişler GÜNCELLEME YAPTIK diye... Daha 2 ay önce 39 TL den 24 ay NET12 paketine taahhüt vermiştik. 24 ay aynı fiyat olması gerekmezmiydi? Tivibu Ev alacaktım vaz geçtim. Fiyat değişirse Doping moping ne varsa geçicem.

    o yazıyı tekrar okursanız taahhütü devam edenlerin anlaşıldığı şekilde sözleşme bitene kadar zamsız geleceği yazıyor..yani size zam gelmedi sözleşmeniz bitene kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 16 Mart 2012; 19:06:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poison06

    quote:

    Orijinalden alıntı: yalnizca

    Bugün eve yazı göndermişler GÜNCELLEME YAPTIK diye... Daha 2 ay önce 39 TL den 24 ay NET12 paketine taahhüt vermiştik. 24 ay aynı fiyat olması gerekmezmiydi? Tivibu Ev alacaktım vaz geçtim. Fiyat değişirse Doping moping ne varsa geçicem.

    o yazıyı tekrar okursanız taahhütü devam edenlerin anlaşıldığı şekilde sözleşme bitene kadar zamsız geleceği yazıyor..yani size zam gelmedi sözleşmeniz bitene kadar

    İndirim dönemi diye taahhüt süresini mi kast ediyorlar yani? Benim taahhütte ilk 3 ay 19TL diye bir promosyon vardı , ben bu indirimi 19 TL lik döneme yordum.




  • size taahhüt süreniz bitene kadar zam etki etmeyecek,zaten taahhütün bir bakıma anlamıda bu gelecek zamlarda en azından bitene kadar etkilenmemek
  • Maalesef bu ülke de cahil çok...8 MB kadar limitsiz 54 lira ben ödemem.Adamlar birde tivibu, playstore çıkardılar.Hala Crysis 2'yi 59 liraya satmaya çalışıyorlar.Şaka gibi ya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 16 Mart 2012; 19:17:41 >
  • beyler 55 liraya kadar net önerinde geçelim ya ne bu kapattırıcam ben
  • Superonline'ın da TTNET'ten Aşağı Kalır Yanı Yok Çakallıkta.. Lafa Gelince "Halkımıza Kaliteli Hizmet Vermek Amacımız" Bla Bla Öterler, Ama Gelip Fiber Altyapı Kurmazlar Kaymak Yiyemeyecekleri Bölgelere..
  • 2 mb sınırsız net kullanıyorum yıllardır.

    2011 sonuna kadar faturam sabit 69 TL geldi
    2012 ocak ayı ttnet hediyeymiş.
    2012 şubat ayı 65,50 TL geldi.
    2012 mart 63,75 TL olarak gözüküyor.
    2012 nisan ayına göre zamlarla birlikte 75 TL olark gelecek sanırım.

    Oturduğum ilçe de ttnet ten başka bir sağlayıcı olsa 1 dk bile durmayacağım ama elimiz mahkum.
    Dünyanın hiçbir yerinde böyle saçma birşey olmuyordur, normalde kapasitenin ( hızın ) artıp fiyatın düşmesi gerekir. Ama ttnet tam tersini yapıyor. Yazıklar olsun, tüm verdiğim paralar haram olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taner Göde

    TTNET'ten mektup geldi, bulut teknolojisinden SKYDRIVE mıdır nedir, ondan söz ediyorlar, galiba adı "NETDİKS", işte ilk ay ücretsiz miş, 1 Nisan'dan sonra falan bedel faturama yansıtılacakmış. Bir de laf salatasının içine, Milletvekillerinin yıllarca uğraşıp da geçiremediği ama en sonunda başardıkları "Kıyak Emeklilik" gibi "Kıyak Zam" yapmışlar, "NetLimitsiz Paketinizin fiyatı bu tarihten itibren 63,50 TL olarak güncellenecektir" tarzında ZAM haberini özel mektupla bildirmişler.

    Tabi telefon ettim... 444 0 375'ten birşey elde edemedim, 0-212-306 1000'ı aradım, sözcük dağarcığımı sallayabildiğim kadar salladım, sonunda telefondaki bayan itiraf etti... "Evet, zam yaptık, tamam mı!!!"

    Günaydın Türkiye!

    "GÜNCELLEME"

     Ttnet Tarife ücretlerine zam



    aynı mektubu biz de aldık..

    63 + 22 = 85 ödüyoruz...

    adil kullanım kotası 25 ten 50 GB a yükseltilmiş..




  • durum anlaşıldı kaşınıyor bunlar 3.kattaki komşuyada bağlıyacağız kaçağı
  • Kişisel servet olarak dünyanın en zengin insanı Mekisa telekomunu özelleştirmeyle satın alan, piyasada tekel olmasından faydalanan, kimsenin dur diyemediği bir adam. Yakında bizim Oger de ikinciliğe yerleşir, canınızı sıkmayın.

    Geçmişten bugüne ülkemizdeki iktidarlar maalesef hep şirketlerin yanında olmuşlar, biz vatandaşların değil. Bundan 2-3 ay önce cep telefonlarına izinsiz gelen reklam mesajlarına ceza gelecek deniyordu, bunun için kanun hazırlanacaktı ne oldu bileniniz var mı? Tahmin edeyim gündeme bile gelmemiştir. Net bilgisi olan lütfen paylaşsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavy86

    quote:

    Orijinalden alıntı: worldwidewild

    oh beeee 7 tl zam yimişiz 95 tl olmuş 4 mbit sınırsız

    Aynen öyle.

    6mb alıyorum 95 tl vereceğim.

    Mayıs ayında sözleşmem bitiyor , eğer bu şirketin müşterisi olursam adam değilim !

    aynen hocam ..256 kb den beri ttnetliyim 11 ayda sözleşme bitiyor. Gerekirse daha fazlasını ödiyeceğim başka firmaya geçicem. Bunlara dikildiğimiz yeter.
    Kapattırırkende yalvaracaklar bak göreceksin siz bizim bu kadar zamandır müşterimizsiniz size söyle yapalım 24 ay tah. verin yarı yarıya kulanın diye. gelmiyorum artık o ayaga D:
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.