Şimdi Ara

TTNET+TELEKOM=TT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Formülü basit ama sonucu malesef biz kullanıcılar için tam bir ızdırap,

    Özel bir kuruluştan bir şikayetiniz var ise memnun değilseniz hizmetten hemen alternatif bir kuruluş seçerek kolayca kurutulursunuz sizin gibi hizmetten memnun olmayanlar sayesinde bu hizmeti veren (veremeyen vermek istemeyen) firma müşteri kaybeder ve konumunu korumak istiyor ise soruna çözüm bulmaya çalışır, serbest piyasa ekonomisi işler, kullanıcı kazanır daha ucuz ve kaliteli hizmet alarak.

    Telekom özelleştiği ve kullanıcılar olarak karşımızda özel bir kurum olduğu için bizimde bu yönde bir iyileşme beklememiz eğer memnun değilsek alternatif bir kurumdan hizmet alabiliyor olmamız gerekiyor değil mi? Alacağınız hizmet TR sınırlarında ISS olarak TTnet ve Telekom alt yapısını kullanacağı için malesef (çok az sınırlı örnekler haricinde) öyle olmuyor.

    Eskiden TT Devlet kuruluşu olduğunda kolayca ulaştığımız hizmetleri ve bilgilere dahi artık ulaşamaz olduk Telekom alt yapı çalışmaları yurt dışı çıkış kapasitesi , yada hizmet aldığınız telekomda bilgi alabileceğiniz, görevli, teknisyen ve müdürlere dahi ulaşabiliyorken şu anda 444 0 375 den bir papağana bağlanıp siplitteri sökünüz takınız çıkan jackı alıp uygun yerinize takınızdan ve arıza kaydı almaktan başka vasfı olmayan kişilerle gereksiz ve sorununuzu çözmeyecek problemler başbaşa kalıp, daha sonra sorununuz çözülmediği halde çözülmüş sanabilecek başka bir papağanla gereksiz başka görüşmeler yapmak artık standart biz hizmet oldu, es kaza allah muhafaza sıkıntının bir ucu Telekom tarafına aitise karşınızdaki papağan kardeş sizi Telekom'a ulaşıp sorunu çözdürmenizi isteyecek kadarda rahat çünkü karşımızdaki kurum gamsız size vereceği hizmet veya vermeyeceği hizmet onların gelirini değiştirmeyecek.

    Sonuç olarak standart olarak aldığınız hizmetler nakiller 10-15 gün hat kopunca verilence cevaplar splitter sökün takın müsait olurda şansınız yaver gider ise hattınız açık bahtınız kapalı ise hattınızda kapanabilen, canları isterse mesai saatlerinde koca sokaktaki kutuyu söküp tüm hatları haber vermeksizin kesebilen sizi iletişimden mahrum eden ama gam çekmeyen umarsız telekom a, koca puntolarla yalan beyanda bulunabilen TTnet e, işi gücü bırakıp PC ve Ek hizmetler pazarlamaya çalışan ne idiğü belirsiz koca hormonlu bir yapısı olan ve tekraren gamsız bir telekomdan hizmet almaya malesef mecburuz.







  • Doğru söze ne denir?
    Hakkımızı ve değerlerimizi, yedi düvele saçmak yerine koruyup büyütecek, rant oluşturup dağıtmak yerine hizmet sağlayacak yöneticiler politikaya aday olduğunda ve bu halk onları süzüp seçtiğinde bunlar da değişecektir.
    Maalesef bu acı şimdilik daha sürecek gibi gözüküyor.
  • diğer bir çok konu gibi bu konuda kapatılır mesajlar silinir.. aman dikkat
  • sonuna kadar katılıyorum. aynen yaşanıyor yazdıklarınız.
  • arkadaş çok doğru yazmış ama insanlarımızın ne kadarı duyarlı bu konuda.ne kadar tepki gösteriyoruz gösterilen tepki deve de kulak bence...
    böyle yazar yazar kendimiz okuruz.ben kendi adıma,interneti iptal ettim ay sonunda telefonuda kapatıyorum yaşasın özgürlük..!!
  • GDO'lu TTNET! : Taşa konuşsak bu zamana kadar TAŞ bile dile gelirdi... Başlığın kapanacağı belli zaten...
  • Mahvettiler bizi valla. Devlet destekli olunca bir şey de yapamıyorsun. Neden kimse AİHM' e gitmez gerçekten çok merak ediyorum.
  • Telekom ve TTNET gibi hırsız şirketlere göz yumanlar çok yakında tüm sevimlilikleriyle sizden oy isteyecekler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.