Şimdi Ara

TTNET'TEN yeni indirimler gelebilir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semender86


    quote:

    Orijinalden alıntı: ceyarr

    Şu an için bahsi geçen vodefone' nin 100TL' de fatura stop kampanyası hariç gsm operatörlerinin ttnete rakip olabileceğini zannetmiyorum.
    Ancak şu da var ki, TTnet, download yapmayan notebook kullanıcılarını şimdiden kaybetmeye başladı bile. Benim o şekilde çok fazla tanıdığım var 3g' ye geçen..
    Gsm operatörlerinden flash bellek kadar modemlerini alıp laptoplarına takıyorlar. Evde de ayrıca telefon hattı modem vs.. gibi hiçbir şeye ihtiyaç duymadan her yerden internet erişimi sağlıyorlar.
    Bu kişiler zaten interneti maillerine bakmak için, bankalarda online işlem yapmak için falan kullanıyorlar. işte arasıra msn biraz da müzik dinlemek.. 2gb, bu tür kullanıcılara yeter de artar diye düşünüyorum. Ayrıca 10mbit olması da işlem sürelerini bir hayli kısalttığından bu tür kullanıcılar için çok cazip.
    Ancak ben şahsen tercih etmem. örneğin az önce bahsi geçen vodefone' nin 100TL' de fatura stop kampanyasını kullanmayı düşünmem.. Neticede 3g Türkiye' de daha çok yeni.. ne olur ne olmaz. Downloadlarda 10mbit hızı sabit olarak sağlayamayabilir. wireless modemlere bile güvenemiyorum nedense.. Ne de olsa havadan sinyal ile çalışıyor. Desktop bilgisayar için kim ne derse desin bence en sağlamı ethernet bağlantısı Yüksek hız tercih edeceksem de vodefone' nin 3g' sine 100TL verene kadar ttnet sınırsız 8mbit' e geçerim ayda 99TL' ye...
    Ama bağlantı fiyatları malesef ülkemiz koşullarında henüz daha çok pahalı. 1 ve 2mbit' in tarihe karışması lazım diye düşünüyorum artık. Bence Adsl hizmeti 2 alternatif olarak en az 4 ve 8 mbit olarak verilmeli.. Bu da kendi içerisinde kotalı ve kotasız olarak ikiye ayrılabilir. 8 limitsiz paketin de en fazla fiyatı 50-60 lira gibi olmalı.

    Dün akşam utorrentten bişiler indirirken ülkem adına resmen yüzüm kızardı. Hintli birinden 100kb/s hızında dosya indirdim
    Yazık bize ya, Hindistan' dan bile mi daha gerideyiz bu internet teknolojisinde


    Hindistan hükümeti 2 sene önce tüm ülkedeki telekom kablolarının fiber optik olması için yasa çıkardı. Hindistan öyle yabana atılcak bir yer değil.




    +1

    dahası Hindistan bugün yazılım mühendisliğinde birinciliğe oynuyor,Dünyaya en çok yazılım mühendisi ihraç eden birinci Ülke...

    bizdekiler gibi,cahil olun,ama yinede en az 3 çocuk yapın, ben makarnayla,bulgurla nasıl olsa sizi kandırır,gemiler alırım demiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Eylül 2009; 11:50:27 >




  • 40 tl ye düşer en fazla
  • kota kalksın veya artsın. herkesin hızıda 8 mbite KADAR olan tarifeye geçirilsin . kim ne kadar hız alabiliyorsa alsın yani. indirim filan istemez.
  • Tırsmaya başladım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowtr

    Tırsmaya başladım...



    haklısın
  • Az kota kullanan tüm arkadaşlarıma 3g tavsiye ediyorum.Millet zaten ev telefonunu adsl için tutuyor.Ayrıca 3g modemle tatilde yada gün içinde keyfin nerede isterse internete girmende cabası.Ne olursa olsun ttnet aboneliğini iptal ettirenler var.3g alt yapısı geliştikçe ve abone bakımından doyuma ulaşınca çok daha cazip tarifeler gelecek bu yüzden ttnet in indirime gidip şimdiden taahhütle aboneleri bağlaması lazım ..
  • Rüyamda görsem inanmam. Adamlar göz göre göre geç...yorlar. Biz de indirim gelecek diye bekleyelim... Operatörlerin hepsi ttnet ile anlaşmalıdır,kafanızı yormayın boşuna.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

    bu ülkede indirim hiç bir zaman olamaz. bunu anlamadınızmı???

    fiyat hiç bir zaman inmez. belki 1 mbit olur 2mbit. veya 4gb olur 6 gb kota.
    Bunu indirim diyerek önümüze koyarlar hemen


    aynen...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArchEnemy

    superonline aşırı derecede gelişirse veya diğer kendi alt yapısını kullanan firmalar sonuçta ttnetin kullanıcı kitlesini çekecekler. Kullanıcı kitlesini çeken firmalar fiyatları daha da düşürecek. ttnet kullanıcı kaybettiğini görünce fiyatları indirecek Adsl hatları rahatlayacak ama ttnet kullananların sayısı azalacak gün geçtikçe. Sonunda ttnet iflasını açıklayacak.. Ama iflas etmezler ki O bizden söğüşledikleri paralarla 2000 yıl bile devam eder ttnet


    arkadaşım içimdekileri söktün aldın :)




  • Bir ara gündemde olan bir konu vardı; telefon hatlarının iptali konusu. Ne oldu bu mevzu, sanki örtbas edildi.. Dava açanların hatlarını iptal ettirip interneti kullanmaya devam ettikleri yönünde haberler okumuştuk. İlla bizim de mi dava açmamız lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X2

    Bir ara gündemde olan bir konu vardı; telefon hatlarının iptali konusu. Ne oldu bu mevzu, sanki örtbas edildi.. Dava açanların hatlarını iptal ettirip interneti kullanmaya devam ettikleri yönünde haberler okumuştuk. İlla bizim de mi dava açmamız lazım



    mahkeme örnek teşkil eden kararlar verdi. fakat telekomun avukatları bu mahkemeden bu devletten daha buyu oldukları için örnek teşkilini geri yedirdiler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basri Mutaf


    quote:

    Orijinalden alıntı: X2

    Bir ara gündemde olan bir konu vardı; telefon hatlarının iptali konusu. Ne oldu bu mevzu, sanki örtbas edildi.. Dava açanların hatlarını iptal ettirip interneti kullanmaya devam ettikleri yönünde haberler okumuştuk. İlla bizim de mi dava açmamız lazım



    mahkeme örnek teşkil eden kararlar verdi. fakat telekomun avukatları bu mahkemeden bu devletten daha buyu oldukları için örnek teşkilini geri yedirdiler..


    halimize bakarmısınız !




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FalconRock
    dostum inan bana insanlar tercih ediyorlar. şu anda bazı kampanyalar insanlara çok cazip geliyor bir de yeni bir şey olduğu için millet merak edip alıyor.


    Doğruya doğru gerçektende evinden sadece mail okumak için giren yada nete takılanlar için 3G çok cazip.

    Eğer download yapmasaydım bende 3G alırdım. Nereye gidersen git net yanında hemde ister cepte, ister laptopta, isterensende netbook'ta. Yok telefon hattıymış, yok geçirilen sabit hat ücretiymiş hiçbiri yok.


    Bence Türkiyede internet iki sektörde gelişecek birisi 3G yukarıda dediğim gibi sadece mail,net ve msn'ye takılanlar için kotalar biraz daha yükselirse 3G alternatifsiz pasif internet kullanıcılarının ilk tercihi olucak.

    Aktif internet kullanıcıları içinse tek seçenek Fiber İnternet, bu alt yapya sahip firmalar piyasaya hakim olucak. Burada Quiknet kendi alt yapısıyla ve aktif olarak vermeye başladığı hizmet ile öne çıkıyor. Param olsa geleceğe yatırım olarak Quiknet hissesi alırdım. Şuan için site bazında ve lokal çalışsalarda gelecekte hizmet bölgesini genişleteceği kesin çünkü talep arzın çok üstünde. Arab telekomda uyanmış olucak onlarda fiber döşemeye başladı ve IPTV'de test yayınına başladılar ama bu çalışmaları ne zaman aktif net hizmetine döner orası muamma.

    Kısaca gelecek 3G ve Fiber İnternetin olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 6 Eylül 2009; 3:36:20 >




  • Aylar öncesinde bu tarz söylentiler vardı. Ama sonuçta kullanıcıya yansıyan hiç bir indirim olmadı. Hatta devletin vergi indirim TT tarafından bir güzel(hemde o güzelim altyapısıyla) cebe indirildi.
    Bu böyle devam edermi? diyecek olursanız en az 1 yıl devam eder. Ama zamanla alternatifler çoğaldıkça tt'de kendini yenilemek zorunda.
  • Hahahahahaha ttnet ve indirim birbirine ne kadar uzak iki kelime
  • adamlar ötv vergisi kalktıgı icin bile küfür ediyorlardı devlete ne indirimi
  • 1 - 3G hiçbir şekilde adsl e rakip olmadı olamadı.
    2 - İndirimleri Türk Telekom yapar TTnet değil. Tüm firmalar TTnet superonline biri smile vs. TT dan alır tarife bilgisini.
  • Aslında TT'nin fiyatlarına bakınca Türkiye'de 3g'nin rahat adsl'e rakip olması lazım. ADSL kullanıcılarının %80'inden fazlasının kotalı kullandığını düşünürsek sadece sörf ve msn kullanan için çok cazip bence. Ben kotalı kullanıcı değilim ama kotalı kullansam sabit telefon hattını da kapattırıp 3g'ye geçerim. Üstelik heryerde internete bağlanırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 6 Eylül 2009; 12:18:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyarr


    quote:

    Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

    bu ülkede indirim hiç bir zaman olamaz. bunu anlamadınızmı???

    fiyat hiç bir zaman inmez. belki 1 mbit olur 2mbit. veya 4gb olur 6 gb kota.
    Bunu indirim diyerek önümüze koyarlar hemen



    E dostum ülkemiz koşullarında bu durum böyle zaten.. ilk önce eski, varolan teknolojiyi sana iyi bir paraya satacaklar ki, ileride daha yeni teknolojileri daha yüksek paralara satabilsinler..
    Bu aslında dünyada da böyle.. Örneğin şu an kullandığımız bilgisayarlar.. Yeni bir bilgisayar toplamak istediğini ve bütçenin de olduğunu farz edelim. Ne işlemci kullanabilirsin? şu an alabileceğin en iyi işlemci intel i7 işlemcidir ve fiyatı da çok yüksektir. Aslında teknoloji çok daha ilerlerde.. Bildiğim kadarıyla intel' in şu an teknolojide gelmiş olduğu noktaya göre yapabildiği en hızlı işlemci, piyasada insanlara en hızlı olarak sunulan i7 işlemciden 1000 kat daha hızlı. Ancak bunlar pazarlama stratejilerine göre insanlara yıllar geçtikçe yavaş yavaş sunulacak. Şu an için bu bahsi geçen ve bizim aklımızın dahi almadığı teknoloji prototip olarak yalnızca Nasa gibi belirli yerlerde kullanılıyor..


    Evet hocam haklısın.Mesela İntel Celeron çıktığında Microsoft'un Pentium 4'ü bulduğunu biliyorum.




  • Eşşek Gibi İndirim Gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.