Şimdi Ara

TTNET UTRANET SORUNU ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak bende ttnet utranet yalın 16mbps internet var sadece 4mbpsini kullanabiliyorum. daha adil kullanımı aşmadan adil kullanımı aştınız diyor. bende ttneti aradım 19 mayısta. anlattım böle böle dedi ordaki bayan internetinizin alt yapısı yok o yüzden hepsini çekemiyorsunuz diyor. zonguldak ereğlide oturuyorum beldesinde otururken 900 kb alıyordum şimdi 400 kb nasıl altyapıyı değiştiririm. pahalıya patlarmı?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: EvOXTR

    Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak bende ttnet utranet yalın 16mbps internet var sadece 4mbpsini kullanabiliyorum. daha adil kullanımı aşmadan adil kullanımı aştınız diyor. bende ttneti aradım 19 mayısta. anlattım böle böle dedi ordaki bayan internetinizin alt yapısı yok o yüzden hepsini çekemiyorsunuz diyor. zonguldak ereğlide oturuyorum beldesinde otururken 900 kb alıyordum şimdi 400 kb nasıl altyapıyı değiştiririm. pahalıya patlarmı?

    Hocam o altyapı denen şey 2-3 metre kablodan ibaret değil ne yazıkki. Binlerce liralık altyapılardan bahsediyoruz. Keşke paketi almadan bir sorsaydınız.
  • zaten bilsem almazdım bi çagreside yokmuş benim aklıma takılan beldede 900 kb 8mbps ilçede 16mbps 400kb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.