Şimdi Ara

ttnet zyxel vmg3312 bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • modemi wifi ile kullanırken bazı durumlarda(torrent stream) bağlantı problemi yaşanıyor. bu anlarda ne modemin arayüzüne bağlanabiliyorum ne de bir web sitesine. Modemi yeniden başlattığımda bu sorun bir süreliğine düzeliyor sonra tekrar ediyor. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmelerden bir sonuç alamadım. benzer bir problem yaşayıp sonuca ulaşmış kimse var mı acaba ?

    - güncel son firmware yüklü.
    - wps kapalı
    - ağ modu olarak b-g-n sadece bg hepsi denendi problem devam ediyor.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: 333

    modemi wifi ile kullanırken bazı durumlarda(torrent stream) bağlantı problemi yaşanıyor. bu anlarda ne modemin arayüzüne bağlanabiliyorum ne de bir web sitesine. Modemi yeniden başlattığımda bu sorun bir süreliğine düzeliyor sonra tekrar ediyor. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmelerden bir sonuç alamadım. benzer bir problem yaşayıp sonuca ulaşmış kimse var mı acaba ?

    - güncel son firmware yüklü.
    - wps kapalı
    - ağ modu olarak b-g-n sadece bg hepsi denendi problem devam ediyor.

    Yaşadığın sorunu biraz daha ayrıntılı açıklayabilirsen yardımcı olmak isterim
  • Ayni modem ve ayni sorun bende de var. kabli ile baglantida herhangi bi sorun yok. Wifida 3-4 dakika icinde kopup yeniden baglaniyor 3-4 saniye icinde. Ve kablo baglanti hizim 60+ mbit. Wifi ile 30-40 arasi ancak aliyorum. B/g/n modlarini da degistirip denedim bulamadim. Cozum nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir süre sonra problemin modemden değil, ağdaki başka bir ağ adaptöründen kaynaklandığını gördüm. o asus marka usb ağ adaptörünü ağdan çıkardıktan sonra tekrar sorun yaşanmadı. umarım bir faydası olur bu mesajımın. ilgilenen herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.