Şimdi Ara

Ttnetin bilgi toplamasıyla alakalı arıza kaydı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aylardır gezinti.com ile ilgili reklam çıkıp duruyordu, tabi her sefer inatla hayır dedim.Ne olduysa bu sabah dikkatimi çekti. Saat sabah 5 gibi uçak bileti baktım bir siteden, sonra alakasız bir siteye girdiğimde uçak bileti reklamları çıkmaya başladı hem de o siteyle ilgili. Tesadüf olmadığı çok açık 2-3 reklam daha denk geldi. Sanırsam birisi wirelessa bağlanan birisi evet demiş ki gezinti.com reklamı falan da çıkmıyor. Gezinti.com a girdim giremiyorum, adobur.com oldu dediler giremedim. Sonra ttnet müşteri temmsilcisini aradım durumumu izah ettim. "Ttnetin beni bilgilerimi reklam gösterme amacıyla kullanmasını, fişlenmeyi reddediyorum" dedim gerekli işlemler yapılsın dedim sonra hat düştü.

    Sinirlendim bir daha aradım bir daha anlattım. Tamam deyip arıza kaydını oluşturdu uzunca yazdı ok deyip kapattım. 3-4 saat sonra aradılar. Sözde arızamın çözümü için aramışlar. Beyefendi dns ayarı yapacaz beraber dedi. Bende kayış koptu. Dedim ben gerizekalı mıyım? Siz sistemden beni çıkarmaya çalışmak yerine dns mi değiştirmemi istiyorsunuz? Diye bağırınca siz internete bağlanamıyormuşsunuz o yüzden dedi. Arıza kaydıyla alakası yok kadının.

    Sonra bir daha arıza kaydı oluşturdum bekliyorum. Güncellerim.


    GÜNCEL

    An itibariyle aradım müşteri temsilcisine durumu aktardım arıza kaydı haberim olmadan iptal edilmiş. Bir daha açalım derken hat onlar tarafından kesildi. Daha sonra bir daha aradım arıza kaydını yeniledim. 10 dk sonra destek bölümünden biri aradı ve durumu bir daha izah ettim önerdiği çözümlere gelince..

    1) gezinti.com sayfasından iptal edin diyor ama gezinti.com silinmiş. Daha sonra bunu kullanan müşterilerimiz var diyor. Bunu biz kapatamayız diyor müşteri kendisi kapatacak diyor, o yetkiyi size veriyorum kapatın ya da bana nasıl kapatacağımı söyleyin diyorum.
    FORMAT atın diyor :D şaka gibi. En son çözüme kavuşmayınca sizi dava edicem deyip telefonu kapattım. Kesinlikle bir çözümleri yok. Düşünsene gezinti.com üzerinden kapat diyor site yok, sonra da format at diyor.

    Dava açmaya kararlıyım nasıl bir süreç izlemeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinemovies -- 6 Mart 2015; 13:26:55 >







  • ttnet müşteri hizmetlerini hiçbir şekilde aramayacaksınız zorunlu olmadıkça bir kere ararsın bin defa başına üşüşürler... Yeni cep tel.numaram ttnetin eline geçtiğinde 1 günde Türkiye'yi dolaştı ne kadar firma var hepsinin elinde dershanecisi,internet firmaları,lokantasından,vakfına kadar reklam mesajı gönderiyorlardı kırıp attım kartı hepsini geçtim hamamcı bile mesaj çekiyor artık sinirimi de aldırdım gülüyorum olanlara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 3 Mart 2015; 18:16:19 >
  • TTNet'ten değil de Google Adsense'ten dolayı o reklamlar çıkmış olmasın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

    TTNet'ten değil de Google Adsense'ten dolayı o reklamlar çıkmış olmasın?

    Yok abi internetimi biliyorum, artık direk nokta atışlı reklamlar çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlinemovies kullanıcısına yanıt
    Google da ttnet gibi girdiğiniz siteleri izleyip ona göre reklam gösteriyor.
    http://www.youronlinechoices.com/tr/reklam-tercihleriniz
    Bu adresten bütün seçenekleri devre dışı bırakın.
  • Önerilere açığım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.