Şimdi Ara

TUAF BİR İNT. SORUNU YAŞAMAKTAYIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a arkadaşlar.Pc'mde bütün int. bağlantılarım eksiksiz ve doğru biçimde power,ethernet,internet ve adsl ışıklarımda yanıyor.TT net müşteri hizm. aradım baktıklarında int.netim bağlı görünüyor bilgisayarda bütün olumsuz olasılık taşıyan yerlerede göz gezdirdim hiçbir şekilde sorun yok modemin içine girdim bağlantı kurulu görülüyor.Yeni telefon hattı bile çektim.Fakat int. yine yok yine yok Ne yapmamı önerirsiniz. şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar...



  • Bu kadar işlem yaptığına göre bilgisayardan anlayan birisin. Muhtemelen yapabileceğin herşeyi yapmışsıdır. Türk Telekom arıza kaydı alıp eleman yolluyor. Bence bunu dene. En temizi.
  • İnternetini direkt nereden alıyorsun o önemli.Kablosuz bağlantı mı kullanıyorsun?Evinin telefon kutusuna bak.Oraya bir teknisyen çağırmanı öneririm.Telefonla aranda ek bir bağlantı var mı ?Bende eskiden;internet yoktu.Işıklar yanıyordu.Teknisyen getirttim.Bulunduğum mahallede telefon hatlarında bir sorun oldugunu söyledi.Belediyeden aldığım yanıtla sorun 10 gün içinde çözüldü.Bu sorunun olması için ilk önce eskiden internet bağlantının olması gerekir . . .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: --Kemalist--

    İnternetini direkt nereden alıyorsun o önemli.Kablosuz bağlantı mı kullanıyorsun?Evinin telefon kutusuna bak.Oraya bir teknisyen çağırmanı öneririm.Telefonla aranda ek bir bağlantı var mı ?Bende eskiden;internet yoktu.Işıklar yanıyordu.Teknisyen getirttim.Bulunduğum mahallede telefon hatlarında bir sorun oldugunu söyledi.Belediyeden aldığım yanıtla sorun 10 gün içinde çözüldü.Bu sorunun olması için ilk önce eskiden internet bağlantının olması gerekir . . .



    İnterneti telefon hattı üzerinden alıyorum.Kablolu ethernet bağlantısı kullanıyorum.2 senedir int. kullanıcısıyım.internette şu şekilde kesiklik yaşadı.Mynette okey oynarken hat gidip geliyordu.Ve en sonunda gidiş o gidiş.Biraz saçma olacak belki ama pc ye format bile attım.Ek bağlantı şu şekilde ana hattan gelen telefon kablosu siyah kalın bir kablodan 2 çıkış zaten ordan telefona giden ince telefon kablosu o da direk kullandığımız çeviriciye bağlı kısaca normal bir bağlantı şekli...Kabloları sıfırdan alıp çektim yine hatta kabloların üstünü bile inceledim oksitlenme var mı diye.Ama yok herşey sağlam birtek int. yok.Santral gibi bir sorun olsa arkadaşlarıma gelen int.dede sorun olur bilirsiniz ki aynı kutu üstündeyiz...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekarburak

    Bu kadar işlem yaptığına göre bilgisayardan anlayan birisin. Muhtemelen yapabileceğin herşeyi yapmışsıdır. Türk Telekom arıza kaydı alıp eleman yolluyor. Bence bunu dene. En temizi.


    evet network üzerine kursa gitmiştim fakat asker olduğum için ve bilgilerden uzak kaldığım için bazı şeyler ister istemez unutuluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.