Şimdi Ara

TÜBİTAK projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam bir ogrencim TÜBİTAK projesi için fikir belirtti en azından teorik olarak yapabilirsiniz.
    Görme engelliler için bastonun ucuna bişey takacaz kendilerine uygun yolda tırtıklı yol da giderken valilik belediye gibi ihtiyaç duyulan yerlerin kaldirimindaki o tırtıklı taşların birkaç tanesine yine birşey koyacak engelli bastonla temas sagladiginda valiliğe hoşgeldiniz diye bastondaki hoparlörden sesi dutucak bu yapılabilir mı en azından teorik olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pıc'le rahatlıkla yapılabılır :)
  • BUNU ORTA SEVİYE BİLGİNİZLE ÇOK RAHAT YAPABİLİRSİNİZ.Hatta açık bir sistem olan [link=https://arikovani.com/projeler/akilli-baston/detay][/link] ve itülü gençlerin düzenlediği sisteme dahil ederek bunu ilerletmiş olursunuz
    Başarılar
  • Bence de yapılmayacak bir şey değil. Ancak daha önce benzeri yapılmış projeler yarışmaya dahil edilmiyordu. Benzerinin yapılıp yapılmadığı iyice araştırıldıktan sonra ve kullanılan akademik kaynaklar belirtildikten sonra bence olabilecek bir proje. İlan metnini okumanızı öneririm. Metinde şu şekilde yazıyor:

    "Projeler tamamıyla öğrencilerin kendi bilgi, beceri ve özgün düşüncelerinden kaynaklanmış, geliştirilmiş ve danışman desteği ile tamamlanmış olmalıdır. Kendisine/lerine ait olmayan bir çalışmanın (devam etmekte ya da sonuçlandırılmış) proje olarak sunulduğu ve/veya projede sahipleri dışındaki kişilerin düşünce, ifade veya buluşlarını kaynak göstermeksizin kullanıldığı tespit edilen projeler hangi aşamada olursa olsun yarışmadan elenir. Ayrıca proje sahibi öğrenciler ve danışmanlar bundan sonraki hiçbir TÜBİTAK etkinliğine katılamaz ve desteklerinden yararlanamazlar. Bu durum TÜBİTAK tarafından MEB’e bildirilir. Yarışma tamamlandıktan sonra da söz konusu kurallara uyulmadığının tespiti halinde yukarıda söz edilen yaptırımlar uygulanır."

    Bir sorun olmasa da bu seneki yarışmaya yetişir mi bilmem.




  • Bir önceki mesajımı Araştırma Projeleri Yarışması'na göre yazmıştım. Ancak bilim şenliği icin diyorsanız bilim şenliği daha farklıdır. Onun için de TÜBİTAK web sayfasına bakmanız yararlı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.