Şimdi Ara

tukcell iphone çıkmazı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çok uzun zamandan beri almak için can attığım telefonu bugun almak için turkcell bayisine gittim,6 aylık bir faturalı hattım olmadığından dolayı turkcell küçük paketi kredi kartı ile satın almak istedim yalnız oradaki görevli bana sadece paketlerin 6 aylık faturalı hatta verilebildiği kredi kartıyla ise sadece iphone peşin fiyatını taksitlendirebileceğini söledi,ne yaptıysam adamı ikna edemedim,turkcelin kendi internet sitesindeki koşullarda bunun olabileceğini yazdığını anlatamadım bir türlü tutturmuş sadece kredi kartına peşin fiyatına satış yaparım diye.bağirdim çağirdim internet sitenize bakın dedim müşteri hizmetlerini arayın dedim.Ne dediysem kar etmedi son olarak ben bunları daha iyi araştırıp yine geleceğim dedim çıktım,az önce turkcelin sitesine yeniden baktım ve aslında emin olduğum şeyi yine onayladım şimdi ben bunu bu adama nasıl anlatacağim halbuki kendi resmi sitelerinde kampanya katılım köşesinde bariz bir şekilde yazıyor;
    quote:

    Küçük, Orta ve Büyük paketler;

    * 180 günden kısa süredir Turkcell faturalı hat abonesi olan müşterilerimiz; Turkcell İletişim Merkezleri'nden sadece kredi kartından ödeme taahhüdü ile kampanyaya katılabilirler.
    * 180 günden daha uzun süredir Turkcell faturalı hat abonesi olan müşterilerimiz, ister Turkcell İletişim Merkezleri'nden kredi kartıyla isterlerse faturalarıyla kampanyadan yararlanabilirler.
    * Bonus, Shop&Miles, American Express, Denizbank Bonus, TEB Bonus , Şekerbank Bonus ve HSBC Advantage, Halkbank Advantage, Tekstilbank Advantage kredi kartları geçerlidir.Bonus, mil, MR puan kazanılmayacaktır.



    arkadaşlarım benim asıl sizden yardım isteyeceğim konu şu,benim babamın senelerdir kullandığı hattın üzerine küçük paketli iphone alsam daha sonra bu kampanyayı babamın üzerine olan başka bir hatta aktarsam olurmu acaba,zira yine turkcellin sitesinde sık sorulan sorular arasında okuduğum iki ibare kafamı oldukça karıştırıyor;
    quote:


    Kampanyaya kayıtlı numaramı değiştirmek istersem ne olur?

    Sözleşmeniz yeni numaraya devredilerek devam eder.
    Bir hattıma tanımlanan kampanyayı kendi adıma kayıtlı başka bir hattıma devredebilir miyim?

    Hayır. Kayıtlı numaralar arasında kampanya devri yapılamamaktadır.







  • selamlar kardeşim bu olayları ben de araştırdım. öncelikle ordaki adam bence kontratlı satmamak için öyle sölemiştir yoksa 6 ay dolmadıysa kredi kartıyla gayet de alabiliyosun sözleşmeli iphone. ikinci olarak mesela diyelim babanın hattı üzerinden aldın telefonu eğer sen yeni bi numara alırsan o hat üzerine geçirebiliyosun ama önceden var olan bi hat üzerine geçiremiyosun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boorce

    selamlar kardeşim bu olayları ben de araştırdım. öncelikle ordaki adam bence kontratlı satmamak için öyle sölemiştir yoksa 6 ay dolmadıysa kredi kartıyla gayet de alabiliyosun sözleşmeli iphone. ikinci olarak mesela diyelim babanın hattı üzerinden aldın telefonu eğer sen yeni bi numara alırsan o hat üzerine geçirebiliyosun ama önceden var olan bi hat üzerine geçiremiyosun.

    bu sıfır hat üzerine geçirebilme konusundan eminmisin acaba arkadaşım eğer böle bişey varsa çok sevinirim gerçekten
  • arkadasım ben gayet de aldım kredi kartıyla odeyip...turkcelli arayıp hemen sikayet et o bayiyi..benim de aynı olay basıma geldi ve arayıp sikayet ettim o bayiyi...2 dakika uzaktaki baska bir bayiden aldım telefonumu...ayrıca pesin fiyatına taksit falan sallamıs adam...18*105=1890lirayı 18 taksit yapıyorlar...409 lira olan cihaz parasını bile ben 10a böldürdüm...hatta 49 lira bonus birikmisti onu da dusurttum 360 lirayı 10a böldü...hic ugrasma babanın hattı ustunden aldıgını aktarmak icin falan..musteri hizmetlerini arayıp sikayette bulunacagını soyle ve sikayet et..ayrıca o bölgedeki bayilerle konusulup sana dönülmesini soyle..o bolgedeki bir bayi adı versinler sana konusup, gdip cihazını al...adamlara 1.5 senelik toplu fatura oduyorsun..bunu yapmak durumundalar, onlar da biliyor bunu..sen sikayetini et, inat ettiysen git o bayinin icinde musteri hizmetlerini ara ve temsilciyi magazadaki adamla konustr...sana cihazı vermek durumundalar her turlu...adamlar bu kampanyadan yeterince kar edemedikleri icin satmıyorlar sadece..baska bir sebebi yok...pos cihazımız bozuk falan derlerse de yalandır emin olabilirsin...umarım yardımcı olabilmisimdir..

    iyi gecelr..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercanm

    arkadasım ben gayet de aldım kredi kartıyla odeyip...turkcelli arayıp hemen sikayet et o bayiyi..benim de aynı olay basıma geldi ve arayıp sikayet ettim o bayiyi...2 dakika uzaktaki baska bir bayiden aldım telefonumu...ayrıca pesin fiyatına taksit falan sallamıs adam...18*105=1890lirayı 18 taksit yapıyorlar...409 lira olan cihaz parasını bile ben 10a böldürdüm...hatta 49 lira bonus birikmisti onu da dusurttum 360 lirayı 10a böldü...hic ugrasma babanın hattı ustunden aldıgını aktarmak icin falan..musteri hizmetlerini arayıp sikayette bulunacagını soyle ve sikayet et..ayrıca o bölgedeki bayilerle konusulup sana dönülmesini soyle..o bolgedeki bir bayi adı versinler sana konusup, gdip cihazını al...adamlara 1.5 senelik toplu fatura oduyorsun..bunu yapmak durumundalar, onlar da biliyor bunu..sen sikayetini et, inat ettiysen git o bayinin icinde musteri hizmetlerini ara ve temsilciyi magazadaki adamla konustr...sana cihazı vermek durumundalar her turlu...adamlar bu kampanyadan yeterince kar edemedikleri icin satmıyorlar sadece..baska bir sebebi yok...pos cihazımız bozuk falan derlerse de yalandır emin olabilirsin...umarım yardımcı olabilmisimdir..

    iyi gecelr..

    çok sağol yardımın için

    zaten bugun yaptıklarına çok sinir oldum bir an kendimdende emin olamadım yarın gidip bunları gözünün içine sokucam gerekirse dediğin gibi müşteri hizmetlerinide arayacağim kendi telefonumdan çünkü kendileri aramıyorlar.hep dolandırıcılık peşindeler
    cihazı başka bir bayide bulabilirmiyim bilmiyorum balıkesirde oturuyorum başka bayilerde oluğuna pek inanmıyorum tabi bakıcam diğer bayilerede ama
    onların ağizlarının payınıda vereceğim




  • bugün aynı şey benim başıma da geldi. 10 yıllık hattım var kullanmıyodum 2 ay önce açtırdım ve bana 6 aylık kullanıcı olmadığımı söylerek kontratlı iphone vermediler sadece iphone ücreti üzerine (1500 lira) taksit yapabileceklerini sölediler. bu nasıl bir saçmalıktır böyle büyük firmaların bayilerinde nasıl böyle işler dönüyor. turkcell iletişim merkezlerini övdükleri reklamların ekranlarda dolaştığı şu günlerde bayilerin daha fazla kar peşinde koşmaları için müşterilerini mağdur etmeleri nasıl bir çelişkidir. bugün bayiyi şikayet edicem ve yarın telefonumu alamazsam turkcell hattımı iptal ettiriyorum şu olay yüzünden turkcellden çok soğudum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boorce -- 25 Ocak 2010; 18:41:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boorce

    bugün aynı şey benim başıma da geldi. 10 yıllık hattım var kullanmıyodum 2 ay önce açtırdım ve bana 6 aylık kullanıcı olmadığımı söylerek kontratlı iphone vermediler sadece iphone ücreti üzerine (1500 lira) taksit yapabileceklerini sölediler. bu nasıl bir saçmalıktır böyle büyük firmaların bayilerinde nasıl böyle işler dönüyor. turkcell iletişim merkezlerini övdükleri reklamların ekranlarda dolaştığı şu günlerde bayilerin daha fazla kar peşinde koşmaları için müşterilerini mağdur etmeleri nasıl bir çelişkidir. bugün bayiyi şikayet edicem ve yarın telefonumu alamazsam turkcell hattımı iptal ettiriyorum şu olay yüzünden turkcellden çok soğudum.

    sormayın bu gün yine o utanmaz bayinin utanmaz çalişanları gözümün içine baka baka yalan söylediler ya,yok müşteri hizmetleri size yanliş bilgi vermişlerdir yok internet sayfasında yalnış yazıyor, o dedikleriniz anca Türkiye'de bir kaç bayide yapılabiliyor onlarda istanbulda bulunmakta,halbuki yanları başinda paket leri kredi kartından alınabileceğini sölüyen turkcell bayisi var,ama onlarında elinde iphone yok sipariş verdim bugün 1 haftaya gelir dediler bi aliyim şu aleti aldiğim gibi diğer bayiye gidip sözleşmemi sokacam o yalancı şerefsizlerin gözüne.

    bu yapilanlar büyük şirket olduğuna inandiğim turkcellin ne kadarda aciz bir şirket olduğunu gözümün önüne serdi.halbuki ben istisna olduğunu düşünüyordum,bugünkü gezdiğim tüm bayiler böleydi,yazık

    bu arada artık vodafone da düşünüyorum yarın sabah ilk işim bir vodafone bayisine gidip şu en küçük paketi soracağim cazipte geldi açıkcası her ay 300 dakika,1gb internet yeter dibime geliyor,bunlar bir zorluk çıkarmazlarsa yok kredi kartı olmaz falan filan dite yarın elimde cihaz olabilir

    umarım büyük bir şirket olan vodafonun elemanları eğitimli insanlardır,azcıcıkta insanlıkları vardır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.