Şimdi Ara

Tüketici hakem heyeti şikayet sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Arkadaşlar bir konuda bilgiye ihtiyacım var.
    Kısaca sorunu anlatayım 2019 ocak ayında vodafonnet internetimi türknete taşıttım, taşıma ve iptal yetkisi için türknete evrak verdim ve ocak 10 da tarafıma firma değişiminin yapıldığı bilgisi geldi. Her neyse sonra baktım ki eski internet kapatılmamış aradık görüştük falan sonuca ulaşmadı.
    Uzun bir süre sonra tüketici hakem heyetine şikayette bulundum, türknete başvurduğum churn denilen evrakıda delil olarak ekledim evrak içinde xxx xdsl nolu hizmetinin tarafımıza taşınmasına vs gibi imzalı bir evrak sorunumu da açıkça yazdım ama 6 ay sonra gelen cevapta talebimin reddine karar verilmiş delil yetersizliğinden reddedilmiş. Ayrıca vodafonnet hiçbir şekilde savunma yapmamış buna rağmen olumsuz bir sonuç çıktı.

    Ben türknetten ısrarla daha öncesinde bana madem taşırken vodafonnetten onay alarak taşıyorsunuz bunu bana kanıtlayın dedim ama hiç bir şekilde churn evrakı dışında bana belge sunamadıklarını söylediler Sonuç olarak bir internet taşıttım 700lira borçlu oldum, şimdi gidip tüketici mahkemesine şikayet etsem ne olacak delil ne delili sunacağım böyle rezil kepaze bir sistem mi olur.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.